Немски документален филм за ЛСД–то
ZDFKultur - RAUSCHGIFT - LSD
https://www.youtube.com/watch?v=DrTppP_Vj40
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Микродозиране с LSD / ЛСД
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
- firstcitizen
- Буден

- mindreader85
- Been thanked: 1 time
Някой знае ли къде в България може да се вземе тест за LSD преди употреба??
Моето мнение след 50ug и няколко експеримента с "под и около" 20ug. Първо, поне при мен 50ug беше преживяване, което дори към този момент ми е трудно да асимилирам на моменти, а аз имам относително добър опит с ентеогени преди години (лимитиран с относително ниски дози псилоцибин, приличен с 2C-I/2C-B, доста приличен с MDMA). Резултатът на "мини" дозата ЛСД беше нещо за което ми е трудно да дам определение, може би съм чувствителен към ЛСД, не знам, но 50 микрограма са доста радикална доза за мен. Водеща до доста радикални ефекти, но и до почти никакви визуални такива, това няма значение, защото в това състояние, това би било последна грижа. Искам да кажа моето мнение за микродозирането и то си е лично мое мнение, съвсем субективно, не подкрепено със солиден опит (както казах, опитът ми с ЛСД е ограничен до 50 и около 20мкг дози). Бих искал да си направя хубав пълен трип, но в моята ситуация, това не е лесно да се случи, имам достатъчно много отговорности. Що се отнася до микродозите - 20 микрограма ОПРЕДЕЛЕНО са психоактивна доза и трябва да се приеме че поне 1-2 часа всякаква концентрация и всякакъв интелектуален труд е невъзможна работа. Това не е нещо тотално негативно, но човек трябва да си направи сметка за това и да си го планира това. След пика, нещата стават доста по-лесни и действително човек може да се съсредоточи доста добре в работата (но не трябва да има никакви разсейващи фактори). Като цяло обаче мисля че преживяванията с ЛСД имат доста личен характер. Самата калифорнийска идея за микродозирането според мен е ужасна глупост и голяма грешка, идеята да го правиш регулярно това в апартамента, това не работи така, трябва да има мотивация и причина да го правиш, това не е като да си вземаш антидепресантите, тотална консумерска тъпанарщина ми се вижда това и тотално неуважение към молекулата. Аз лично не намирам нищо смислено в тези схеми за регулярен прием и самоосъвършенстване, пълна глупост е това за мен. Примерно да вземем предвид сезона, сега е зима-ранна пролет. Тотално разхищение е да правиш нещо такова СЕГА, на излет в природата, примерно май месец е съвсем различно (на микродоза е наистина приказка). Самата идея да го правя регулярно е не знам....доста тъпа, някак направо тоталитарна.
- firstcitizen
- Буден

Човек, 50 ug си е към трип (65ug си е нормален трип в ниските дозировки). Колкото по-сетивен ставаш, колкото по-изчистен ти е органиьма, колкото повече остаряваш толкова повече ти влияе ЛСД-то и другите субстанции. Всеки е различен и на всеки рецептора му е различен. Аз съм микродозирал много и с гъби и с ЛСД и с различни дозироки и с 20ug, и 12.5ug и с 8 ug и с 5 ug. Определено 20 ug не е микро. Между другото Стив Джобс е микродозирал по следният начин един 125ug го е разделя на 25 дневни дозировки и го е вземал всеки ден, което реално прави 5ug, а не 20ug!!! Другото е че като го правиш рядко те киква много, а когато го правиш често развиваш толеранс към субстанцията. Да правиш нещата неправилно и да ги наричаш глупаво, не е много умно.gwgw написа: ↑07 Мар 2021, 23:30 Моето мнение след 50ug и няколко експеримента с "под и около" 20ug. Първо, поне при мен 50ug беше преживяване, което дори към този момент ми е трудно да асимилирам на моменти, а аз имам относително добър опит с ентеогени преди години (лимитиран с относително ниски дози псилоцибин, приличен с 2C-I/2C-B, доста приличен с MDMA). Резултатът на "мини" дозата ЛСД беше нещо за което ми е трудно да дам определение, може би съм чувствителен към ЛСД, не знам, но 50 микрограма са доста радикална доза за мен. Водеща до доста радикални ефекти, но и до почти никакви визуални такива, това няма значение, защото в това състояние, това би било последна грижа. Искам да кажа моето мнение за микродозирането и то си е лично мое мнение, съвсем субективно, не подкрепено със солиден опит (както казах, опитът ми с ЛСД е ограничен до 50 и около 20мкг дози). Бих искал да си направя хубав пълен трип, но в моята ситуация, това не е лесно да се случи, имам достатъчно много отговорности. Що се отнася до микродозите - 20 микрограма ОПРЕДЕЛЕНО са психоактивна доза и трябва да се приеме че поне 1-2 часа всякаква концентрация и всякакъв интелектуален труд е невъзможна работа. Това не е нещо тотално негативно, но човек трябва да си направи сметка за това и да си го планира това. След пика, нещата стават доста по-лесни и действително човек може да се съсредоточи доста добре в работата (но не трябва да има никакви разсейващи фактори). Като цяло обаче мисля че преживяванията с ЛСД имат доста личен характер. Самата калифорнийска идея за микродозирането според мен е ужасна глупост и голяма грешка, идеята да го правиш регулярно това в апартамента, това не работи така, трябва да има мотивация и причина да го правиш, това не е като да си вземаш антидепресантите, тотална консумерска тъпанарщина ми се вижда това и тотално неуважение към молекулата. Аз лично не намирам нищо смислено в тези схеми за регулярен прием и самоосъвършенстване, пълна глупост е това за мен. Примерно да вземем предвид сезона, сега е зима-ранна пролет. Тотално разхищение е да правиш нещо такова СЕГА, на излет в природата, примерно май месец е съвсем различно (на микродоза е наистина приказка). Самата идея да го правя регулярно е не знам....доста тъпа, някак направо тоталитарна.
Сред Природата или в градината ти триповете винаги са съвсем друго изживяване.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Микродозирането на психеделици е практиката да се консумират много ниски, субхалюциногенни дози на психеделично вещество или техническото определение на микродозата би било - доза от веществото, която е само 1% от активната доза.
Когато аз съм вземал микродози, един картон от 100ug го режда на 4 и после на още 4. Реално съм вземал нещо от сорта на 6ug, като при тази доза не усещаш почти нищо с изключение на леко сърцебиене 10-20 мин след прием.
50уг си е активна доза и може да те завърти доста сериозно - имам приятели, които на такава доза си трипват по партита.
Преди години, когато се учех да микродозирам с гъби една сутрин преди работа хапнах едно пънче от гъбата и ме изпляска много сериозно, а беше незначително количество.
“Разликата между лекарството и отровата е в дозата”
Когато аз съм вземал микродози, един картон от 100ug го режда на 4 и после на още 4. Реално съм вземал нещо от сорта на 6ug, като при тази доза не усещаш почти нищо с изключение на леко сърцебиене 10-20 мин след прием.
50уг си е активна доза и може да те завърти доста сериозно - имам приятели, които на такава доза си трипват по партита.
Преди години, когато се учех да микродозирам с гъби една сутрин преди работа хапнах едно пънче от гъбата и ме изпляска много сериозно, а беше незначително количество.
“Разликата между лекарството и отровата е в дозата”
Е аз сложих disclaimer че това е лично мое мнение, разбира се хората са различни, реагират различно и имат различни нужди. Знам също че е рязко и остро, но наистина идеята лично за мен клони към доста безсмислена и неприятна. Иначе изначално идеята ми беше да експериментирам с това, но много бързо осъзнах че е грешен подход. Според мен, ЛСД в ниски дози има доста добър "терапевтичен" ефект и наистина променя светогледа и е съвсем способен да те направи по-добър човек...но всяко преживяване (дори съвсем скромното) трябва да е поставено в някакъв контекст и да знаеш човек какво извлича от цялата работа. Не мисля че е възможно това да се случи ако го вземаш регулярно, на два дни, на пет дни, на седмица, на месец и т.н.
На парти...звучи като странна концепция, аз съм леко възрастен за такива неща вече, но идеята с такъв калабалък наоколо ми изглежда направо плашеща. Кога бях млад обикновено вземах стимуланти и бонбони по такива евенти...стимулантите ги намразих и отказах завинаги много отдавна, щях да кажа че бонбоните ги отказах без да ги намразя (въпреки че имах уникалния късмет да имам доста кофти преживяване от тях тогава)...но не е точно така, не много отдавна реших да си припомня онези времена и взех една половинка....и след още една. Очевидно обаче мозъкът помни тези неща за цял живот обаче и колко много години въздържание, пак нямаше нищо общо с първите няколко експеримента
Таман мислех да откажа по-нататъшни експерименти на тези дърти години, но ЛСД се оказа наистина много странна концепция. Мисля че наистина заформям някакъв доста странен crush към ЛСД, което изобщо не ме радва, имам някакво нездравословно привличане. Имам опит с псилоцибин от едно време някакъв (и след години сега ще си отглеждам, чудо, може би след време ще задавам въпроси), но странно защо всичко това няма нищо общо. Жена ми е относително тежък ДМТ юзър примерно (аз ДМТ никога през живота си не съм пробвал, това сериозно ми идва в повече). Днес си направихме микродозиране и разходка (е микродозирането беше некъде 30 микрограма, сигурно не по правилата сега като чета). Седнахме на едно заведение на Шишман, гледахме една къща как бръшляна се катери по нея, чудна работа, нямам търпение да се стопли времето.
На парти...звучи като странна концепция, аз съм леко възрастен за такива неща вече, но идеята с такъв калабалък наоколо ми изглежда направо плашеща. Кога бях млад обикновено вземах стимуланти и бонбони по такива евенти...стимулантите ги намразих и отказах завинаги много отдавна, щях да кажа че бонбоните ги отказах без да ги намразя (въпреки че имах уникалния късмет да имам доста кофти преживяване от тях тогава)...но не е точно така, не много отдавна реших да си припомня онези времена и взех една половинка....и след още една. Очевидно обаче мозъкът помни тези неща за цял живот обаче и колко много години въздържание, пак нямаше нищо общо с първите няколко експеримента
Таман мислех да откажа по-нататъшни експерименти на тези дърти години, но ЛСД се оказа наистина много странна концепция. Мисля че наистина заформям някакъв доста странен crush към ЛСД, което изобщо не ме радва, имам някакво нездравословно привличане. Имам опит с псилоцибин от едно време някакъв (и след години сега ще си отглеждам, чудо, може би след време ще задавам въпроси), но странно защо всичко това няма нищо общо. Жена ми е относително тежък ДМТ юзър примерно (аз ДМТ никога през живота си не съм пробвал, това сериозно ми идва в повече). Днес си направихме микродозиране и разходка (е микродозирането беше некъде 30 микрограма, сигурно не по правилата сега като чета). Седнахме на едно заведение на Шишман, гледахме една къща как бръшляна се катери по нея, чудна работа, нямам търпение да се стопли времето.
- braZdi
- Градинар

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 41 times
За миркодозиране с ЛСД ползвам капкомер с разтвор, доста по прецизно е и трудно можеш да предобриш, 0,2-0,5 мл от разтвора и отмятам яко на работа, фокус, енергия и мултитаскинг на друго ниво
Ползвам го най често ако съм предобрил с коза вечерта и брейн фога не ми позволява да си върша работата, иначе като имах повечко(внос от USA е :/ ) си цъках по 0,2 на всеки 4ти ден и бях доста доволен, около месец и половина.
Микродозирането с гъби за работа изискваща повече мозъчни усилия като кодене и т.н. не го препоръчвам, но пък за работа с хора, креативност и т.н е много добро, при него ползвах стрити на финно гъби по 0.2г на всеки 4ти ден
Ползвам и други билки за подсилване на когнитивните способности когато имам нужда.
1. Lion's Mane
2. Rhodiola Rosea
3. Ментат на Хималая
4. Cordyceps - той е по физически ободряващ
Микродозирането с гъби за работа изискваща повече мозъчни усилия като кодене и т.н. не го препоръчвам, но пък за работа с хора, креативност и т.н е много добро, при него ползвах стрити на финно гъби по 0.2г на всеки 4ти ден
Ползвам и други билки за подсилване на когнитивните способности когато имам нужда.
1. Lion's Mane
2. Rhodiola Rosea
3. Ментат на Хималая
4. Cordyceps - той е по физически ободряващ
.png)