Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Skunk Xl outdoor, първо отглеждане Didonsa
-
Didonsa
- Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 42 times
Здравейте колеги, днес направих малко снимки не са супер качество, но да видите до къде съм я докарал със скънка. Другите две са шано семки на колегата който ми даде място. До кога да ги поливам с азота все още няма цъфтеж. Очаквайте още снимки имам какво още да покажа. Благодаря
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Цветенцата изглеждат добре. Жадни са и са гладни обаче.Didonsa написа: ↑05 Авг 2020, 03:26 Здравейте колеги, днес направих малко снимки не са супер качество, но да видите до къде съм я докарал със скънка. Другите две са шано семки на колегата който ми даде място. До кога да ги поливам с азота все още няма цъфтеж. Очаквайте още снимки имам какво още да покажа. Благодаря
"До кога да ги поливам все още няма цъфтеж"
Много лошо. Ако беше си направил труда да прочетеш няколко миналогодишни дневници щеше да знаеш, че азота се приключва с него доста по-рано от Август мейц.
Спирай го.
За торовете някой друг, аз съм на органика.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Това не е вярно, азот трябва на растенията през целия цикъл, да намалява се, но това не означава, че се спира. Почти всички торове за цъфтеж съдържат и Азот.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Авг 2020, 08:24Didonsa написа: ↑05 Авг 2020, 03:26 Здравейте колеги, днес направих малко снимки не са супер качество, но да видите до къде съм я докарал със скънка. Другите две са шано семки на колегата който ми даде място. До кога да ги поливам с азота все още няма цъфтеж. Очаквайте още снимки имам какво още да покажа. Благодаря
Много лошо. Ако беше си направил труда да прочетеш няколко миналогодишни дневници щеше да знаеш, че азота се приключва с него доста по-рано от Август мейц.
Спирай го.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Намаляваш гроуа на 1мл. на литър, като средата на септември трябва да го спреш изцяло. Края на август блума се вдига на 3-4мл на литърDidonsa написа: ↑05 Авг 2020, 03:26 Здравейте колеги, днес направих малко снимки не са супер качество, но да видите до къде съм я докарал със скънка. Другите две са шано семки на колегата който ми даде място. До кога да ги поливам с азота все още няма цъфтеж. Очаквайте още снимки имам какво още да покажа. Благодаря
Ензимите на Плагрон трябва да ги спреш отще от сега, а Гриин Сенсеишън го започваш по 10мл на литър до края на цъфтежа
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Всеки има различен стил
аз спирам сякъв основен тор за азот. Тва което е в цъфтежните няма как да го спреш.
Последната ми поливка с азот беше на 16ти Юни нещо такос.
Не задължавам никой с мнението си
Не задължавам никой с мнението си
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
А аз се мъча да ти обясня, че си в грешка, също не се заяждам. Това, че един гледа органично друг "химично" си е негова работа, а растенията се нуждаят от едно и също. Тук не говорим за стил, а какво е необходимо на растението. Бъди сигурен, че в дупките си имаш Азот, който растенията усвояват, а ти че не даваш, не значи, че няма или че не им трябва.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Авг 2020, 13:19 Всеки има различен стилаз спирам сякъв основен тор за азот. Тва което е в цъфтежните няма как да го спреш.
Не задължавам никой с мнението си![]()
-
Didonsa
- Градинар

.....АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑05 Авг 2020, 08:24Цветенцата изглеждат добре. Жадни са и са гладни обаче.Didonsa написа: ↑05 Авг 2020, 03:26 Здравейте колеги, днес направих малко снимки не са супер качество, но да видите до къде съм я докарал със скънка. Другите две са шано семки на колегата който ми даде място. До кога да ги поливам с азота все още няма цъфтеж. Очаквайте още снимки имам какво още да покажа. Благодаря
"До кога да ги поливам все още няма цъфтеж"
Спирай го.
Няма тема за аутдоор която да не съм прочел в този форум. Да знам ,че трябва да се Намали, а накрая да се спре. На теория ги знам нещата. Просто имах впредвит че опътването е за хидропоника и пише в седмици кое как се използва. На теория ги знам нещата.
-
Didonsa
- Градинар

Ето това е отговор, Благодаря.WDScorpio написа: ↑05 Авг 2020, 12:13Намаляваш гроуа на 1мл. на литър, като средата на септември трябва да го спреш изцяло. Края на август блума се вдига на 3-4мл на литърDidonsa написа: ↑05 Авг 2020, 03:26 Здравейте колеги, днес направих малко снимки не са супер качество, но да видите до къде съм я докарал със скънка. Другите две са шано семки на колегата който ми даде място. До кога да ги поливам с азота все още няма цъфтеж. Очаквайте още снимки имам какво още да покажа. Благодаря
Ензимите на Плагрон трябва да ги спреш отще от сега, а Гриин Сенсеишън го започваш по 10мл на литър до края на цъфтежа
-
Didonsa
- Градинар

Просто снимките са лоши снимах с фотоапарат. Всеки ден се поливат без пропуск. Просто тези неща ми ги подариха, а човека е гледал индоор и той не е наясно как трябва да действам навън. Имам и други китки някой цъфтят, някой не зависи от мястото и според мен трябва да следя всяко едно и според това в какъв етап е да преценям с какво да полея. Днес по-късно ще направя още снимки. Може формулировката на изреченията ми да не е много в час и се извинявам, но затова и пише ПЪРВО ОТГЛЕЖДАНЕ. Благодаря за отговорите.
-
Didonsa
- Градинар

Здравейте хора, днес ходих малко на разходка и искам да ви покажа клонинг от пърпъл пънч до скоро беше оставен на произвола на съдбата, но явно му е харесало мястото, веднъж му е рязан върха, но си е животно 180см някъде. И и пресни снимки от скънка. Вдигам категория в тубинга въпреки че ми е за първа година. :д Пийс.
.png)