Според мен с микро дози няма да постигнеш желания ефект. Да, при микро дозите има минимална почти неосъзната промяна в поведението и начина на мислене, но нищо повече. При по-високите дози 6-7грама е мястото където научаваш неща за себе си и е възможно да ти променят живота.
При микро дозите нещо, като "рестарт" не можеш да очакваш. За да получиш отговори и така желаният рестарт трябва да пътуваш до място, където всичко губи смисълът си и вече нищо няма значение, а там се стига само с висока доза. Гъбите, ще те заведат на много места и ще ти покажат много неща, които не могат да бъдат описани с думи, но най-важното е, че, ще ти покажат твоят живот и всичките грешки, които правиш и такива, които дори не подозираш, че правиш.
Имам неописуем страх и почитание към гъбите, накараха ме да откажа алкохол, канабис и цигари в един ден.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Микродозиране с псилоцибинови гъби
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
- ek3ekytop
- Градинар

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 34 times
WDScorpio написа: Имам неописуем страх и почитание към гъбите, накараха ме да откажа алкохол, канабис и цигари в един ден.
И аз имам страх към гъбите особенно след предрусването с амфет навремето което освен паник атаките ме доведе и до състояние наречено - дереализация ( всичко ти е нереално и все едно си в сън .. губиш представа за собствената си идентичност и е доста плашещо мислиш си , че вече си за психиатрията. ) тогава бях спрял за известно време - кафе, цигари, канабис всичко защото дори при свръх малки дози от изброените ми се връщаше целия филм и паник атаките. Всъщност от тогава имам страх да приемам каквито и да било вещества които не познавам, но мисля ако успея да отгледам гъбите да започна с микро , микро дози да се запознаем първо ... някъде около 0.05 гр и да вдигам ако не усетя нищо. Винаги са ме привличали халюциногените като ключ за разширяване на съзнанието , въпреки стаха ми от тях. Преди време преведох на БГ цял филм за различни видове вещества които имат свойството да разширяват съзнанието и използването им за духовно развитие - Псилоцибин, ЛСД, Канабис, МДМА, ДМТ . На някой ако му е интересно може да се дръпне от колибка - Neurons to Nirvana
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
С право човек трябва да подхожда с уважение и страхопочитание към гъбите и другите субстанции. Гъбите такива "хипер простраствени шамари" могат да набият, че ти е бедна фантазията за какво ти говоря, но бих казал, че физическият бой би ти се сторил, като дреболия.ek3ekytop написа: ↑19 Авг 2020, 20:46WDScorpio написа: Имам неописуем страх и почитание към гъбите, накараха ме да откажа алкохол, канабис и цигари в един ден.
И аз имам страх към гъбите особенно след предрусването с амфет навремето което освен паник атаките ме доведе и до състояние наречено - дереализация ( всичко ти е нереално и все едно си в сън .. губиш представа за собствената си идентичност и е доста плашещо мислиш си , че вече си за психиатрията. ) тогава бях спрял за известно време - кафе, цигари, канабис всичко защото дори при свръх малки дози от изброените ми се връщаше целия филм и паник атаките. Всъщност от тогава имам страх да приемам каквито и да било вещества които не познавам, но мисля ако успея да отгледам гъбите да започна с микро , микро дози да се запознаем първо ... някъде около 0.05 гр и да вдигам ако не усетя нищо. Винаги са ме привличали халюциногените като ключ за разширяване на съзнанието , въпреки стаха ми от тях. Преди време преведох на БГ цял филм за различни видове вещества които имат свойството да разширяват съзнанието и използването им за духовно развитие - Псилоцибин, ЛСД, Канабис, МДМА, ДМТ . На някой ако му е интересно може да се дръпне от колибка - Neurons to Nirvana
0.05 гр е твърде малка дозировка дори и за микродозиране и при мен и мой познати дали нямаше хомеопатичните ефекти.
Пробвай с 0.1 за да ти подейства поне хомеопатично.
Neurons to Nirvana не само, че съм гледал всички серии, но съм изживявал много от тях хахахах
Микродозиране с псилоцибинови гъби могат много да ти засилят Медитацията. Пробвай а ги комбинираш. Медитацита работи! А гъбите я отключват и я правят по-ефективна. Можеш да ползваш микродозите като бустер, а после след време да продължиш в чисто съзнание само с Медитация.
Връща ти ефектите, защото мозъка "помни" и като му дадеш дори малко от тях си спомня и вади "спомена" за изживяване.
Трябва да препрограмираш мозъка си. Всички имаме автоматична система за самопоправяне и настройване... само трябва да натиснеш правилното копче.
viewtopic.php?f=8&t=579
viewtopic.php?f=8&t=361
WDScorpio е прав, че високите дози са нещата, които ти показват нещата в теб и правят големи проблеми в Мирогледа ти, но и чрез микродозиране с псилоцибинови гъби можеш да имаш значителни положителни ефекти, но микродозирането трябва да го правиш по-продължително време и най-добре е да го комбинираш с Медитация, Йога, български народни танци или разхоки сред Прироата (било то някой парк в града или извън града в гората). Медитацията ще заработи по съвсем друг начин за теб благодарение на микродозите пси. гъби.
ek3ekytop успех и ни дръж в течение, как се развиват нещата при теб.
- ek3ekytop
- Градинар

Точно от бустер имам нужда за да бъде медитацията при мен по-успешна поради хипер активния ми ум който е почти невъзможно да бъде успокоен. Такъв ми е плана - дълъг период на микродозиране и евентуално покачване на дозите (ако гъбите ми кажат - вземи повече). Благодаря ти! Ако успея да отгледам ще отворя нова тема в този раздел за да не спамя излишен off topic във вашите теми!
Поздрави!
Поздрави!
- firstcitizen
- Буден

Ще се получиek3ekytop написа: ↑07 Сеп 2020, 12:31 Точно от бустер имам нужда за да бъде медитацията при мен по-успешна поради хипер активния ми ум който е почти невъзможно да бъде успокоен. Такъв ми е плана - дълъг период на микродозиране и евентуално покачване на дозите (ако гъбите ми кажат - вземи повече). Благодаря ти! Ако успея да отгледам ще отворя нова тема в този раздел за да не спамя излишен off topic във вашите теми!
Поздрави!
Медитацията е пътешествие и невероятна радост, и комуникация с Божественното... с Вселената. В днешния Свят с особена сила е валидна древната мъдрост, че за да постигнеш напредък и да преодолееш трудностите, е необходимо да опознаеш себе си, а Медитацията е един от начините да постигнем това (тази връзка с вътрешният ни Висш Аз-ът), че дори и много повече, защото тя дава неограничени възможности и сбъдва желания.
Медитирането се практикува от хиляди години. Най-често прилаганата техника на медитиране е седящата поза, позната като Лотус, но на мен много силно ми действа и в най-обикновенна седяща поза на стол без крастосани крака. Вечер Медитирам и легнал, като съм превърнал съня си и спането в Медитация...
Ключовите елементи при медитацията са добър учител и постоянство. Добрият учител показва, учи, мотивира, води в правилната посока, а постоянството е залог за бързо изграждане на положителния навик да медитираме.
Важно е да правиш Медитацията си всеки ден, защото напредваш по-бързо, чувстваш се по-добре, връзката е по-голяма и нещата се случват по много по-силен и бърз начин. Не случайно са измислили думата Садхана. Най-вероятно ще направя специална тема, какво е Садхана.
Добре е да имаме кът сред Природата или помещение в дома си, в което да се осамотиш и да медитираш. Много е важно в началото да си на удобно и спокойно място, където няма да те прекъсват или смущават докато Медитираш, а след това като напреднеш ще можеш да Медитираш навсякъде. (Усвоиш ли Медитацията ще можеш на всякъде да меидитираш... медитирал съм докато чакам, докато пътувам , пред хора, на парти и т.н. ) Медитацията си я направи, като ритуал примерно си поставим приятни постелки, любимата си възглавница или завивка, ароматни масла, свежи цветя, мека светлина от свещи, лека и приятна музика или нещо което ще те настрой да се почувстваш по-добре. Така се генерира позната атмосфера, тялото все по-бързо успява да се вглъби и да се достигне етап на дълбока концентрация и релаксация. Винаги в началото на всяко ново нещо изпитваме известни трудности. Можем да посетиш група за медитации или да си пуснеш клип/аудио на водена Медитация или да се свържеш с препоръчан учител по Йога и Медитации или да медитираш с добър приятел, който е с повече опит. Струва си усилията, особено след като ден след ден усещаме как настроението ни се подобрява, като че ли имаме по-малко физически оплаквания и повече тонус за работа, творчество и забавление. В един момент няма да имаш нужда от свещи, аромати, възглавници и каквото й да е приготовление за да медитираш.
Сред Природата се Медитира по-лесно и по-приятно, а звуците на Природата са много успокояващи, а свежият въздух е много важен и подпомага Медитацията, но в един момент няма да има значение дали си навън или вътре. Някой места като Планин, реки, язовири или дървета могат много да ти помогнат за Медитацията. Изключително приятно е да Медитираш до вода (воно огледало), река или под сянката на дърво, както и под Звездите на Лунна светлина или на Пълнолуние.
В интерес на истината първият път, когато Медитирах си Медитирах във вкъщи и си пуснах водена Медитация. На края на Медитацията докато бях със затворени очи се разплаках, а в същото време се смеех и бях с усмивка от ухо до ухо, а сълзите ми се стичаха от очите, като водопад. Не плачех от болка или от тъга, а плачех от радост, надежда и силна енергия, която направо ме пречистваше. Тогава усетих, че се е случило нещо с мен...не го разбирах напълно, но така силно ме беше разтресало, че разбрах, че се е случило нещо. След Медитацията си казах "явно за това са говорели всички гурута и йогини, когато говорят за Медитацията". Изживяването беше невероятно освобождаващо и зареждащо. След това се чувствах много леко физически и психически, като пречистен и имах невероятно физическа енергия. Буквално през този ден извършвах интензивни физически и психически натоварвания без умора и глад... В същото бях така ухилен през целият ден, че позитивизмът ми беше направо заразен.
След това ми трябваше бая време да се престраша отново да пробвам да Медитирам, защото 1-та ми Медитация ме беше разтресла много и се чудех какво се случва, но когато отново след врме повторих с Медитацията ефектите бяха същите и заради това лека полека започнах по-често да Медитирам до момента в който започнах всеки ден да Медитирам. Когато започнах да Медитирам всеки ден практиката ми стана още по-силна и интензивна. Енергията, позитивизма и фокусирането в мен ставаха още по-големи. Докато се усмихвах по време на Медитации така ме ухилваше, че чак скулите ме заболяваха от ухилване, а в същото време усещах, как навлиза енергия през нея. Усмивката ми застана постоянно на лицето и стана много по-заразна. Започнах да забелязвам, че се усмихвам много повече на хората, а и те несъзнато почнаха да ми отвръщат с усмивки (дори непознати), но започнах да се усмихвам и на растения, на скали, на облаците, Слънцето и на куп други неща... в един момент, като видех нещо и бам автоматично усмивката ми на лицето. В същото време Вселената започна да ми помага във всяко едно начинание с което се захвана и започнаха да се случват безкрайна поредица от чудеса.
Сега практикувам различен тип ритуали през деня, включително имам ритуал преди да Медитирам правя нещо с което хармонизирам двете полукълба на мозъка си още преди самата Медитация и това прави Медитацията ми още по-силна. Понякога от самият ритуал се ухилвам и потичат сълзите ми още преди да съм започнал с Медитацията. Реално погледнато физическият Свят е продукт на полярностите... на мъжественното и женственното, на Ин и Ян, на Шива и Шакти, на левия мозък или десния мозък, или може да го наричате както си искате. При мен ритуалите и Медитацията ми помага двете полукълба на мозъка ми да се сдвояват в единство и да се изразвят в Живота ми. Това което правя дава хармония в полярностите ми. Това ми дава Мир, Любов, Единство... това Единствено е невероятно и по някакъв начин отприщва цялостно ми съществуване.
Медитацията:
https://www.youtube.com/watch?v=JfSdjsijR3o
- ek3ekytop
- Градинар

Когато пробва да медитираш за пръв път имаше ли предишен опит с халюциногените? Мисълта ми е мислиш ли , че те са отключили съзнанието ти за да бъде възможно още първата ти медитация да е толкова разтърсваща. Всички мои опити за медитация завършват максимум с известно успокоение на ума за кратко. Дори по време на самата медитация умът ми постоянно блуждае и е почти невъзможно да го концентрирам за по-дълъг период от време дали във водената медитация или върху дишането.
Благодарности за подробните отговори!
- firstcitizen
- Буден

Да, когато медитирах за първи път имах предишен опит с ентеогени. Да, мисля, че психаделиците ми са помогнали за доотключване на съзнанието ми, но според мен и изчисленията ми психаделиците са били част от верига от случки в живота ми, които са ми отключили Съзнанието, а заради определени събиятия в живота ми съзнанието ми е било отключено още преди приемането им, но те са изиграли силна роля.ek3ekytop написа: ↑10 Сеп 2020, 20:19 Когато пробва да медитираш за пръв път имаше ли предишен опит с халюциногените? Мисълта ми е мислиш ли , че те са отключили съзнанието ти за да бъде възможно още първата ти медитация да е толкова разтърсваща. Всички мои опити за медитация завършват максимум с известно успокоение на ума за кратко. Дори по време на самата медитация умът ми постоянно блуждае и е почти невъзможно да го концентрирам за по-дълъг период от време дали във водената медитация или върху дишането.
Има пет вида тела физическо тяло, психическо тяло, енергия тяло, Етерно тяло и блаженственно тяло. Това са 5 измерения на тялото. Физическото тяло е това, което можете очевидно виждате и то се образува от натрупаната храна, която сте яли така, че е много важно вида храна, които сте яли. Защото определено има въздействие върху какъв тип тяло, което събирате. Следващото е менталното тяло, когато казваме, че метално тяло или ум не се отнася до някоя конкретна част, защото всяка клетка в тялото има свой собствен интелект, така че има цяло ментално тяло и тези две тела са като вашият хардуер и като вашият софтуер. Вашият хардуер и софтуер не са добри, освен ако не са включени в качествена мощност, така че третият слой на тялото е енергийното тяло, първите три физическото психическо и енергийното тяло са физическо по своята същност просто стават по-фини, но те все още са физически по природа петият слой на тялото, който е наричан блаженственно тяло и е напълно нефизическо. Четвъртото тяло е Етерно тяло. Етерното тялото има преходен характер от физически към нефизически. Това, което се нарича астрално пътуване и напускане на физическото тяло, психическо тяло, енергийното тяло и блаженото тяло непокътнати, и просто позволявайки на етерното тяло да плуват наоколо, а това означава, че можете да провеждате своята дейност тук, защото вашето физическо тяло е умствено телесна енергия тяло са в такт (синхрон) така просто позволявайки на етерното тяло да се движи.
Това е определен вид майсторство и не можете просто да се насилите в него. Това майсторство човек да може да направи това да напусне тялото си , но човек се нуждае от огромна дисциплинирана системна духовна практика. Когато казвам напускане на тялото имам на предвид, че ние просто позволяваме на праничното тяло да се движи, което е много по-просто и е по-конкретно нещо в сравнение към етерно тяло. Праничното тяло е физическо и е повече физически вид присъствието на енергия, но е физическа енергия. Всъщност енергийното тяло съществува, защото има значителни роли в правилното функциониране на физическото тяло. Една от основните функции на енергийното тяло е, че то поглъща Прана от околната среда и я разпределя в цялото видимо физическо тяло и по този начин го енергизира. Прана е жизнената енергия, която подхранва тялото и го поддържа здраво и живо. Тя също така действа като калъп или модел за видимото физическо тяло. Без този модел формата и характеристиките на тялото биха се променили поради непрекъснат метаболизъм в продължение на години. Това означава, че условията на енергийното тяло влият на видимото физическо тяло. Ако енергийното тяло по някакъв начин бъде засегнато, нарушено или повредено, видимото физическо тяло също ще бъде засегнато..
Един от принципите използвани в енергийните лечебни техники е чрез нормализиране на състоянието на енергийното тяло, защото физическото тяло също ще се нормализира. Понякога се случва, че след операция и отстраняване на една част от тялото като бъбрек, пациентът все още изпитва болка в същата част. Това се случва поради факта, че етерният бъбрек не е отстранен с плътната физическа материя и все още може да бъде видян от ясновидци. Друга функция на енергийното тяло е да действа като мост между плътното видимо физическо тяло и астралното или емоционално тяло, което е среда за усещане на емоциите. Това означава, че енергийното тяло предава съзнанието на физическите сетивни контакти към астралното тяло чрез етерния мозък и също така сваля съзнанието от астралното и други висши тела във физическия мозък и нервната система. Състоянието на енергийното тяло може да бъде открито по няколко начина, вариращи от ясновидско наблюдение (понеже и по аурата си личи), замерване с техника, фотографиране с камера или до просто сканиране с ръка.
Етера е преходна енергия, тя е нито физически, но нито отвъд преходното. Блаженното тяло е напълно отвъд физическото изваждане на праничното тяло и поставянето обратно е лесно и е много по-силно, като опит, защото физическа част от Вас излиза и се връща в етерното тяло и се нуждае от много повече духовна практика ( Садхана ). Защото това е свързано с твоят опит и не е нещо, до което можете да се докоснеш освен ако вие сте в определено ниво на Садхана и интензивност в себе си. Но в наши дни вече на всеки ъгъл на улицата правят астрални пътувания. Това е просто халюцинация
Вижте тези неща са направени за определено предназначение и има училища, които са били основно насочени към това. Такива училища е имало в Индия, Азия и в България в древността, както и на други места в Европа и по Света.Но за забавление не си струва да се изследват тези неща, защото е необходимо огромни усилия за овладяване на тези неща и в крайна сметка какво постигате няма духовно значение.
Докато си мислиш искам Медитацията да проработи... няма да проработи. Това е все едно да си мислиш искам цветя, искам цветя... и така ще имаш само изкуствени пластмасови цветя. За да имаш цветя трябва първо да помислиш за почвата, семената, микроорганизми и живот в почвата, хранителни вещества, вода, осветление, вентилация и т.н., което са все неща, които не изглеждат като цветя хаха. Но в един момент ще се родят цветя и ще разцъфнат. Медитацията е като градинарството, ако искаш да прораби трябва да се погрижиш за храната която ядеш, за водата, която пиеш, движенията които извършваш и за определени духовни практики с които да подсилиш растежа си и т.н. .
Но в момента в който започне Медитацията да работи, това е все едно съюз с Вселената и щом това единение се случи много ще ти хареса и ще ти доставя невероятно удоволствие, което ще те зарежда много и нещата в живота ти ще се случват с невероятна лекота. Живота ти ще бъде изпълнене с прекрасни чудеса.
.png)