Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
1st Indoor project 1xCritical Bilbo auto. 1x Critical Orange Punch
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
TeHiCon
- Градинар

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 88 times
Лилавото е почти 40дни цъфтеж не ги смятам..... Но бях записал долу горе.
Доста тормоз към него. Не съм сиг. но мисля, че точките може би са от теззи подправки от кристал за почвата от роял. Едни желирани стават след като поседят малко ама к. к да е.
Има в единиа пунч и билбото само те са с талива признаци листни.
Другиа пунч имаше по малко стрес при него.,и стана с около 20 и нещо санта по високо от сестра си.
Не бях пресявал, а направо в саксия. Това е "резултат". Главите са много по плътни дебели и големи, а още няма промяна в цвета или нещо по особено като сестра си
Предстой да претегля след месец два йххаххахаха... Ще се види кое става кое не
Билбото заформя пълен връх 10седмици искаше... За да стане работата.
Ще почакам
Мир
Доста тормоз към него. Не съм сиг. но мисля, че точките може би са от теззи подправки от кристал за почвата от роял. Едни желирани стават след като поседят малко ама к. к да е.
Има в единиа пунч и билбото само те са с талива признаци листни.
Другиа пунч имаше по малко стрес при него.,и стана с около 20 и нещо санта по високо от сестра си.
Не бях пресявал, а направо в саксия. Това е "резултат". Главите са много по плътни дебели и големи, а още няма промяна в цвета или нещо по особено като сестра си
Предстой да претегля след месец два йххаххахаха... Ще се види кое става кое не
Билбото заформя пълен връх 10седмици искаше... За да стане работата.
Ще почакам
Мир
-
TeHiCon
- Градинар

- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 88 times
Не повече от 20 30 г.
И толкова да са.
Доволен съм от успеха, макар и болно.. С болни листа.. Мисля, че гроу капса оказа влияние.
Пуснал съм 3 нови cockie gelato от роял. Fеминизирани.
И 3 аутота. Амнезия и 2 бонуса critical royal
... На снимките е Orange punch.
Втория който чакам. Е пъти по добре раазвит. По големи глави цъфнали все едно не е същия сорт. А са от една кутия?
Сега главите му са колкото малко250 кенче кока кола. Много по красиви... Здрави листа, мисля... Че ще изкара по стабилно от към напушване.
Сега суша уж.... Да видим големите глави как ще напушват
И толкова да са.
Доволен съм от успеха, макар и болно.. С болни листа.. Мисля, че гроу капса оказа влияние.
Пуснал съм 3 нови cockie gelato от роял. Fеминизирани.
И 3 аутота. Амнезия и 2 бонуса critical royal
... На снимките е Orange punch.
Втория който чакам. Е пъти по добре раазвит. По големи глави цъфнали все едно не е същия сорт. А са от една кутия?
Сега главите му са колкото малко250 кенче кока кола. Много по красиви... Здрави листа, мисля... Че ще изкара по стабилно от към напушване.
Сега суша уж.... Да видим големите глави как ще напушват
.png)

вижда му се края на едното...