Здравейте пичове, реколтата изсъхна, а листната маса и тн. реших да я направя на хеш. Още от стария форум си спомням конкретен метод за направата на хеш, метода беше със спирт или с изопропилов алкохол, спомням си , че беше сравнително лесно , но не си спомням как точно ставаше... Ако някой се сеща за този метод , ще съм благодарен да го сподели.
Пиис
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Хеш не се прави така, така се прави алкохолен извлек/тинктура. Хеш само с листа трудно, ще направиш, но ако държиш, ще трябва да си купиш специално сито (на много симпатична цена)Sawyer17 написа: ↑12 Окт 2020, 21:02 Здравейте пичове, реколтата изсъхна, а листната маса и тн. реших да я направя на хеш. Още от стария форум си спомням конкретен метод за направата на хеш, метода беше със спирт или с изопропилов алкохол, спомням си , че беше сравнително лесно , но не си спомням как точно ставаше... Ако някой се сеща за този метод , ще съм благодарен да го сподели.
Пиис
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, това не е хеш. А мен ми се иска истински хеш, имам доста материал от миналата година и пак е време за компресиране, обаче не искам масло, а точно хеш, който никога не ми се получава добре и сигурно именно в ситата е ключа. Този път бих си купила истинско сито или няколко, не знам точно на кои да се спра? Гледала съм тези с леда и кофата, но ако може само да се тръска през него без вода и тн? Да си поръчам да знам поне, че ще свърши работа. Иначе коприна може да се опъне и тн, но искам нещо направено удобно? Ако някой знае нещо конкретно да ми прати линк на лична да си го взема? Искам хеш!!!!
И да махна тия пакети с дребосъци.
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
Някой има ли идеи защо в сайта на Seedsman от динафем всички сортове са out of stock?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
ФБР няма нищо общо!
-
Fuckthesystem
- Градинар