Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар
Has thanked: 63 times
Been thanked: 46 times

Josep92 написа: 21 Авг 2020, 18:12 Мама му стара обаждай се по-често! :) Помислих, че са те закопчали.Преди месец два пуснаха снимки от една акция и саксиите и мястото бяха кажи речи едно към едно с твоите. Иначе хубавки си изглеждат.
Държа се все още. Между другото ми е за 1ви път :D
Be the change you wish to see in the world.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4006 times
Been thanked: 4813 times

gorilazoe178 написа: 21 Авг 2020, 17:45
Sofia Cannabis написа: 21 Авг 2020, 17:33 Bravo, много добре изглеждат.
Мислиш ли, че имат да наливат още?
От снимките не изглеждат готови.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да,още имат.Ако се клатят главите на собствена тежест е хубаво здраво да се подпрат да не пружинират,тогава надуват по-спокойно:)Супер са,браво и от мен!
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Inna написа: 22 Авг 2020, 13:54 Да,още имат.Ако се клатят главите на собствена тежест е хубаво здраво да се подпрат да не пружинират,тогава надуват по-спокойно:)Супер са,браво и от мен!
Благодаря Ина! Ти също имаш пръст в това и съм много благодарен. За 1ви път се опитвам на практика да направя нещо, преди това само теория имах. Ще има и още проекти..
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

WDScorpio написа: 08 Апр 2020, 12:06 Първият ти пост го изтрих и сега, за да ти стане ясно защо го изтрих, не че съм длъжен да ти давам обяснение, но хей го на.

"Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители!"

Под "по-сериозно" имаш на предвид, че искаш да продаваш, защото няма човек, който да отглежда 50 растения за лична употреба!
Щял да тори с BetterOrganics, а ти изобщо знаеш ли какво е "BetterOrganics" че си тръгнал да ториш?
Ще гледаш 40 растения в парник, а ти идиот ли си или какво? Дори няма да споменавам, че 40 растения в цъфтеж, ще ги надушат и в съседното село.
Това което пишеш са пълни измишльотини!

SativaLover
Благодаря за стимула който ми даде приятел.. Без теб нямаше да се справя
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Гледам си пуснал снимка в раздела за големите глави......Какви ги свърши? Доволен ли си от себе си?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
gorilazoe178
Градинар
Градинар

Определено съм доволен,но имам застой в момента. Ще има проект пак скоро. White widow-a беше убиец.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”