Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

Вчера отидох и 50% се бяха наклонили директно в земята.Изправих ги и завързах със връвчици по 1-2-3 пръчки около тях,според зависи от състоянието.Почистих им листата от перлита който бяха насъбрали дойато стоят на земята.Искам вече слънце да идва,имат нужда от слънце.
🍀
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

senakmz написа: 17 Юни 2020, 07:40 Вчера отидох и 50% се бяха наклонили директно в земята.Изправих ги и завързах със връвчици по 1-2-3 пръчки около тях,според зависи от състоянието.Почистих им листата от перлита който бяха насъбрали дойато стоят на земята.Искам вече слънце да идва,имат нужда от слънце.
Снимки?
С това ще се справят. На мен притесненията са нещо да не ги завлече под земята. Случвало ми се е с цяла градина от над 12 да остана с 3. Дъждове ще избутат
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Здравейте, пичове и пички!

Искам да се обърна с призив към всички които отглеждаш външно, а и попринцип.

Пазете се от кърлежи и се оглеждайте при всяко ходене по градини, треви, гори и всички места от където мислите, че може да изкочи някое малко сладко кърлежче!

Аз намерих на себе си забит. Сърбеше ме и го чесах доста стабилно, добре че не съм го скъсал нещо.
Ваденето на кърлежа в частна болница ми струваше 35лв
Препоръчително е да занесете кърлежа за изследване в някоя лаборатория за да видите дали има или е преносител на някоя инфекция или вирус. Изследването ми струваше 12лв.
Предписаха ми и антибиотици, ако евентуално пробите са положителни на кърлежа за да ги пия.

Пазете се.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 17 Юни 2020, 08:16
Снимки?
С това ще се справят. На мен притесненията са нещо да не ги завлече под земята. Случвало ми се е с цяла градина от над 12 да остана с 3. Дъждове ще избутат
Нямам смелост да правя снимки,наистина.Телефона и да го нося по погрешка съм го забравил в мен и го изключвам.Дано да оцелеят.Големи надежди имм за тях.Само не знам то като няма слънце,как ше се изсуши почвата? Ще си стои постоянно влажна и няма ли да мухляше нещо?
🍀
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1268 times
Been thanked: 893 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 17 Юни 2020, 13:59 Здравейте, пичове и пички!

Пазете се от кърлежи и се оглеждайте при всяко ходене по градини, треви, гори и всички места от където мислите, че може да изкочи някое малко сладко кърлежче!

Аз намерих на себе си забит. Сърбеше ме и го чесах доста стабилно, добре че не съм го скъсал нещо.
Препоръчително е да занесете кърлежа за изследване в някоя лаборатория за да видите дали има или е преносител на някоя инфекция или вирус. Изследването ми струваше 12лв.
Предписаха ми и антибиотици, ако евентуално пробите са положителни на кърлежа за да ги пия.

Пазете се.
Здравей, Блатной. Да ти кажа как се вади най-лесно кърлеж. Пробвано е работи, два пъти вадих от детето и на леля ми сме вадили. Взимаш скилидка чесън режеш на две и ДОКОСВАШ (НЕ НАТЪРКВАШ, А ДОКОСВАШ) кърлежа. Ако го натъркаш умира в кожата, да знаеш. След малко той сам започва да излиза, ако се помайва му помагай със салфетка. Ако чесъна не е лют много, допираш пак след малко.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Zafor19 написа: 17 Юни 2020, 18:40

Пазете се.
Здравей, Блатной. Да ти кажа как се вади най-лесно кърлеж. Пробвано е работи, два пъти вадих от детето и на леля ми сме вадили. Взимаш скилидка чесън режеш на две и ДОКОСВАШ (НЕ НАТЪРКВАШ, А ДОКОСВАШ) кърлежа. Ако го натъркаш умира в кожата, да знаеш. След малко той сам започва да излиза, ако се помайва му помагай със салфетка. Ако чесъна не е лют много, допираш пак след малко.
Последният път като имах кърлеж, ми остана дупка на мястото, заради мерки за сигурност да не остане нещо забито.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

senakmz написа: 17 Юни 2020, 14:09
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 17 Юни 2020, 08:16
Снимки?
Нямам смелост да правя снимки,наистина.Телефона и да го нося по погрешка съм го забравил в мен и го изключвам.Дано да оцелеят.Големи надежди имм за тях.Само не знам то като няма слънце,как ше се изсуши почвата? Ще си стои постоянно влажна и няма ли да мухляше нещо?
Това, че не снимаш с телефона не те предпазва!
Има 2 вариянта заради които можеш да бъдеш хванат.
1. Да си криминално проявено лице и да си в обсега на куките илк да има пусната разработка за теб.
2. Ти самият, ако си споделил за това което правиш на някой който не ти е истински приятел и е решил да се разпее.

Ако няма нито едно от горе изброените - кой беше ти, че да хабят ресурс куките и държавата заради теб?
Лесно става да ти св следи телефона. Не говоря за подслушване (там вече е на високо ниво работа)

Полицията може да ти локализира телефона по всяко време ако е включен, ако е изключен последната локация.
Начина да ти гледат телефона е "ПАСИВЕН" тоест, виждат ти какво правиш на телефона без да могат да натискат по екрана, да отварят апликации и прочее.

Така, че прецени за себе си дали ти пречи да снимаш.
Тази информация която ти давам съм я събирал с времето от опит от подземната страна на закона. Имам хора и полицай на доста високи нива в държавата. Доста съм си говорил на тия теми с тях.

Ако искаш си мисли, че пиша глупости, ако искаш ми вярвай. Свободен гражданин си да имаш собствено мнение.
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 473 times

Колеги за съжаление вариантите да изгориш в милата ни родина са много не само два... не забравяите и че винаго има шанс и сам да им се набиеш а мършите отчитат дейност с такива като нас!предпозливоста никога не е излишна подчертавам предпазливост не параноя....
Аватар
Asda91
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 96 times
Been thanked: 228 times

Здравейте колеги
Мойте китки още са бебита хд
На около 2..3 дни са
Вчера пуснах да разпукват още 5
OG-fem
Другото бог знае какво е хд
Казаха ми че може би е ауто ама нали знаете мен и мойте семена хд
Въпроса ми е....до кога най късно мога да ги изкарам навън..защоно и времето не позвулява...пък и са бебита още...за аутото знам че гоня дългите дни за разтеж...после цъфти сравнително бързо....но за фототата ме притеснява хд...в момента държа всичко на 18/6 и чакам....кажете какво мислите
Хубав ден!
Прикачени файлове
received_3083445188430079.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5477 times

Sofia Cannabis написа: 17 Юни 2020, 18:47
Zafor19 написа: 17 Юни 2020, 18:40

Пазете се.
Последният път като имах кърлеж, ми остана дупка на мястото, заради мерки за сигурност да не остане нещо забито.
Мен един ветеринар ми поkaза страхотно изобрентение във формата на "кози крак",без шипки,без нищо,което подхваща кърлежа и го маха гарантирано без да остане и следа,то не го дърпа,а го подхваща целия отдолu до кожата.Има едно по-големичко за по-дебел кърлеж и едно супер тясно за миниатюрни.6 лева струваше и от тогава сама си ги вадя,но после взимам мерки,мажа с рик сипсън оил в конопено олио от семeна,защото се води ,че това действа противе лаймска болест по-добре от всеки пoзнат антибиотик.Ще потърся статии по темата за марихуана и лаймска болест.И освен това аз пия сребърна вода поне една седмица след кърлежа.първия път ветеринаря ми го извади заедно с нкучето и ми вз е 2 лева на кърлеж хахах Намаза ни и двете с нещо:D
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”