Чудя се дали да се изкажа защото видях по горе в коментарите,че първо питаш после ти се дава мнение по въпрос и накрая си сърдит от съветите.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑24 Юли 2020, 12:01Ами отделям, ако не всеки ден то през ден време за тях колкото е нужно. Но гд по час час и половина отива.Sofia Cannabis написа: ↑24 Юли 2020, 07:52Сега започва интересното! По-добре направи време за тях защото ще имат нужда от теб.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑24 Юли 2020, 07:30 Изненадан съм, чесно казано.
Нямах си и на представа, че за 20дни може да има такава разлика.
20 и няколко дни и няколко хиляди литра вода разлика.
Какво точно ще имат нужда, че да ги вмествам в графика си?
Освен, че смятам след като цъфнат да ги направя на двуразова тренировка - сутрин и вечер поливка.
Вече са над колците и място за мрежа освен метната просто ей така върху тях - няма.
Мир.
Затова с две думи ще ти кажа,че от сега нататък ще си проличи какъв градинар си,и тъй като питаш колегата какво ще ти трябва от тук нататък ,ми за тия големи цветя много неща ще ти трябват приятел !
Трябва да си си направил сметката кога как и с какво.
Ако не знаеш кажи си и ще ти се каже (помогне)за да няма после рехави главички.
Много са ти хубави цветята идосега си се справил повече от добре но сега идва по трудното и на мен ще ми е интересно какво ще се случи и следя темата ти с интерес.
Смело напред и няма се отказваш !
.png)