Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Блатной OutDoor 2020 #1
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Toпирай поне още веднъж и още подпъхни,защото имаш тепърва цъфване и то след време и всичко основно ще иде много,много по-нагоре от където е в момента,ще щръкнат едни клони и ще с е развали този ефект на топка,който имаш в момента.....Як мулч!
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
Колците са дълги. Предполагам ще се опъват още мрежи. Много яко вървят. Браво!
completely mad
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Минавам само да кажа, че топирах днес за последно. Топирах обаче само едната градина с тия които са по-високи и са по на шарена сянка.
Малко лст, туй онуй и тва беше от днес.
Повече мрежи на този етап няма да слагам. Така реших днес.
Ще изчакам да мине големия стреч преди цъфтежа и тогава просто ще им метна по една финална мрежа отгоре без колчета и прочее.
Благодаря за вниманието

Малко лст, туй онуй и тва беше от днес.
Повече мрежи на този етап няма да слагам. Така реших днес.
Ще изчакам да мине големия стреч преди цъфтежа и тогава просто ще им метна по една финална мрежа отгоре без колчета и прочее.
Благодаря за вниманието

- Прикачени файлове
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Малък ъпдейт към днешна дата.
Щях да поливам, че гледам под мулча почвата нацепена, но заваля. Ако спре ще хвърля малко вода и лайна, че гледам има нужда от торчица.
Развиват се с пълна сила за няколко дни дето не съм идвал са пораснали пак доволка.
Успях да снимам само едната градина където са на слънце от сутрин до вечер.
Мулча си свърши работата прецизно и като се нахранят ще им дойде много добре.
Снимка 2 е на красавицата. Може да се види за 8 дни какво е сторила

Щях да поливам, че гледам под мулча почвата нацепена, но заваля. Ако спре ще хвърля малко вода и лайна, че гледам има нужда от торчица.
Развиват се с пълна сила за няколко дни дето не съм идвал са пораснали пак доволка.
Успях да снимам само едната градина където са на слънце от сутрин до вечер.
Мулча си свърши работата прецизно и като се нахранят ще им дойде много добре.
Снимка 2 е на красавицата. Може да се види за 8 дни какво е сторила
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Слагай по-високи колчета и още мрежи.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Нямаше да ъпдейтвам ама ей ма на.
Полях днес само с чиста вода, че преди ден два беше поливка за последно вече с азот.
Полях с около 70л на корен, пият ги за секунди..
Трябва да направя някой промени по укрепването и вероятно ще го направя тия дни.
Обмислям както казах тая поливка с азот да е последна. Ще давам само чиста вода примерно 15дни.
След тва един стрес със суша и да продължа с поливки за цъфтеж.
Малко снимки нацъках:)
Полях днес само с чиста вода, че преди ден два беше поливка за последно вече с азот.
Трябва да направя някой промени по укрепването и вероятно ще го направя тия дни.
Обмислям както казах тая поливка с азот да е последна. Ще давам само чиста вода примерно 15дни.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑28 Юни 2020, 00:01 Нямаше да ъпдейтвам ама ей ма на.
Хората ходят с тубите да поливат а ти имаш колкото искаш вода на разположение и няма да ги поливаш умишлено?
Сега следва - поливане с ПК (бат гуано блоом) и никакво засушаване.
Всички бактерии са се развили и помагат на растението да се развива с прекрасно темпо а ти искаш да засушиш, което ще намали бактериите в корените и ще стресира растението.
Растенията за да излязат от стрес разчитат точно на баланс между бактерии, вода (влага) и климатични условия (това не зависи от теб), следователно ти остават да контролираш бактерии и вода(влага на почвата). Като усвояването на храната е директно свързана с бактериите.
Такъв стрес със засушаване може евентуално да е полезен няколко дни преди бране а не в средата на сезона когато започва да цъфти и се нуждае от най-много грижи.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Е нали ти беше казал, че така се форсира растението да цъфти? Сега викаш, че не е хубаво.. Искам поне в началото на август да цъфтят вече да не стане така, че дс ги чакам до ноември:)Sofia Cannabis написа: ↑29 Юни 2020, 03:40АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑28 Юни 2020, 00:01 Нямаше да ъпдейтвам ама ей ма на.
Хората ходят с тубите да поливат а ти имаш колкото искаш вода на разположение и няма да ги поливаш умишлено?
Сега следва - поливане с ПК (бат гуано блоом) и никакво засушаване.
Всички бактерии са се развили и помагат на растението да се развива с прекрасно темпо а ти искаш да засушиш, което ще намали бактериите в корените и ще стресира растението.
Растенията за да излязат от стрес разчитат точно на баланс между бактерии, вода (влага) и климатични условия (това не зависи от теб), следователно ти остават да контролираш бактерии и вода(влага на почвата). Като усвояването на храната е директно свързана с бактериите.
Такъв стрес със засушаване може евентуално да е полезен няколко дни преди бране а не в средата на сезона когато започва да цъфти и се нуждае от най-много грижи.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Малко така. Чати ми се затва пиша като луд, а хем гледам да не пиша у дневниците на хорта, смятъй хаха. Спирам се вече, заклевам се.Sho написа: ↑29 Юни 2020, 09:11 Форсира морсира , ще видим какво ще сътвориш. Даваш акъли из всички теми а не знаеш кво да правишИма много неща дето не са ти ясни и то защото нямаш опит . Не всичко е колко показва ролетка или колко е голямо растението , по важно е да знаеш какво правиш . Растенията ти са хубави в това няма спор , но огромните растения си имат повече недостатъци от колкото предимства .
Почвам да ги усещам вече недостатъците, но пък ме кефят големите растения не мога да си изкривя душата.
Имам си план в главата и знам уж какво да правя ама всеки път ми казват нещо различчно и тва ме бърка понякога. Все пак ми ги казват нещата хора с доста повече знания от мен, нормално е.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Ами плана ми беше да сложа мрежи чак когато мине стреча на цъфтежа, но вече си мисля, че ще е късно. Както и Софията ми каза по рано, че ще имат нужда от още укрепванв. Вече минах на неговото мнение защото има някой китки с по ниски мрежи и направо се огъват върховете стабилка.Vetrushka написа: ↑29 Юни 2020, 10:46 Имай предвид, че още не са почнали да цъфтят, ще станат много по високи от това което са в момента. Мрежите наистина са ти ниско, поне още два или три реда ще ти трябва. Като ги поливаш достатъчно, може още метър да израснат, ако не и повече. Ако ги оставиш така, няма да си вършат работа. Ще ти трябват и по високи колчета, тези може да си останат, ама сложи други по дълги, за новите етажи за мрежата. Миналата година със скорпи, ползвахме бамбукови, по 2.2 метра и ни бяха къси на финала.
За форсиране на цъфтеж със суша, за първи път го чувам от теб, може би нещо не си разбрал, както трябва.
Тия дни ще сложа още по 2 реда мрежи там където има нужда. Мисля, че само 3,4китки има. Ще взема по 2 метра колчета и така, мрежа имам да ви убия :Д
Даже още днес ще отида да купя от някъде колци.
За сушата беше споменал софията или фърста, не помня. Нинджата също ми го каза тва ама вече детайлите по тая схема мисля да не споменавам тук (такива секретни информации имат нужда сякаш да си останат секретни хаха)
.png)