От близо седмица сайтът ни е цензуриран от Виваком (само мобилен интернет 3G/4G) Не знаем причината, но се стараем да разрешим проблема.
Ако изпитвате затруднение с отварянето на сайта, използвайте VPN или TOR браузър
Ще ни бъдете много полезни ако ни съобщите за проблеми с други интернет доставчици.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Виваком цензура
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Виваком ,ще загубите пари,глупаци!:)Абсолютни глупаци,които нямат кой да следи най-новите тенденции!!!!!!!!След като бъде легализирано и ние станем най-великия сайт в БГ вие ще ни служите и ще се молите всичките ни телефони да са при вас!:D
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
но така или иначе Виваком веднага става мой враг и аз ще имам това предвид!Ще с е постарая всячески да отклоня колкото с е може повече клиенти от техните услуги!Аз самата нямам работа с тях.........За мен всичките са едни задници!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Аз до преди няколко години бях с техен интернет, след поредното му спиране, поради еди какво си, се свързах с оператор, половин, час ме държаха на телефона, докато си вдигнат задниците, за да ми кажат , че на 24-и почивали и след 3 дена щели да могат да дойдат.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
Към момента, за да заобиколим това ограничение сме активирали наш резервен домейн
https://marixuana.info/
От него може да се посещава сайта през блокирани мрежи, но не можете да се влиза в профили (за сега).
https://marixuana.info/
От него може да се посещава сайта през блокирани мрежи, но не можете да се влиза в профили (за сега).
- Notch
- Баш Градинар

- Has thanked: 95 times
- Been thanked: 67 times
Явно ти си най-тъпото дете във форума, един гроу не успя да направиш и сега ние сме ти виновни хахахах.. Излей злобата, ако спреш и наркотиците супер ще е! Разгледах ти постовете, просто уникален индивид
.png)