Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Outdoor отглеждане

Семена марихуана
Criminal
Градинар
Градинар
Мнения: 168
Регистриран на: 02 Окт 2020, 21:41
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Здравейте колеги,имам въпроси към старите а и новите градинари!
1-Слушал съм от доста стари градинари,че са гледали преди години и са поливали разтенията със мляко,кафе и още какво беше,гледали са Moby Dick,Gorilla i други сортове коѝто ги водят високо-доходни,та въпроса към всички ми е дали са поливали разтенията си с тези “напитки” хаха и какъв е бил резултата?
2-рия въпрос ми е някой гледал ли е Moby Dick i Gorill-и и доволен ли е от към устойчивост на студ,добив,устойчивост от към насекоми и др?
AuToBaN
Градинар
Градинар
Мнения: 153
Регистриран на: 12 Май 2020, 03:17
Has thanked: 21 times
Been thanked: 101 times

Mobyto иска доста грижи , аз лично доста зор видях с него и като сила не е най - силния сорт и като грамаж дава малко щото става високо и тънко растение, горила сортовете стават ниски цветя обаче искат редовно пръскане за вредители , че мн ги нападат и редовно хранене с торове без да се прекалява че са капризни , като цяло за мен не си заслужаваше . Мога да те насоча към super silver haze аз съм доволен доста от него но си иска и редовни грижи.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 921
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1874 times

Кафето е източник на азот (не много), но най-често се добавя в почвата, а не се полива с него, защото то не отделя азота веднага, а след време. ПП Трябва да е използвано кафе, което е с неутрално PH.
Млякото е добър източник на калций не само за хората, но и за растенията. Суровото или непастьоризирано краве мляко има едни и същи подхранващи свойства за растенията, както за животните и хората. Съдържа полезни протеини, витамин В и захари, които са полезни за растенията, подобрявайки цялостното им здравословно състояние и добивите. Микробите, които се хранят с торовите компоненти на млякото, също са полезни за почвата.
НО използването на мляко не винаги е добра идея, тъй като бактериите в него ще се развалят, което ще доведе до лоша миризма и слабост, лош растеж. Мазнините в млякото могат да предизвикат неприятни миризми, тъй като и те се разграждат.
Има стотици други торове, които можеш да използваш вместо кафе и мляко, аз лично никога не бих си полял растенията с нито едно от двете.

Сортът не е константна величина! От семка до семка в едно поколение може да има разлика, като между домати тип чери и биволско сърце. Да не говорим за през поколение, като нещо гледано преди 1 година или пък на различни банки/производители.
Без особено голямо значение от сорта (не казвам че няма значение) едно растение поставено в идеалните условия, ще ти даде прекрасен добив, НО ако ти не му дадеш добри условия за развитие независимо колко хубав сорт си купил то няма да се развие добре и ще извадиш 50-150г.
Избери си сорт, който да е индика доминант и да бъде с къс цъфтеж (да пише, че се бере септември) и си го купи него. Засади го в една 3-4л саксия в края на март, началото на април и го гледай на лампа или прозорец до началото на май, когато ще го изнесеш на вън в една 50-100л дупка с хубава почва (оборска тор, пилешка, бат гуано, торф, пясък, кокос) и поливаш достатъчно, ще се получат нещата.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”