Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Диагностика за растения в почва (снимки)

Имате нужда от помощ с болните си растения - Марихуана, коноп, трева? Попитай гурута в лечебницата за помощ!
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
rafaelo
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Мерси Inna, ще пробвам следващите в обикновенна пластмасова чаша от кафе с дупки, яйцата нямаха дупки от долу, може би това е бил проблема. Самите яйца са сварени, изядени и след това повторно сварени, така остава чиста дезинфекцирана черупка, но наистина бях забравил частта с дупките от долу...
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Може ли мнение отностно не зная как да го нарека проблем или не.
Прикачени файлове
IMG_20200607_150537.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Прилича на нещо пръснало и горнато на слънце(примерно)?Може и нещо от храненето да го е парнало някак,но спекулирам,защото и аз не знам точно,нека другите колеги кажат.....Дали се разпространява?Ако не,нещо инцидентно е.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 794 times

WTF е това?
Прикачени файлове
16062020232 - Copy.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3740 times

Don Marijuan написа: 16 Юни 2020, 13:01 WTF е това?
С какво ги нахрани преди да стане и почвата каква е? На мен ми се струва, че си го предобрил!
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 794 times

Тези клонинги са в торф+перлит и вече като пуснаха коренчета им сложих малко чкч,повтарям-малко.Само тия двата са така,другите са си наред(при еднакво третиране).Вероятно е нещо с ph-то.Нищо де,без това скоро ще ги пресадя и би трябвало да се оправят.
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

От както пресадих това цвете има някакъв проблем, расте си, но листата са по-сухи и грапави от на другите цветя. Сорта е Fat Banana Fem

Почвата е микс градинарска и от мястото + чкч, добавки съм сложил Easy Boost Organic RQS | Easy Roots - Mycorrhiza Mix | All-In-1 GrowCaps

Поливано е само с вода.
Прикачени файлове
bl2.jpg
bl1.jpg
new vilager
Градинар
Градинар
Has thanked: 495 times
Been thanked: 223 times

Майките са Бяла вдовица и white OG. Семената са на Seedsman.
Клонингите са от 14 март. Сега вече са в режим 12/12, но започват да ме притесняват ! Появяват се цветове, които не се затварят в глави, а стоят отворени.
Чудя се дали да не ги изкарам от бокса и да ги изхвърля или да продължа да ги отглеждам.
Вероятни причини ?
Според мен от клончета тръгнаха добре, но след това нещо се промени - тръгнаха с различни и странни листа, тръгнаха настрани, вместо нагоре. Не боледуваха (видимо) от нищо - странни цветове, точки по листата или друго...и все пак, когато станаха големи (в тези 9 литрпови саксии) и преместени в бокс 12/12, виждам, че цветовете не вървят на добре. За съжаление имам и пример на едно растение, което е от "наборите" на техните майки и в момента вървят към жътва. 2 от тези растения (наборите на майките на клонингите) се промениха изцяло - едното остана като джудже, другото порастна, но остана нещо като хермафродит - има цветове, но не са глави, а няма и мъжки белези.
Според мен - генът не е бил добър ... или майките са били вече в период на предцъфтеж (нямаха такива белези, но бяха на границата на начало на цъфтежа).
Моля за мнения !
Благодаря предварително !
Мир на всички !

п.п.в снимките се виждат и здравите растения (някой са майки на клонингите).
Прикачени файлове
IMG_20200618_105735.jpg
IMG_20200618_105720.jpg
IMG_20200618_104604.jpg
IMG_20200618_104546.jpg
IMG_20200618_104443.jpg
"Освен сега, има и после !"
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Мен нищо странно не ми се вижда?!освен да са били малко,леко обърквани светлинно клонингите,защото някои листа са с малко пръсти......Ако са били объквани светлинно по някакъв начин стават с по един пръст листата(тук виждам са с по три някои)и е хубаво да се изчака да пуснат първо нормалните си листа,обичайните,преди да се пуснат да цъфтят.Но и така ще станат глави в крайна сметка,те са мнго зелени за да се затварят?
какъв им е бил режима на клонингите?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Notch написа: 18 Юни 2020, 13:43 От както пресадих това цвете има някакъв проблем, расте си, но листата са по-сухи и грапави от на другите цветя. Сорта е Fat Banana Fem

Почвата е микс градинарска и от мястото + чкч, добавки съм сложил Easy Boost Organic RQS | Easy Roots - Mycorrhiza Mix | All-In-1 GrowCaps

Поливано е само с вода.
Това пък какво да е?!Аз не съм ползвала гроу капс и тн,но да ти кажа не бих ги слагала такива бавно торящи и тн.Не знам дали е от това,но може да обърка сметката някак.Почвата микс градинарска и от мястото може да значи много неща:)Имаш ли такива цветя,които да са с гроу капс и тн,но да нямат проблем или без такива и да имат/нямат?да с естигне до извода от почвата ли е,тези торове ли.Не мисля че това е вредител,но не съм сигурна.......
Публикувай отговор

Обратно към “Лечебница за болни растения - Марихуана”