няма да отварям нов дневник, просто да се похваля с новата си придобивка - СТИКЕРИ на GRYSTI.
Благодаря на first citizen
БГ КОНОП !!!

На 1вата снимка цветята изглеждат много зле! Кво си им направил бе човек? Те ще умират сякаш..new vilager написа: ↑04 Авг 2020, 13:05![]()
![]()
![]()
![]()
няма да отварям нов дневник, просто да се похваля с новата си придобивка - СТИКЕРИ на GRYSTI.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БГ КОНОП !!!

никой ням ада умре. Това са клонинги в цъфтеж. За съжаление не тръгнаха нагоре, а настрани, развиват се като бръшлян. Пълзят по саксиитеАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Авг 2020, 08:09На 1вата снимка цветята изглеждат много зле! Кво си им направил бе човек? Те ще умират сякаш..new vilager написа: ↑04 Авг 2020, 13:05![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БГ КОНОП !!!

Низоран ги трепе до крак. Нийм-азал е био варианта.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑07 Авг 2020, 21:30 Имам нужда от съвет за приятел, тъй като не ми се е налагало и не съм много наясно.
Има паяжинки и червени точици. Според мен са някакъв вид акари или по-скоро spider mites.
Та с какво да му кажа да пръска за да има наистина ефект и да ги унищожи?

Благодаря ти, влак!Crazy Train написа: ↑07 Авг 2020, 21:40Низоран ги трепе до крак. Нийм-азал е био варианта.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑07 Авг 2020, 21:30 Имам нужда от съвет за приятел, тъй като не ми се е налагало и не съм много наясно.
Има паяжинки и червени точици. Според мен са някакъв вид акари или по-скоро spider mites.
Мир

За едно и също говориме. Не погледнах как се пише, обаче е много ефикасно и има 3 дена карантина.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑07 Авг 2020, 22:31Благодаря ти, влак!Crazy Train написа: ↑07 Авг 2020, 21:40Низоран ги трепе до крак. Нийм-азал е био варианта.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑07 Авг 2020, 21:30 Имам нужда от съвет за приятел, тъй като не ми се е налагало и не съм много наясно.
Мир
Само едно уточнение Низоран или Нисоран?
Аз го ползвам супер съм доволен, но е Нисоран не със "З"?

Даа, аз също го ползвам Нисорана от началото на аутдора и е чуукк.Crazy Train написа: ↑07 Авг 2020, 22:38За едно и също говориме. Не погледнах как се пише, обаче е много ефикасно и има 3 дена карантина.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑07 Авг 2020, 22:31Благодаря ти, влак!
Само едно уточнение Низоран или Нисоран?
Аз го ползвам супер съм доволен, но е Нисоран не със "З"?

Ако приятеля ти не държи на органичното отглеждане, миналата година стопирах всичко със Данитрон + Валмек, през седмица ги редувах двата препарата. Стига да не цъфтят, тогава не знам как може да се оправи.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑07 Авг 2020, 21:30 Имам нужда от съвет за приятел, тъй като не ми се е налагало и не съм много наясно.