Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Втори вътрешен проект
-
Royalgorilla
- Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 47 times
но се чудя на cream caramel auto му дават 80 дни от семка но днес е почти 90 ден и няма кехлибар
-
Royalgorilla
- Градинар

fast black afghan big seed bank също много ми хареса супер индика е , много успокояваща една от фаворитите ми е от всичките , имам приятелка от дете която е с множествена склероза и доста я облекчава въпреки че не е готова още
-
Royalgorilla
- Градинар

като цяло от всичките видове най голями и плътни главуни прави blue dream на humboldt seed и green gelato
-
Royalgorilla
- Градинар

phantom og barney's farm определено не е моя сорт слабичко мнооого малко ще е като добив , извинявам се ако досаждам с рецензията си но мисля че е важна пък и съм щасливо напушен 
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 841 times
Карамелчето като го гледам ако продължи със същото темпо цъфтежа си като до сега на 80тия ден ще е и полу сухо освен готово. Имай в предвид че има сортове(ауто) които няма да ги докараш до кехлибар никога/ или когато това стане тхц-то отдавна ще се е обърнало на друга/и смоли(скоро го научих). Фантома това което казваш е точно обратното на което друг постигна сега да видим и при мен как ще е.
.png)