Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
-
Jendarinapred
- Нов Градинар

- Been thanked: 2 times
Здравейте какво мислите за това да се изкопаят малки дупки около растенията и вътре да се сложат калифорнийски червеи
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5477 times
По-добре купи си готовата тор от калифорнийски червей в пакет/чувал,така по-бързо ще има ефект.Неговото Ако директно:)Пък червеи не пречи да си опитваш,да си пускаш,но не се знае колко ефективно ще бъде,иначе може и в дупките на самите растения,нбе вярвам нещо лошо да стане.Хората и в саксиите си ги пускат,аз не:)Най-добре е да си гледаш някъде червеи и да им събираш тора за цветята и да прибавяш в почвата когато садиш.
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1268 times
- Been thanked: 893 times
Според менAsda91 написа: ↑10 Юни 2020, 16:15 Добър ден колеги...малко рядко започнах да пиша...изкарах skunk-а и сега реших че ще пусна и останалите ми амнезия ауто-та....въпроса ми е...имах и някъкви бонус и не знам фем ли са или са ауто...един приятел ги заръчва и не знам от къде са...има надпис на пликовете ама нищо не ми говори и нищо не излиза в нета...някой ако може да ми каже ще съм благодарен...извинявам се ако това не е за тук...но тези ще са аутдор също хд
Хубав ден
Amnesia Auto Haze - fem
Skunk Haze auto fem
Cookies Royal auto fem
То би трябвало в акаунта с поръчката да излезнат и подаръците
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Питай го кой е брийдъра/банката, не се сещам кой себеуважаващ се брийдър си надписва пликовете с маркер......... Може да излязат и супер яките, може и да са ви прекарали........Успешен сезон!Asda91 написа: ↑10 Юни 2020, 16:15 Добър ден колеги...малко рядко започнах да пиша...изкарах skunk-а и сега реших че ще пусна и останалите ми амнезия ауто-та....въпроса ми е...имах и някъкви бонус и не знам фем ли са или са ауто...един приятел ги заръчва и не знам от къде са...има надпис на пликовете ама нищо не ми говори и нищо не излиза в нета...някой ако може да ми каже ще съм благодарен...извинявам се ако това не е за тук...но тези ще са аутдор също хд
Хубав ден
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Inna
- Marijuana Mom

Да бе,тва е много тъпо да ти дадат семки,дето не знаеш дали са ауто или фото?!Да ги надпишат по-ясно,това само те си знаят какво е.А твоя приятел не знае ли?Та то това е едно от най-важните неща,какво гледаш изобщо:DМоже да излезе хубаво и така,но трябва да може човек да си направи сметката,особено между ауто и фото,а пък и фотото дали е сатива,дали е еди какво си,бързо ли е,бавно ли......Това поне е доста важно.Тези съкращения могат да значат доста неща,за амнезия ауто и аз си помислих,ама знае ли се?!:)Ф поне почти сигурно значи фем,ама по-важно беше дали са ауто,това може да се окаже решаващо з атяхното отглеждане.А Can F какво ще е ?!:)Канабис феминизиран хаха
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
За мен семките са феминизирани, не са автомати. Ако е автомат винаги присъства надписа (auto)
-
Inna
- Marijuana Mom

То А-та има,например на Амнезията и той знае,че е ауто тя поне?Ама на другите не с е разбира.Аз дори за собствена употреба не си надписвам така семките,камо ли ако ги давам на друг?!:)Дори съкратено самия ти след 5 години нямаш представа какво беше туй:D
- SirSmokaLot
- Градинар

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 45 times
Интересна гатанка, но след жокера за амнезията AAH-F x 100, става ясно че е Auto Amnesia Haze - Feminised и са били 100 броя. За SHA-F само се надявай да е SHAMAN на Dutch Passion, а CAR-F освен за карамел за друго не ми говори, а те са над 30 вида. И да всички трябва да са феминизирани. Другите не мисля че са ауто защото А-то щеше да е най-отпред. Успех
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Той също са му от приятел...абе сложно е..но на индор изгледах 60 от амнезията и станаха доста добреZafor19 написа: ↑11 Юни 2020, 09:20Според менAsda91 написа: ↑10 Юни 2020, 16:15 Добър ден колеги...малко рядко започнах да пиша...изкарах skunk-а и сега реших че ще пусна и останалите ми амнезия ауто-та....въпроса ми е...имах и някъкви бонус и не знам фем ли са или са ауто...един приятел ги заръчва и не знам от къде са...има надпис на пликовете ама нищо не ми говори и нищо не излиза в нета...някой ако може да ми каже ще съм благодарен...извинявам се ако това не е за тук...но тези ще са аутдор също хд
Хубав ден
Amnesia Auto Haze - fem
Skunk Haze auto fem
Cookies Royal auto fem
То би трябвало в акаунта с поръчката да излезнат и подаръците
Но се надявах бонуса да не е ауто а фото
Балгодаря ти
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
От тези aah-f знам че е ауто амнезия защото изглудах 60 от 100 теInna написа: ↑11 Юни 2020, 11:23 Да бе,тва е много тъпо да ти дадат семки,дето не знаеш дали са ауто или фото?!Да ги надпишат по-ясно,това само те си знаят какво е.А твоя приятел не знае ли?Та то това е едно от най-важните неща,какво гледаш изобщо:DМоже да излезе хубаво и така,но трябва да може човек да си направи сметката,особено между ауто и фото,а пък и фотото дали е сатива,дали е еди какво си,бързо ли е,бавно ли......Това поне е доста важно.Тези съкращения могат да значат доста неща,за амнезия ауто и аз си помислих,ама знае ли се?!:)Ф поне почти сигурно значи фем,ама по-важно беше дали са ауто,това може да се окаже решаващо з атяхното отглеждане.А Can F какво ще е ?!:)Канабис феминизиран хаха
.png)