Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

AuToBaN написа: 10 Авг 2020, 19:16:signw:
Височината, широчина, сорт, бройки? Виждам , че гледаш на двора, нормално е да си направил нещо различно от нищо.....
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Josep92 написа: 10 Авг 2020, 23:13
Височината, широчина, сорт, бройки? Виждам , че гледаш на двора, нормално е да си направил нещо различно от нищо.....
2м високо и широко нз колко , не съм го мерил, то се вижда на снимката. Сорта е джак херер .
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

AuToBaN написа: 11 Авг 2020, 19:00
2м високо и широко нз колко , не съм го мерил, то се вижда на снимката.

Като гледам е гд същото като на Ветрушка само дето неговото е почистено с повече върхове и по гъсто, такаче моята прогноза е около 350-400
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 11 Авг 2020, 19:03
AuToBaN написа: 11 Авг 2020, 19:00

2м високо и широко нз колко , не съм го мерил, то се вижда на снимката.

Като гледам е гд същото като на Ветрушка само дето неговото е почистено с повече върхове и по гъсто, такаче моята прогноза е около 350-400
Рано е да се каже каквото и да е, на мен накрая височината беше около 180. Ако се справиш добре с храненето в цъфтежа, може да пусне много. Височината нищо не значи, ето това е critical + 2.0 на Dinafem, същата година, пусна ми 440 грама, а беше високо едва метър с 4-5 върха само. Бях го изчистил от листата още живо, затова е така на снимката.
Това ми е най - успешната година, тогава всичката вода я мъкнах на ръка, но накрая ми се отблагодариха много добре.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Jendarinapred
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 2 times

А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Jendarinapred написа: 13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
Явно го е направил с някаква цел момчето.
Според мен трябва да знаеш какво правиш и защо.
В случая, ако му махнеш листата така и го резнеш и нямаш достатъчно % влага ще изсъхне за 2 дни и ще стане жмел.

Трябва да се помисли и над тва. Пак казвам, вероятно тигъра е имал основателна причина за това:)

Ветре, на мен ми е интересно защо изглежда така връхчето на главата някак изсъхнало, хмм?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Sho написа: 14 Авг 2020, 09:30
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Авг 2020, 08:09
Jendarinapred написа: 13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
Явно го е направил с някаква цел момчето.
Според мен трябва да знаеш какво правиш и защо.
В случая, ако му махнеш листата така и го резнеш и нямаш достатъчно % влага ще изсъхне за 2 дни и ще стане жмел.

Трябва да се помисли и над тва. Пак казвам, вероятно тигъра е имал основателна причина за това:)

Ветре, на мен ми е интересно защо изглежда така връхчето на главата някак изсъхнало, хмм?
Не е точно така , ако се поразровиш в нета ще видиш , че има много дето ги тримват на зелено , важна е температурата и влагата . Разбира се , че с листата ще изсъхне по-бавно , я сложи една клоноа на 25градуса и 30-40% влага да видим за колко ще изсъхне ! И се издразни , като ти казаха че за това се мисли предварително а сега пишеше същото на момчето 😀
Ми аз кво казвам бе, маняк?
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Както ветрушка така и аз чистим растенията от големите листа поради една причина - по-добра циркулация на въздуха при сушене, което води до намалени шансове да се образува мухал.
Случва се голямо листо да се увие около главата и да я задуши, което е благоприятно за развитието на гъбички.
Октомври-Ноември обикновено е доста хладно и влажно, което не позволява да се изсушат много бързо растенията - нашите растения съхнат по над 2 седмици и преди да ги приберем по буркани-пликове ги до-изсушаваме indoor на по ниска влага.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Тогава така се получи, все пак това ми е било и 2-рото отглеждане в живота на вън, човек се учи докато е жив. Аз лично на мокро повече никога няма да махам каквито и да е било листа. Първо, колегите казаха, колко повече листна маса има по - него, толкова по - бавно изсъхва. Колко по бавно е изсъхнало, толкова е по хубав вкуса. Ако се изсуши на бързо, хлорофила остава и вкуса след това не е толкова хубав.
За дългосрочно съхранение, може да се остави и с листата, да не се тримва изобщо, така се запазва за по дълго време.

Относно махането на листата, тогава все още тримвах на мокро, тогава миризмата е много силна и нямаше къде да го правя, затова го направих още в гората.
AuToBaN
Градинар
Градинар
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Колеги започнах да правя хранене вече от ръстежния и цъфтежния тор в комбинация , добре ли ще се подхранят или не е хубаво да бързам с тора за цъфтежа ако не са цъфнали ???
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”