Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бавен растеж?
Здравейте на всички! Абсолютно начинаещ съм и отглеждам просто от любопитство и ако се получи нещо евентуално да имам през зимата да пуша. Отглеждам в кокос като към водата( винаги меря ph-то) добавям Canna coco a +b в малки количества, съобразено с размера на растенията. Спрях се на отглеждането на балкона понеже нямам възможност да си купя цял growroom и оборудване. Имам южна тераса и западен прозорец като гледам да местя растенията непрекъснато по слънцето, няма как да им осигуря 18 часа светлина, но се старая да получват максимума, който мога да дам. Днес е 11 ден откакто се е показала над почвата, но е много дребна. Четох по много форуми за подобни случеи и взех каквито можах съвети, а и аз също пуснах моя въпрос и някои хора ми дадоха отговора, че растението в момента се фокусирало върху корените си и съвсем скоро щяло да започне да нараства. Това възможно ли е? Ще се радвам ако някой наистина, ме посъветва и тук.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Здравей
Да, нормално е когато отглеждаш и нямаш достатъчно интензивна светлина да се наблюдава бавен растеж. Това за корените е абсолютно вярно, но в комбинация със светлината нещата стават малко по-сложни. За момента е достатъчно да го поливаш с чиста вода с коригирано ПХ и чак след като укрепне, можеш да започнеш с торенето, просто за момента е излишно. Избягвай да мокриш листата, защото може да създаде проблем.
Коригирай ПХ на разтвора само и единствено с препарати създадени за тази цел, като трябва да избягваш на всяка цена - оцет, лимон, портокал, сода за хляб и др подръчни средства.
Да, нормално е когато отглеждаш и нямаш достатъчно интензивна светлина да се наблюдава бавен растеж. Това за корените е абсолютно вярно, но в комбинация със светлината нещата стават малко по-сложни. За момента е достатъчно да го поливаш с чиста вода с коригирано ПХ и чак след като укрепне, можеш да започнеш с торенето, просто за момента е излишно. Избягвай да мокриш листата, защото може да създаде проблем.
Коригирай ПХ на разтвора само и единствено с препарати създадени за тази цел, като трябва да избягваш на всяка цена - оцет, лимон, портокал, сода за хляб и др подръчни средства.
.png)