Здравейте имам 11 аутота едните са на 3 сезмици и малко а другите 4 сега ги сложих за първи път гледам индор почвата е био нова супер микс , 600 w hps имам входен вентилатор който е по малък от изходния за да има негативно налягане регулирам ph то на водата и слагам био нова супер соил микс тор също имам и humidifier мисля че са доста малки давайте мнения Благодарско
Новобранец
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Autoflowers from RQS hulkberry and Northern light
- NinjaDuck
- НинджаДък

- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 838 times
Много си бил близо с лампата. Отделно с метал халидна лампа - щеше да имаш по-добра вегетация. Както с хпс ще имаш по добър цъфтеж. Буквално си ги натиснал да не растат- а да станат на храстчета- в случея прекалено храстчета(споко и аз ги правя такива- всъшност един път наскоро). За листата трябва да ги видим на светлина различна от тази - няма как да ти се каже. Като изгасне лампата(или преди да светне) ги снимай на обикновенна светлина. Ако са на 24 /0 период изгаси я да си почине малко, както и те да си починаи ги снимай на нормална светлина. Много са факторите за жълтеещи листа. И влагата ми изглежда в повече(имаш ли идея колко е) и ми изглеждат преполяти( може би не смучат достатъчно) . Определено си имал и проблеми в поливането(корена не се е развил на максимум - колкото отгоре толкова отдолу е долу горе а отгоре са мънички) . И не на последно място и почвата е силна. Те не обичат силна почва. Но това всичкото е общи приказки(макар че тотално вярни) и гадане докато не ги видим на нормална светлина. Това с пх-то никога не съм го правил- за мен са излишни работи(лично мнение но аз храня тоест не храня различно). Кажи какви са температурите и влагата също.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
А на колко време и с по колко поливаш тези саксии? По добре не ги тори за няколко поливания, няма да им залипсва нищо, ами големите ги намокри добре и обилно и остави да видиш кога ще изсъхнат. Нещо има с поливането не както трябва ми се струва. Седи ми сухо като че ли, дали не остават сухи участъци в почвата на големите? Малките може да ги пулверизираш с вода преди да угасне, за тях е сухо и определено жегичка е било 30 градуса, добре си вдигнал лампата.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1910 times
Много хора не поливат правилно. Най-често се полива твърде малко или твърде често, също така се допуска греша с бързото поливане.
Присъщо е на водата да си намери най-прекия път и да излезе и това се случва, когато се полива твърде бързо, така водата преминава през 1-2 места и започва да изтича докато 40% от саксията остава суха. Проби дупки на капачката на едно шише и поливай с него възможно най-бавно 3-4 минути на саксия.
Осветлението им е твърде близо, а температурата от 30С е доста висока и е на границата, опитай да смъкнеш до 25-26С и вдигни лампата с 10-20см
Намали торенето с азот почти до 0 и не поливай с нищо друго освен с чиста престояла вода следващите 2 седмици след това започни с торове за цъфтеж
ПХ не го пипай
Присъщо е на водата да си намери най-прекия път и да излезе и това се случва, когато се полива твърде бързо, така водата преминава през 1-2 места и започва да изтича докато 40% от саксията остава суха. Проби дупки на капачката на едно шише и поливай с него възможно най-бавно 3-4 минути на саксия.
Осветлението им е твърде близо, а температурата от 30С е доста висока и е на границата, опитай да смъкнеш до 25-26С и вдигни лампата с 10-20см
Намали торенето с азот почти до 0 и не поливай с нищо друго освен с чиста престояла вода следващите 2 седмици след това започни с торове за цъфтеж
ПХ не го пипай
.png)