Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Колеги при мен едното ми цвете не цъфти до ден днешен ! Цветето е фотопериодно отглежда се в обикновена почва , полива се много обилно с вода , като размер е 250см на 100см което е чудесно за външен вид , хранено е с гуано за растеж и цъфтеж . Другите ми цветя и те са по същия начин отглеждани и цъфнаха всички вече са на по 10 дни цъфтеж , но това нещо се забавя вече доста... Самката е феминизирана не е мъжко 

азота няма как да е в повече , чудя се от какво може да се забавя толкова вече .
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Гените също играят много важна роля. Аз сега имам една която е в 5-та седмица цъфтеж, от началото на Август, а другото цъфти от седмица.AuToBaN написа: ↑11 Сеп 2020, 03:39 Колеги при мен едното ми цвете не цъфти до ден днешен ! Цветето е фотопериодно отглежда се в обикновена почва , полива се много обилно с вода , като размер е 250см на 100см което е чудесно за външен вид , хранено е с гуано за растеж и цъфтеж . Другите ми цветя и те са по същия начин отглеждани и цъфнаха всички вече са на по 10 дни цъфтеж , но това нещо се забавя вече доста... Самката е феминизирана не е мъжкоазота няма как да е в повече , чудя се от какво може да се забавя толкова вече .
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
Здравей Ауе, радвам се че си тук. Страхотни са станали, цяла горичка. Какъв сорт бяха? Успешна реколта и сушене ти пожелавам.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Здрасти. Благодаря за думите.
Сортовете бяха 3 имаше WW имаше нещо Пърпъл беше и чийз мисля, че. С точност не помня от бонус семки са.
Реколтата няма да е много успешна тъй като от една страна има семки от друга се боря с гъсеници, но квото такова. Нека да се радват хейтърите.
Ще качвам аз много рядко нещо тук, дневника въобще няма да пиша там. Ако ме интересува нещо ще питам някой който ме подкрепя и не се праят на интересни.
Нека да си лижат гъзовете на админите, през оная работа ми е на мен. Не успели дребни душици.
Успешен грол и на теб, следя ти нещата
Едит: научих доста от този грол и от доста хора тук за аутдора, а и не само. Доста полезна информация събрах и другата година живот и здраве ще е по-добре.
Големите китки са яко нещо, но да имаш перфектен микроклимат. В противен случей стават зле нещата.
Стълбата е около 2метра и не стигам някой върхове като се кача на нея.
Почти всички клони и листа във вътршността на короната на китката умират от недостиг на светлина. За 6дни по 3-4часа съм изчистил почти 5 растения, ако бяха по-малки работата щеше да е по-лесна,, но лесна работа няма нали?
Имам 2,3 вида гъсеници големи зелени които мисля, че предимно се хранят с листата. Имам кафеникави малки които ядът главите и има едни малки бяло/червени които се подвизават във вътрешността на кухината на клонките (стебло пробивачи) големи боклуци са тия гадини.
Много се разписах пак, стига толко.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Didonsa
- Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 42 times
Здравейте искам да попитам какво мога да направя за този проблем... това кафявото след като го отворя виждам как гъсеница влязла в стеблото..вчера пръскахме срещу такива гадини днес премахнах всички такива глави...не на всяко е от това какво е това гъбички,мухал Или от гена ли не знам...как мога да им помогна...пиша тука за да получа по-бърз птговор ...ще кача подробно в дневника ми
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Didonsa написа: ↑13 Сеп 2020, 18:42 Здравейте искам да попитам какво мога да направя за този проблем... това кафявото след като го отворя виждам как гъсеница влязла в стеблото..вчера пръскахме срещу такива гадини днес премахнах всички такива глави...не на всяко е от това какво е това гъбички,мухал Или от гена ли не знам...как мога да им помогна...пиша тука за да получа по-бърз птговор ...ще кача подробно в дневника ми
За съжаление е много срещан проблем, на някои места повече от други. Това черното ще стане мухлясала глава ако не го махнеш сега.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)