Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Начинаещ фермер

Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3203
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7135 times
Been thanked: 4757 times

Ами той нека опита, пък.... Просто ще е добре да не е на горила,а при него, така по може да се получи нещо. Аз не искам да го отказвам човека, просто реалистично гледам-начинаещ, без никакво четене и подготовка решава изведнъж на 10 юни да отглежда трева😄. Но добре, да не бъда черногледа все пак може да се получи с малко помощ и желание. А не разбрах къде ще е, в смисъл дали на удобно място или така? Готово ли е нещо друго, почва? Айде семките ако веднагически се купят........... От свястните фирми да го сметнем мин две седмици докато дойдат.....
Gryster2
Градинар
Градинар
Мнения: 59
Регистриран на: 27 Май 2021, 22:44
Has thanked: 73 times
Been thanked: 48 times

Братленце, атакувай сезона смело! Всякакъв опит през този сезон ще ти бъде от полза. София канабис в някоя от другите теми даде пример за пре-доволни количества от растения изкарани късно. Да не споменавам, че съм виждал хора, без опит, на които си им върви и са си хора с късмет и като на майтап имат бахти реколтите понякога ( късмет на начинаещия или богопомазани или... а бе все тая) . Мой близък ми се оплака, че са го подвели и е засял над 20 семена авто, директно в почвата, по-опитните тук, сигурно ще познаят с точност, че са излезнали 2 растения . Човека не знае за форума но е много трудолюбив, та обмислям, дали да не му дам моите семена, защото и сега ми се струва безумие да се покълва, а той обмисляше поръчка на нови.... та се сещате кога ще ги покълне, ако поръча сега. :D:D И по 1 глава да имат, като обичаш природата все ще те радват.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”