Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Аутдор 2020 Zafor19
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
Ето малко актуални снимки от вчера. Полях ги с престояла във вода коприва и люцерна
- Zafor19
- Баш Градинар

Нямах търпение за неделя и ходих днес да полея аутдора. Не знам дали съм споменал, тия най-малките са на три седмици и са no till технология. Т.е. не съм правил голяма дупка, избрах рохкаво място без да е тъпкано или копано, махнах горния слой с бурени, сложих малко (две, три шепи) промита от дъждовете птича тор от гълъби и направих място на корените. Промита тор, че е много силна, да не изгорят. Ще видим какво ще стане
- Прикачени файлове
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Това е то духовния подход!:DA едно е цъфнало вече?!
- Zafor19
- Баш Градинар

Успях да полея някои от китките. Едното, White OG, явно е гризано от жовотно, може би заек. Доста добре вървеше и съжалявам че точно това е изгризано. Около него има поне още 5, а то гризнало най-хубавото. Беше усукано и прекършено. Сложих му клонче да подпира и го вързах със салфетка, че нямах друго под ръка. Снимах само малките този път.
- Zafor19
- Баш Градинар

- Zafor19
- Баш Градинар

Здравейте, колеги. Вчера ходих да поливам. Имам няколко в гората, които са много малки, реших да ги преместя на слънце, те така и така не растат добре, само 30см са, поне може да се оправят донякъде. Снимки за тях другия път обаче, само преди пресяването има.
-
new vilager
- Градинар

- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 223 times
Браво, брат ! Прекрасна горичка си спретнал ! Евала за усилията, старанията и труда ! Никога не съм правил аутдор и не мога да коментирам и без тов апрекрасните растения. Желая ти успех и огромна реколта ! Пази се от тия кърски любовници и любопитни минувачи, че много изперкали се навъдиха....По нашия край вървят непрекъснати акции и няма ден да не са хванали някой...Основно, обаче ПО СИГНАЛ от "доброжелатели" ! Пази се и внимавай на кого се доверяваш ! Успех !
"Освен сега, има и после !"
- Zafor19
- Баш Градинар

Здравейте, ходих да видя как е ситуацията с пресятите от гората и отхапаното от заека. И двете са добре и живнали след стреса. Белязаното с 1 е ръфаното, беше на две спупено и висеше надолу, а това с 2 е от гората, едвам се вижда, по средата между двете, много е хилаво от сянката където беше
- Zafor19
- Баш Градинар

Миналата седмица реших да направя опит с поливането, мисля че е успешен, видимо някои са дръпнали. Накиснах в престояла слънчева вода семки от пъпеш заедно с целулозата, това около семките, за един час. Прецедих и от сладката водичка сложих в тубите по 50гр и полях. Мисля че доста добре им дойде.
.png)