П.п Иначе от толкова изчетени мнения съм се спрял на seedsman!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Добър ден на всички,един приятел ми каза че си поръчвал семена от shayana.shop от години и бил много доволен,та да ви попитам някой поръчвал ли си е семена от там и доволен ли е?
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Никога не съм го чувал! Това е поредният търговец на дребно, който препродава.
Омръзна ми да се повтаря едно и също (особено за семена) при положение, че има толкова изписани теми ПЛЮС два огромни банера с реклама на сайт за семена, а вие продължавате да питате едно и също нещо, отново и отново.
viewtopic.php?f=9&t=271
-
Criminal
- Градинар

Не бе брато аз съм си харесал вече сайта бая коментари прочетох,просто информативно питах защото много го похвали,не че съм тръгнал да поръчвам от него!WDScorpio написа: ↑12 Окт 2020, 11:20Никога не съм го чувал! Това е поредният търговец на дребно, който препродава.
Омръзна ми да се повтаря едно и също (особено за семена) при положение, че има толкова изписани теми ПЛЮС два огромни банера с реклама на сайт за семена, а вие продължавате да питате едно и също нещо, отново и отново.
viewtopic.php?f=9&t=271
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Това е сайт, който препродава семена, те нямат нищо тяхно. Seedsman, освен че правят същото с тази разлика, че shayanashop Предлагат семената едва на 5 банки, докато в seedsman избора е доста по голям. https://www.seedsman.com/en/cannabis-se ... d-breeders
Другата разлика разлика, е че seedsman си имат собствена генетика, демек те си разработват сортовете, а не са такива, които само да препродват. Освен това, дават изключително много бонуси, колкото е по голяма заявката, получаваш повече безплатни семена. Твоя познат от кое по точно е доволен, безпроблемна доставка, реакция на рекламации, бонус семена или друго? Мога смело да кажа, че изредените причини, seedsman ги покриват на 100%
-
Criminal
- Градинар

Ами не ми е изброявал но каза че е много доволен от сайта, и да съгласен съм с твоето мнение за seedsman на него съм се спрял категорично!Vetrushka написа: ↑12 Окт 2020, 14:04Това е сайт, който препродава семена, те нямат нищо тяхно. Seedsman, освен че правят същото с тази разлика, че shayanashop Предлагат семената едва на 5 банки, докато в seedsman избора е доста по голям. https://www.seedsman.com/en/cannabis-se ... d-breeders
Другата разлика разлика, е че seedsman си имат собствена генетика, демек те си разработват сортовете, а не са такива, които само да препродват. Освен това, дават изключително много бонуси, колкото е по голяма заявката, получаваш повече безплатни семена. Твоя познат от кое по точно е доволен, безпроблемна доставка, реакция на рекламации, бонус семена или друго? Мога смело да кажа, че изредените причини, seedsman ги покриват на 100%
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Важното е да е здрава главата.
Да няма bud rod или mold. Другото да не ти дреме
Че е малко кофти като хвърлиш 10 кила в кофата
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Criminal
- Градинар

Ааааа нее хахаха ако ще и 5 гр да пусне ама сичко да е точно прав си!АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑12 Окт 2020, 19:39Важното е да е здрава главата.
Да няма bud rod или mold. Другото да не ти дреме
Че е малко кофти като хвърлиш 10 кила в кофата![]()
Като ги подуша миришат странно все едно на мокро ама много влажен въздуха и като стисна някоя глава се размирисва на готино хаха.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
.png)