Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Indoor Sunshine Rege Състезание (Sponsored Mars Hydro Review)

Публикувай отговор
Семена марихуана
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Vetrushka написа: 14 Юли 2020, 15:25 Да и не го ползвам за първи път, почти във всеки indoor го слагам. Лемончелото, много му натежаха върховете и се беше разчекнал целия. Много са ми високи колчетата от бамбук и не ми се слагат, че ще трябва да ги режа, а ако ги оставя ще се ударят в панела. Ама, като гледам и афгана, май ще има нужда от подпиране. Какво те притеснява желязото?
Имах мераци да слагам на аутдора вместо бамбукови колци, но седнах, разсъдих с главата си и прецених, че при евентуална гръмотевична, буря особенно както обичам да ходя като вали ще стане мазало....
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3743 times

Аз на вън си ползвам бамбукови колчета, желязо не ползвам поради друга причина. Много се нагрява от слънцето и си мисля, ако се опре растението, че ще го нарани.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, вече сме в 10-та седмица, 5-ти ден 12/12 и реален цъфтеж 67 дни. Тази седмица отрязах Strawberry Banana Grape. До няколко дни ще махна и Maui Wowie, Afgana е на вода от 2 поливки. Все още давам храна на Lemonchello Haze, не спира да цъфти това цвете, ще видим още колко време ще му отнеме.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Lemonchello Haze3.jpg
Lemonchello Haze4.jpg
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Maui Wowie4.jpg
Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Afghan3.jpg
Afghan4.jpg
all.jpg
Аватар
Areskal12
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 47 times

Браво,отново си се справил безупречно!!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здраейте, вчера отрязах и Maui Wowie в 11-та седмица 2-ри ден 12/12. Началото на другата седмица, предполагам че ще е готов и "Afgana", Lemonchelo Haze до вчера си беше на храна, но смятам повече да не го храня. В поливките, когато не съм давал торове съм им слагал по една супена лъжица меласа на 5 литра вода, това го бях пропуснал да го спомена.

Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Maui Wowie3.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Падна и Афгана в 12-та седмица 2-ри ден 12/12. Сорта вероятно съм го объркал, Afgana е бързоцъфтящ и трябваше да е готов отдавана, затова смятаме с firstcitizen, че е най - вероятно AFGAN x SOUTH AFRICAN KWAZULU. Остава Lemonchelo Haze, него мисля, до края на тази или началото на следващата седмица да го оставя.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Vetrushka написа: 30 Юли 2020, 11:37 Падна и Афгана в 12-та седмица 2-ри ден 12/12. Сорта вероятно съм го объркал, Afgana е бързоцъфтящ и трябваше да е готов отдавана, затова смятаме с firstcitizen, че е най - вероятно AFGAN x SOUTH AFRICAN KWAZULU. Остава Lemonchelo Haze, него мисля, до края на тази или началото на следващата седмица да го оставя.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Много яка е станала! Красота! ✨🌈
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте, аз най - накрая приключих проекта, падна и Lemonchelo Haze в 13-та седмица 5-ти ден 12/12. Това е един от най - бавноцъфтящите сортове, които съм гледал. От 4-те ми се струва, че той ще даде и най - много реколта.
След като приключа със сушенето, ще напиша мнение за панела, както и какво съм изкарал. Мога само да кажа, че съм доволен от осветлението.

Lemonchelo Haze
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1269 times
Been thanked: 893 times

Супер си Ветрушко, много яки глави. Аз моето състезание не знам кога ще завърша. Китките са изкарани са в гората
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги, така и не ми оставаше време да завърша дневника.
Най - много ми пусна Lemonchello Haze - 120г., Maui Wowie 100г., Afghan 70г. и най - малко ми даде Strawberry Banana Grape 40г., но за сметка на това, беше най - вкусен, да беше ... :D 330 грама от 300 вата осветление.
Мен не ме бива много по смоук репортите, но ако мога да обобщя.
Най - силно хващаше Strawberry Banana Grape и беше най - вкусен, но и ефекта си му беше повече индика, той стана и за 7-8 седмици.
След това бих наредил Maui Wowiе, по - сила, но Lemonchelo я бие по аромат :D
Така седят неща горе долу, като цяло съм доволен от всичко. По долу съм написал кратко ревю на панела, Mars Hydro TSW 2000, който беше предоставен напълно безплатно!
Също искам да благодаря и на екипа от Seedsman, както и на @Sofia Cannabis за сортовете.

Характеристика на Mars Hydro TSW 2000

Използва 310 вата - спестете около 50% от сметката си за електричество пред HID светлини
Еквивалентно на 450 HID/HPS вата - Цената на HPS е по-ниска, но за сравнение сметката ви за ток ще бъде по-висока
Идеален спектър за растения - перфектната светлина за всички етапи от развитието.
Високоефективен - ниска консумация на енергия (2,35 μmol / J)
Диоди Epistar - не най-добрите на пазара, но много добри и намаляват разходите
Димируем драйвер - китайски марков драйвер всички драйвери могат да се регулират и могат да бъдат извадени от устройството и поставени извън вашата палатка за отглеждане, за да се запази топлината.
Работно натоварване - 50 000 часа - 4-5 години без подмяна на диоди
3 години гаранция - и 30 дни гаранция за връщане на парите

ПРЕДИМСТВА

Най-силните черти на ЛЕД панелите на Mars Hydro са цветовият спектър, високата мощност, ниска отделена температура и ниската цена.

Нека започнем с спектъра. Най-накрая индустрията се отдалечава от размазания цветен спектър и преминава към спектри, които съдържат поне някои бели диоди. Много светлини имат предимно бяло, а някои не използват нищо друго освен бяло. Те правят това, като използват бели SMD диоди от Epistar.

Големият размер на осветителните тела има още едно голямо предимство. Това ви дава по-равномерно покритие. По-малкото тяло излъчва светлина от по-малка точка. След това светлината се разпространява навън. Трябва да пътува по-далеч, за да стигне до ъглите на зоната на покритие, което означава, че светлината е много по-малко интензивна в ъглите.

Ниска Температура - това е едно от най-значимите неща, което вземат под внимание домашните градинари през летните месеци, а тук имате невероятно предимство пред всички останали - нямате вентилатори и всичко е с пасивно охлаждане, като благодарение на това осветлението на Mars Hydro е напълно безшумно.

Mars Hydro TSW 2000 LED е една от най-добрите светлини на пазара и същото важи и за останалите три TS модела. Серията TS и SP без съмнение са най-добрите светлини, направени от Mars Hydro, който сме тествали.

Да, струват малко повече от нормално HPS, но разликата си заслужава.

Lemonchello Haze
Lemonchello Haze.jpg
Lemonchello Haze2.jpg
Maui Wowie
Maui Wowie.jpg
Maui Wowie2.jpg
Afghan
Afghan.jpg
Afghan2.jpg
Strawberry Banana Grape
Strawberry Banana Grape.jpg
Strawberry Banana Grape2.jpg