Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Въпроси за отглеждане 2021

Перфектното място за публикуване на вашият дневник. Отглеждане на Марихуана, коноп, трева
Семена марихуана
Batekriso
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 7
Регистриран на: 03 Май 2021, 23:02
Been thanked: 3 times

Здравейте, хора, понеже разглеждам форума вече от 1 седмица и никъде не намирам актуална и подробна информация за тази година и реших направо да направя нова тема с въпросите си, с риск да бъде спам :D

Та, да започнем и с въпросите.

От известно време искам да започна да си отглеждан канабис вкъщи, мога да отделя площ от 4х4х2,5 (искам да отгледам 3 растения) въпросът ми е предимно за осветлението за 3 растения колко пари ще са ми нужни за осветление, ако е възможно да е най, най-евтиния вариант(ако ми хареса процеса и всичко мине по вода, по натам ще мисля за сериозно и скъпо осветление), колко горе долу излизат месечните сметки за ток и има ли голямо значение от лампите, тези стойности които ги дават по сайтовете че ще извадиш като грамаж от вътрешно отглеждане актуални ли са или е почти невъзможно, с бюджет от 150 лева да речем само за осветление възможно ли е да отгледам 3 растения и каква реколта ще изкарам, дали ако отгледан едно растение ще е по воалтиално като реколта от колкото 3?
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 920
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1870 times

Здравей,

3-4 растения можеш да ги отглеждаш и в 80х80см на поне 200см височина, за да ти е всичко наред.
Осветление 250W HPS - 120лв
с код GRYSTY10 взимаш 10% отстъпка

https://growshop-bg.com/osvetlenie/gib-pro-v-t-250w

Сметката за ток е смешна... трудно ще надвишава 10-15лв

Това дето го пишат по сайтове, че ще изкараш Х тегло е прогнозна стойност на база техни опити в перфектна среда. Ако при теб всичко е наред и се разминеш без сериозни проблеми, ще можеш да докараш по 80-100г на растение.
Публикувай отговор

Обратно към “Дневници - Отглеждане на Марихуана”