Thank you Stacyyy
https://www.youtube.com/watch?v=ivlXuir84Ck&t=152s
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4006 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
-
[email protected]
- Градинар

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 94 times
Колеги ето малко снимки от мен от преди 5 дни едното е автомат другото фотопериодно автомата не едрее кой знае колко а мустаците стават кафяви предполагам така трябва да е имам и 3 фотопериодно който са на едно ниво и трите но идва дъждовна седмица и ме притеснява да не мухлясат или да измръзнат някой имал ли е подобен проблем, температурите при мен вечерта падат между 8-12 градуса това ще е първият ми по успешен outdoor и не искам да го загубя, някой да сподели Октомври месец става ли за гледане не ми остава много до края може би 3-4 седмици и по мой сметки 20-25 октомври трябва да прибирам чадела по бурканите
-
[email protected]
- Градинар

-
[email protected]
- Градинар

-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Защо не си купувате лупи, микроскопи?? Тва да питаш някой със снимки е не сериозно. Хем ще ти е по-лесно на теб, хем няма да изпуснеш точния момент на цветето.
Забелязвам, че имаш ядено от гъсеници или се бъркам?
Поздрави.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Didonsa
- Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 42 times
.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑25 Сеп 2020, 07:42Защо не си купувате лупи, микроскопи?? Тва да питаш някой със снимки е не сериозно. Хем ще ти е по-лесно на теб, хем няма да изпуснеш точния момент на цветето.
Забелязвам, че имаш ядено от гъсеници или се бъркам?
Поздрави.
...Благодаря за отговора.. ами честно да ти кажа четох доста, разпитах и хора които са в тази сфера и не успях на да разбера за какво иде реч на 100% и точно заради това не съм си взел лупа защото не знам какво трябва да видя през нея..мой близък ми обясни като снимам с телефона по-отблизо да зуумна снимката и да видя Дали преобладават кафевите косъмчета, според него когато 80% са покафевенели тогава би трябвало фа е готово и точно заради това е снимката..извини ме за невежеството ми просто колкпто поврче доближава края и се стъписвам повече и като цяло нямам голямо търпение..може аз да съм по тъпичък или не знам но с това написаното което прочетох не разбрах много думите трихоми мрихоми и тем подобни, трудно ми е да погълна цялата информация на веднъж....
И за съжаление да наядено е не малко.. за пръв път ми е и малко късно взех мерки ако може така да се нарече, просто дори не знаех за съществуването на тези твари, но ще знам за догодина живот и здраве...извинявам се за правописни грешки и лошия словоред и благодаря.
Поздрави
- Focktor
- Баш Градинар

- Has thanked: 568 times
- Been thanked: 321 times
Гледаш трихомите(стълбчета с топчица
Минават през прозрачни,млечни,и златисти.
Когато е 50/50 прозрачни и млечни,е рано и е по-вдигащо.По малко реколта е,и по-слабо.
Млечни и тук таме златни е балансирано,максималко количество тхц.
50/50 млечни и златни отива към по седативни ефекти и ти тежат краката.
Има сортове които не потъмняват много.
Гледаш с лупа,макро на телефон или апарат.
Минават през прозрачни,млечни,и златисти.
Когато е 50/50 прозрачни и млечни,е рано и е по-вдигащо.По малко реколта е,и по-слабо.
Млечни и тук таме златни е балансирано,максималко количество тхц.
50/50 млечни и златни отива към по седативни ефекти и ти тежат краката.
Има сортове които не потъмняват много.
Гледаш с лупа,макро на телефон или апарат.
.png)