Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи проект за Indoor

Семена марихуана
koksalbaba

Здравейте!От скоро доста се зарибих с growing-a и имам едно закрито място,което мисля да ползвам за целта.Имам няколко въпроса относно отглеждането - Какви препарати са най-полезни?Каква да бъде почвата ми?С какви семена да започна (autoflower)?Колко пространство ми трябва за разстението и какви лампи да използвам?Какво е необходимо да си набавя,като добавка и улеснение?Като цяло каквато и да е информация ще ми бъде полезна.Ако имате някакви съвети и нещо към,което да ме насочите ще ви бъда много благодарен! :)
Последно промяна от koksalbaba на 11 Окт 2020, 20:36, променено общо 1 път.
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Земи сам прочети първо....после питай ако нещо не си разбрал....така няма стане.....
koksalbaba

Mezzazine написа: 11 Окт 2020, 08:47 Земи сам прочети първо....после питай ако нещо не си разбрал....така няма стане.....
Прочел съм доста неща,но искам мнения от хора с опит,които биха ми дали по-точни и ясни насоки ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”