Cali Connection,Greenhouse,Big buddha

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Мнения: 293
Регистриран на: 31 Авг 2021, 08:23
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Spiral написа: 16 Фев 2022, 14:06
MasterBlaster написа: 16 Фев 2022, 08:45
DeutschBuds написа: 15 Фев 2022, 21:46 Какво е това боведа и интегра бууст? Нещо за финалния етап ли? Нещо съм чел и недочел :)
Аз успях да се докопам до Integra boost с индикатора, за жалост не успях да намеря 62%, но пък и моята реклолта я пресуших и все пак реших да пробвам с 69-процентовите с уговорката да ги проверявам често. От около две седмици вече стоят в букваните и усещам, че стана една идея по-сочна марата, и все пак си бие към пресушено. Съмнява ме да мухляса, но все пак проверявам отвреме-навреме. В крайна сметка се радвам, че си го взех това, защото със сигурност с времето главите щяха да се влошат както бяха пресъхнали,
55% са по скоро да го поддържаш в перфектната форма за пушене, такъв бих си държал в малкото бурканче, което ми е за лична употреба :D . Винаги ползвам по- влажните за големите буркани, които при мен седят поне 8-12 месеца. Така като изкарам една глава имам по-голям прозорец да реша как да я пуша и какво да я правя. А и вярвам, че при тази влага някак си се запазват по-дълго. Много трудно би мухлясало особено щом ти оправяш суха трева. Те са 2way овлажнители, зависи колко мокра е тревата, те или пускат влага или я дърпат за да я поддържат на нивото, което пише на пакета, в твоя случай 55%. Избягвай да ги отваряш много много, да не нарушиш така или иначе по-ниската влага. Но каквото и да е по- добре отколкото нищо да няма вътре за поддръжка. :)
Моите са 69%, не 55%. В два буркана, в които има по около 50 грама продукт. Принципно едно такова го дават за до 27 грама. Затова се чудя дали 69% няма да им дойде много, но от друга страна пък и продукта и повече.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Мнения: 2307
Регистриран на: 04 Май 2019, 00:46
Has thanked: 3495 times
Been thanked: 4731 times

55% е перфектната влажност и за мен. Аз лично не ги използвам вече.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Мнения: 325
Регистриран на: 22 Ное 2021, 02:03
Has thanked: 293 times
Been thanked: 492 times

Значи това нещо се слага в буркана, а аз си мислех, че главите се слагат в това нещо..
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 672
Регистриран на: 11 Дек 2018, 22:58
Has thanked: 981 times
Been thanked: 1572 times

Смоук репорт

818 Headband aka Sour OG(Cali Connection)
(Orginial Sour Dieseаl x SFV OG Kush IBL Male)

3 от 6 клоняха повече към sour diesel родителя, много плътни глави и едни от най-твърдите, които съм имал, покрити със солидно количество кристал, които я правят по бяла на вид. Кисела миризма и вкус, хваща силно, но не сваля и мога да я пуша, когато и да е през деня. Другите 3 клонят към OG kush родителя, миризмата не е толкова силна и главите не са толкова твърди и бели въпреки че пак са с почти същото ниво кристал. На пушене миризмата не е нещо особено както и вкуса, леко ми бие на бъбъл куша от миналата година.. Слагам го на второ място в класацията, въпреки нестабилната генетика и в някакъв момент бих му дал втори шанс. Материала ми хареса доста
s (2).jpg
s.jpg
s (4).jpg
Blue cheese(Big buddha seeds)
Blueberry X Big buddha cheese(male) X BB cheese(female)

Авер който е живял доста време в Англия, направо си го позна :lol: , вика че там такъв чийз бил стандарта. Миризмата е по-сладка, дори и на рязане остава така, но и леко се усеща чииза в нея. Вкус почти никакъв леко наподобява миризмата, но не изпъква по някакъв начин. Яко пресушава устата обаче, само от него ми става така, иначе класическа индика, лягаш си и си чилваш(пресъхнал :lol: ). Добра е, но не мисля, че бих повторил. Този сорт изпъкна с хубава си структура. Слагам го на 3то място.
b (3).jpg
b (2).jpg
b.jpg
Amnesia Lemon Kush(Garden of green)
Amnesia lemon X Kush

Това е на последно място, никакъв мирис, никакъв вкус, хваща средно ,но няма да го пуша ще го направя на нещо друго. Имам и малка вина щото го парнах с лампата и то от там се изпържи, здраве да е . Мисля че си има потенциал просто аз го окендзах нещо
L.jpg
King's Juice( Greenhouse seeds)
Kings Kush X Mimosa(Symbiotic Genetics)

Първенеца от всички, миризмата е един път на сладък грейпфрут, вкуса е като миризмата и оставя дъх. Кристала е на много високо ниво и остава като прашец по пръстите при пипане. Ако не открия нещо по-добро другия гроу ще е само с него, брутална трева е и силно я препоръчвам. Даже ще се пробвам да се снабдя с Symbiotic версията, но май ще е доста трудно :lol: . Почти колкото Sour-а са плътни и твърди главите.
k (2).jpg
k (6).jpg
k (7).jpg
k (8).jpg
k.jpg
Keep on growing :stone:
DeutschBuds
Градинар
Градинар
Мнения: 325
Регистриран на: 22 Ное 2021, 02:03
Has thanked: 293 times
Been thanked: 492 times

евала, супер изглеждат. Следващия гроу съм си набелязал 2 кинга и 2 велвет мууна на грийнхаус.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”