Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

DIY Greenhouse

Направи си сам проекти и домашни решения тук!
Семена марихуана
ch0ne
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 3 times

Здравейте, бих искал да попитам как да се справя с тези дъждове? Имам една Easy Bud Auto на около 2 седмици и сглобих нещо като орнажерийка за. Три кола забити в земята във формата на триъгълник и това цялото е увито във прозрачно фолио до 10 см от земята за проветрение. Нямам възможност да си купя оранжерия, а и найлон не мога да намеря. Някаква идея как да го защитя от дъжда?
ch0ne
Нов Градинар
Нов Градинар

Страх ме е дъжда да не overwaterне и да не мога да давам от храната bio bizz grow
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

ch0ne написа: 21 Юни 2020, 20:48 Здравейте, бих искал да попитам как да се справя с тези дъждове? Имам една Easy Bud Auto на около 2 седмици и сглобих нещо като орнажерийка за. Три кола забити в земята във формата на триъгълник и това цялото е увито във прозрачно фолио до 10 см от земята за проветрение. Нямам възможност да си купя оранжерия, а и найлон не мога да намеря. Някаква идея как да го защитя от дъжда?
А защо да го предпазваш от дъжда?
Забий едно колче и го превържи от евентуални силни ветрове за да не се скърши( на 2, 3 места го връзваш)

Всички имаме китки навън, никой не ги предпазва от дъжда. Няма страшно
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

ch0ne написа: 21 Юни 2020, 22:26 Страх ме е дъжда да не overwaterне и да не мога да давам от храната bio bizz grow
:D оувъруотърне :D
ch0ne
Нов Градинар
Нов Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 21 Юни 2020, 22:28
ch0ne написа: 21 Юни 2020, 20:48 Здравейте, бих искал да попитам как да се справя с тези дъждове? Имам една Easy Bud Auto на около 2 седмици и сглобих нещо като орнажерийка за. Три кола забити в земята във формата на триъгълник и това цялото е увито във прозрачно фолио до 10 см от земята за проветрение. Нямам възможност да си купя оранжерия, а и найлон не мога да намеря. Някаква идея как да го защитя от дъжда?
Забий едно колче и го превържи от евентуални силни ветрове за да не се скърши( на 2, 3 места го връзваш)

Благодаря за съвета нов съм и се притеснявам да не подгизне. Сложено е във текстилна саксия. Как трябва да го храня когато е вече полято от дъжда?
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Просто не го храни изчакаи да изсъхне то така и така едвали има нужда от храна това е канабис не прасе аз моите последния проект ги нахраним за първи път в седмица 6 и останах много доволен от развитието им твоята почва и да не е толкова обогатена до 4 седмица може да откара без проблем без храна дори като го прехранваш го бавиш понеже сега в почвата си има храна
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

ch0ne написа: 22 Юни 2020, 09:09
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 21 Юни 2020, 22:28

Благодаря за съвета нов съм и се притеснявам да не подгизне. Сложено е във текстилна саксия. Как трябва да го храня когато е вече полято от дъжда?
А защо в текстпот, а не в почвата директно? Така го ограничава от към коренова система,а тя е най-важното нещо за оптимално развитие както за височината така и ширината на китката.

20ти юни беше най-дългия ден. След тва започват да намалят дните, а и с тях храната за растеж(азот) според простата математика в края на Юли месец вече деня ще е 12часа и 20-30минути. Тоест до тогава или около тия дни трябва да цъфтят растенията.
Поне 15дни преди тва е хубаво да се спират храните с N(азот) защото ще забавиш процеса на цъфтене, а ние не искаме това - нали?

Има няколко начина да помогнеш на конопа да започне да цъфти, прочети малко информация някъде.

Аз лично на око торя, торя само с органична тор. Не използвам химий и никога няма да ползвам, плюс тва е малко по-трудно да ги преториш. Но поне 2пъти в седмицата е хубаво да се храни. Профитата които знаят какво правят хранят по 3пъти и поливат с чиста вода 3пъти,като оставят 1 ден за суша(аз не съм от тях).

-"Как трябва да го торя когато е вече полято от дъждовете"

Както си го хранил до преди тва.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
ch0ne
Нов Градинар
Нов Градинар

Добре. благодаря и на двамата за съветите. Ще разкарам тва фолио. Притеснява ме дъжда тъй като в нашия край последната седмица вали всеки ден вечерта, да не загние. Ще му давам от Bio Bizz Grow до цъфтеж един път на седмица и дано всичко е наред.
Публикувай отговор