Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Нов ентусиаст

Семена марихуана
Mtod
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Отново благодаря, ще помисля какво мога да добавя за да подобрят условията
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

И да ни кажеш климатич.и.т.о върши ли работа???
Mtod
Нов Градинар
Нов Градинар

Mezzazine написа: 04 Юли 2020, 08:59 И да ни кажеш климатич.и.т.о върши ли работа???

За съжаление не, мисля че просто капацитета е малък, днес ще отида да взема по силен изходен вентилатор, по мои сметки при обем 1,152 , вентилатор с дебит на работа 300м3/h би трябвало да помогне, също така мисля да използвам вентилатора който вади въздуха сега 200м3/h обърнат т.е. да вкарва въздух като ще се опитам да ихладя въздуха който ще влиза в палатката. Опитвам се също така да разбера как да си направя филтър за палатката. Дали активен въглен на прах би било полезно?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Mtod написа: 04 Юли 2020, 09:31
Mezzazine написа: 04 Юли 2020, 08:59 И да ни кажеш климатич.и.т.о върши ли работа???

За съжаление не, мисля че просто капацитета е малък, днес ще отида да взема по силен изходен вентилатор, по мои сметки при обем 1,152 , вентилатор с дебит на работа 300м3/h би трябвало да помогне, също така мисля да използвам вентилатора който вади въздуха сега 200м3/h обърнат т.е. да вкарва въздух като ще се опитам да ихладя въздуха който ще влиза в палатката. Опитвам се също така да разбера как да си направя филтър за палатката. Дали активен въглен на прах би било полезно?
Какъвто и вентилатор да вземеш няма да можеш да охладиш в него в топлите дни! Когато на вън въздуха е 30+ и вкарва същия как очакваш да паднеш под 30? Освен с климатик в помещението друг начин няма! Ползвам Led осветление 300 вата и вечер, като ми се пуснат лампите пускам климатика за 2-3 часа, след това нямам проблем, защото температурата на вън е вече паднала.
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Само по голям тогава ....има ги по мощни 100 120 лв.големите вериги.обема би трябвало да го върти няколко пъти на мин ли беше или на повече не помня.даже да минава през карбонов или активен въглен(на плат го има).Успех.
Mtod
Нов Градинар
Нов Градинар

Mezzazine написа: 04 Юли 2020, 10:00 Само по голям тогава ....има ги по мощни 100 120 лв.големите вериги.обема би трябвало да го върти няколко пъти на мин ли беше или на повече не помня.даже да минава през карбонов или активен въглен(на плат го има).Успех.
Започвам проучване :D
Mtod
Нов Градинар
Нов Градинар

Малък ъпдейт, фиксирах твмпврарурара на 28 гр. и влажност 55% , писнах два вентилатора да въртят въздуха, вдигнах лампата максимално високо, еъркулъра го пуснах да вкарва въздух като го свързах към една хладилна чанта пълна с лед 😁 , знам че е временно решение но за сега върши работа а момичета изглеждат добре
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Mtod написа: 04 Юли 2020, 14:01 Малък ъпдейт, фиксирах твмпврарурара на 28 гр. и влажност 55% , писнах два вентилатора да въртят въздуха, вдигнах лампата максимално високо, еъркулъра го пуснах да вкарва въздух като го свързах към една хладилна чанта пълна с лед 😁 , знам че е временно решение но за сега върши работа а момичета изглеждат добре
Здрасте!

Не знам дали си чел дневници/информация, но ако беше щеше да знаеш, че никой не ползва входящ вентилатор за вкарване на въздух. Остави "пасивна" дупка за влизане на въздух.
Сложи изкарващ вент някой по-корав. Защото ако монтираш филтър той редуцира КПД-то.( държа да сложиш, ако свободата ти струва повече от 100тина лв разбира се)
Насочи обдухващия/тите вент/с директно да духат в лампите, така ще намалиш температурата със сигурност.

Ако има вариянт на самото разположение на къщата/апартамента като отвориш 2 врати да става течение също ще е добре.
Ако се покачи температурата при отваряне съответно затваряш. Ще отваряш само вечер следователно.

От вдигане на лампата "максимално високо" има голяма вероятност ефекта да е нищожен, а последиците за цветята ще е кофти. Ще се издължат.
Не знам в какво положение са ти китките, може да качиш снимки.
Свали лампата на 70-80санта и пусни обдухващите да духат нагоре директно в тях.

Ако се сетя за нещо друго ще допълня. Успех
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Mtod
Нов Градинар
Нов Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 10 Юли 2020, 09:45
Mtod написа: 04 Юли 2020, 14:01 Малък ъпдейт, фиксирах твмпврарурара на 28 гр. и влажност 55% , писнах два вентилатора да въртят въздуха, вдигнах лампата максимално високо, еъркулъра го пуснах да вкарва въздух като го свързах към една хладилна чанта пълна с лед 😁 , знам че е временно решение но за сега върши работа а момичета изглеждат добре
Здрасте!

Не знам дали си чел дневници/информация, но ако беше щеше да знаеш, че никой не ползва входящ вентилатор за вкарване на въздух. Остави "пасивна" дупка за влизане на въздух.
Сложи изкарващ вент някой по-корав. Защото ако монтираш филтър той редуцира КПД-то.( държа да сложиш, ако свободата ти струва повече от 100тина лв разбира се)
Насочи обдухващия/тите вент/с директно да духат в лампите, така ще намалиш температурата със сигурност.

Ако има вариянт на самото разположение на къщата/апартамента като отвориш 2 врати да става течение също ще е добре.
Ако се покачи температурата при отваряне съответно затваряш. Ще отваряш само вечер следователно.

От вдигане на лампата "максимално високо" има голяма вероятност ефекта да е нищожен, а последиците за цветята ще е кофти. Ще се издължат.
Не знам в какво положение са ти китките, може да качиш снимки.
Свали лампата на 70-80санта и пусни обдухващите да духат нагоре директно в тях.

Ако се сетя за нещо друго ще допълня. Успех
Здравей, благодаря за съветите. Планирал съм да купя хубав вентилатор, просто момента е лош. В момента момичетата са 5 седмица цъфтеж, лампата е на около 40-45 см. Ще опитам да направя течение както предложи, звучи много яка идея. За сега отт толкова вентилатори някой от листата изгоряха мисля да оставя на охладител и още един вентилатор. Скоро ще ъпдейтна.
Mtod
Нов Градинар
Нов Градинар

Това е новият вентилатор, ще пробвам оставил съм да става течение, дано проработи
Прикачени файлове
20200712_133707.jpg
20200712_133617.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”