Здравейте пичове, скоро разбрах за термина pgr weed(Plant Growth Regulators). Разбрах , че е нещо което не бива да е в тревата и ,че често може да се добавя от злонамерени хора с цел повече пари, но все пак не разбрах какво точно е, ако някой има представа ще съм благодарен да ми обясни.
Поздрави
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Хормони за реголиране на растежа се превежда.Sawyer17 написа: ↑10 Авг 2020, 00:39 Здравейте пичове, скоро разбрах за термина pgr weed(Plant Growth Regulators). Разбрах , че е нещо което не бива да е в тревата и ,че често може да се добавя от злонамерени хора с цел повече пари, но все пак не разбрах какво точно е, ако някой има представа ще съм благодарен да ми обясни.
Поздрави
Използват се за оформяне на дървета и храсти от landscape (градинари за дома) компании, не се използва за отглеждане на растения в земеделието. Вредно е за хората - не се сещам подробностите, но ако държиш ще потърся.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Focktor
- Баш Градинар

- Has thanked: 568 times
- Been thanked: 321 times
Ако това имаш впредвид :Sawyer17 написа: ↑10 Авг 2020, 00:39 Здравейте пичове, скоро разбрах за термина pgr weed(Plant Growth Regulators). Разбрах , че е нещо което не бива да е в тревата и ,че често може да се добавя от злонамерени хора с цел повече пари, но все пак не разбрах какво точно е, ако някой има представа ще съм благодарен да ми обясни.
Поздрави
Stop Grow PRO-XL ви позволява да манипулирате височината на растението. Пръскането с миксирания концентрат ще попречи на растежа и ще стимулира цъфтежа. Приложете Stop Grow, когато растението достигне желаната височина, за предпочитане точно преди етапа на цъфтеж.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Да разбирам ли, че Ним Азал пада към групата на органиката?
За Нийма знаем.
За Нийма знаем.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Точно така, той дори играе ролята на инсектицид и фунгицид 2 в 1., а сега го видях, даже и срещу акари работи.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑11 Авг 2020, 14:48 Да разбирам ли, че Ним Азал пада към групата на органиката?
За Нийма знаем.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Добреде ще си взема тези 2 препарата и няма вече да пръскам с химии.Vetrushka написа: ↑11 Авг 2020, 15:12Точно така, той дори играе ролята на инсектицид и фунгицид 2 в 1., а сега го видях, даже и срещу акари работи.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑11 Авг 2020, 14:48 Да разбирам ли, че Ним Азал пада към групата на органиката?
За Нийма знаем.
Тва прави ли ме лош човек? Как да им се извиня на бактериите сега..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Sho написа: ↑11 Авг 2020, 19:17Нали я гледаш за аверите , значи ще си тровиш аверите , добрите хора не правят така !АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑11 Авг 2020, 18:55Добреде ще си взема тези 2 препарата и няма вече да пръскам с химии.
Тва прави ли ме лош човек? Как да им се извиня на бактериите сега..![]()
Хахах големи главочи сте :ддд
Всеки тук си има свой собствен чар обаче
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
ДаАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑11 Авг 2020, 14:48 Да разбирам ли, че Ним Азал пада към групата на органиката?
За Нийма знаем.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Пичове мисля, че съм почти сигурен вече, че тези яйца които ме тормозят от доста време са от LadyBugs.
Видях същите в общата тема на ветрушката и скорпио и съм почти убеден, че бяха такива!
Та въпроса ми е колко лоши са те за нашите китки? Какви поражения могат да направят при евентуална загуба на битката ми с тях?
Видях същите в общата тема на ветрушката и скорпио и съм почти убеден, че бяха такива!
Та въпроса ми е колко лоши са те за нашите китки? Какви поражения могат да направят при евентуална загуба на битката ми с тях?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
При нас нямаше повреди от тях, ама явно ги има на всякъде. При мен на 2-рата градина, също имах такива гадинки и също нямаше повреди. Обикновената калинка, знам, че дори и помага защото е хищник и не пипа растенията, но тази не съм чел за нея честно казано.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑12 Авг 2020, 08:19 Пичове мисля, че съм почти сигурен вече, че тези яйца които ме тормозят от доста време са от LadyBugs.
.png)