Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

мини хоби гроу 150w лед

Публикувай отговор
Семена марихуана
4yk4y
Градинар
Градинар
Has thanked: 672 times
Been thanked: 474 times

Пичове.... АУЕ и SirS уважавам мненията и на двама ви и се радвам че се включвате в дневничето ми наистина.... ообаче е грозно така да се нападате като "пинчери" няма лошо че мненията ви се разминават просто се дръфчете и спорете по елегантно и изискано ще бъде много по красиво и примера които ще дадете ще бъде по добър....
4yk4y
Градинар
Градинар

Inna написа: 10 Юни 2020, 13:21 Главите могат да се гледат и без лупа:)ние останалите как определяме дори по снимката кога горе долу ще са добре в такъв случай?:)Гледаш...дали са узрели,каликсите надути(това под близалата топчето),космите вече позавяхнали основно,главата не блести така кристално,както когато е много рано,а седи млечно бяла цялата,абе вижда се пика и на око.И от началото на този пик до презряването минава доста време,това е "прозореца",в който берем по свое усмотрение,някои така,други-иначе...:)И аз обичам д апробвам на един и същ сорт узрели и по-изчакани.Но не зелени и рошави.Тези според мен вече са си в пика,просто ти им даваш вече до кога да седят.
понякога трихомите седят прозрачни много по-дълго,има някои аномалии с тях.Не съм виждала от бели да се връщат на прозрачни,обаче при освежаване от поливка или подобряване на условията почти готово цвете може да напуска цели нови кичури близала,възможно е и нови трихоми.......Например ако стане малко по-хладно и влажно,а му е било топличко и сухо преди това пак избухва,акое плято с нещо и му е харесало......
АУЕ,ще те помоля да не играеш ролята на модератор и д а определяш чие мнение е важно и чие не е,с кого и без кого сайта може да мине.ако правилата са нарушени кажи на модератор,той щес е оправи,а мнения(грешни,умни,прости,верни)може да изразява всеки един,това е форум.
Значи точно при badazz в момента главата са млечно бели изглежда аз съм се подвел защото първо бяха мътни после станаха кристални прозрачни сега са млечно бели целите глави....
А на dance world главите изглежда имат повече кехлибарени трихоми но главите са доста рошави... Инче благодаря за включването и оточнението което направи ;)
4yk4y
Градинар
Градинар

А ето блуберито на една седмица в кашона още не е готово за буркана ама.... при мен са празници от днес до понеделник и си тримнах едно от малките връхчета понеже нямам търпение че тая сатива мно силна моята направо ми пържи мозака караме да откачам....

Първи впечетления
Мно тежак и остар аромат има набива ти се в мозака и мно захарано лудница ще е...
Прикачени файлове
DSC_0007.JPG
DSC_0006.JPG
DSC_0002.JPG
4yk4y
Градинар
Градинар

Ден 77 цъфтеж
Здравей те колеги при мен се вижда края днес мисля да им беше последната поливка вече повече от седмица са на вода и меласа до края ще станат 2 седмици.... аз се още не забелязвам кехлибар освен по dance world но и не се и съсредоточавам особено много то ко си го има се вижда то има доста но не и по каликсите.... иначе си надуха доволно като за мен...... опитал съм се да снимам главите по от близко но не знам реално снимките дали са добри...

За блуберито излезе след трима 26г от които 5г е дребосък първия път ми се видя малко слабо но после като пуших ми се видя добре по принцип върши си работата добре която е да ме преспива изпробвано дори сутринта като се нацепах и към 10 заспах :D пък и уш го обрах по рано да е по слабичко.....
Прикачени файлове
DSC_0020.JPG
DSC_0019.JPG
Badazz
Badazz
Badazz
Badazz
Badazz
Badazz
Dance world
Dance world
Cream cheese
Cream cheese
Cream cheese
Cream cheese
Dance world
Dance world
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

4yk4y написа: 10 Юни 2020, 17:58 А ето блуберито на една седмица в кашона още не е готово за буркана ама.... при мен са празници от днес до понеделник и си тримнах едно от малките връхчета понеже нямам търпение че тая сатива мно силна моята направо ми пържи мозака караме да откачам....

Първи впечетления
Мно тежак и остар аромат има набива ти се в мозака и мно захарано лудница ще е...
Приятелю, извинявай.
Мога ли дате помоля за една услуга?

Супер добре изглежда тва блубери, точно визията която аз харесвам най-много в коза.
Светъл цвят, кристали - красота.

Та, можеш ли да тримнеш една главичка ама наистина перфектно за да взема крайно решение дали да го гледам този сорт и аз?
Като стиснеш главата с пръсти твърдо и плътно ли е?
Много ще ми помогнеш в избора ми, стига да не те затруднявам излишно на тоя етап. Благодаря ти!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Мен пък ме кефи тоя Dance world структурата на главата му!дали е як,после ще споделиш,той е доста узрял?
4yk4y
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 17 Юни 2020, 08:40
4yk4y написа: 10 Юни 2020, 17:58 А ето блуберито на една седмица в кашона още не е готово за буркана ама.... при мен са празници от днес до понеделник и си тримнах едно от малките връхчета понеже нямам търпение че тая сатива мно силна моята направо ми пържи мозака караме да откачам....

Първи впечетления
Приятелю, извинявай.
Мога ли дате помоля за една услуга?

Супер добре изглежда тва блубери, точно визията която аз харесвам най-много в коза.
Светъл цвят, кристали - красота.

Та, можеш ли да тримнеш една главичка ама наистина перфектно за да взема крайно решение дали да го гледам този сорт и аз?
Като стиснеш главата с пръсти твърдо и плътно ли е?
Много ще ми помогнеш в избора ми, стига да не те затруднявам излишно на тоя етап. Благодаря ти!
Значи блуберито ми е от бонус семки на seedsman и по скоро доста лилавее главите са твърди стегнати збити...
Прикачени файлове
DSC_0025.JPG
DSC_0026.JPG
DSC_0027.JPG
4yk4y
Градинар
Градинар

Inna написа: 17 Юни 2020, 11:44 Мен пък ме кефи тоя Dance world структурата на главата му!дали е як,после ще споделиш,той е доста узрял?
Доста е шантав изобщо не ме кефеше мно рошав и пухкав беше през цялото време.....сега обаче доста яко ги изпълни главите и ще даде най много предполагам около 50г и наистина е узрял на 30-40% са му кехлибар... у се чудя дали да не им гася лампата cream cheese и той има тук там кехлибар само badazz е по на зад но пък главите му са бабанки :D но той ще узрее сигорно още малко докато се суши единствено което е че почвата е още малко влажно...
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Bravo.

Много добре изглеждат, имат типича форма за ЛЕД отглеждани глави.

Много добре се справяш, продължавай все така.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

4yk4y написа: 17 Юни 2020, 17:51
Inna написа: 17 Юни 2020, 11:44 Мен пък ме кефи тоя Dance world структурата на главата му!дали е як,после ще споделиш,той е доста узрял?
Доста е шантав изобщо не ме кефеше мно рошав и пухкав беше през цялото време.....сега обаче доста яко ги изпълни главите и ще даде най много предполагам около 50г и наистина е узрял на 30-40% са му кехлибар... у се чудя дали да не им гася лампата cream cheese и той има тук там кехлибар само badazz е по на зад но пък главите му са бабанки :D но той ще узрее сигорно още малко докато се суши единствено което е че почвата е още малко влажно...
Имай в предвид, че амбърите не са "скала" за измерване. По скоро са показатели, че са готови. Много се е изписало по тая тема и доста хора твърдят, че деградира THC при по-голямо наличие на амбър трихоми. Пика на силата е в млечните.
Според мен цветята са ти готови. Можеш да изчакаш тва по назад което е да покаже тук там амбър и ножа.

Благодаря за снимките.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”