Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Барбекю сос с марихуана (канабис) рецепта:

Нещо за хрупане
Семена марихуана
Аватар
Stacyyy
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 38
Регистриран на: 08 Май 2020, 11:44
Has thanked: 52 times
Been thanked: 74 times

Барбекю сос с марихуана.
Барбекю сосът е един от най-известните и най-популярните сосове. Това е сос, широко използван за меса, приготвени на скара (пилешки крилца, ребра, хамбургери и др.). Но някой го използват и върху зеленчуци, картофи, пици , риба и др.

За вашия барбекю сос:Той е универсален сос , лесно и бързо може да си го приготвите сами,и в допълнение,можете да изберете да си го направите в сладък вариант, или ако сте любители на пикантното, можете да добавите малко табаско като добавка.
Рецептата за нашия канабисов сос барбекю е:

Съставки за барбекю сос от канабис:

2 средни на големина глави лук.

2 супени лъжици кафява захар.

200 гр. Доматено пюре натурално(домашно правено прясно).

2 супени лъжици мед.

1 супена лъжица сладък или лют червен пипер по желание.

2 супени лъжици сос Perrins или сос Worcestershire.

2 супени лъжици кетчуп.

1 супена лъжица горчица.

1 супена лъжица соев сос.

4 супени лъжици оцет.

1 супена лъжица канабисово олио.

Смлян черен пипер и сол на вкус.

По желание: 7-8 капки табаско.

Рецепта за барбекю сос от марихуана:

Ще започнем,с лука, предварително измит и нарязан на малки квадратчета.
След като нарежете лука,сложте малко зехтин в тиган или тенджера на умерен огън и след това ще добавим първо лука с малко сол и го оставяме да се изпържи, докато лукът стане нежен и прозрачен . Важно е да не го оставяте да покафенее!
Когато видите, че лукът е почти готов, добавете кафявата захар и разбърквайте с помощта на лъжица (бъркалка) няколко минути, докато видите, че лукът е напълно карамелизиран .
После ще добавим доматеното пюре (можете да използвате и доматен сос също пресен) и ще трябва да разбърквате още няколко минути.
След това добавяме и останалите съставки: меда , червения пипер (сладък или пикантен според вкуса), сосът Perrins , кетчупа , горчицата , соевият сос , оцет и канабисовото олио, смления черен пипер и сол.
Забележка: Не забравяйте, че ако предпочитате вашия сос за барбекю да е пикантен, може да добавите няколко парчета(капки) табаско .
Трябва да разбърквате много добре, докато всички съставки се смесят и сварят добре после го оставете да ври за 2 минути на тих огън. Не забравяйте да разбърквате барбекю соса постояно докъто ври, за да предотвратите залепването му по тенджерата(или тиган).
Опитайте и го овкусете по ваш вкус със още сол и черен пипер докъто получите вашият барбекю сос
с марихуана.
И така вече си имате вашия готов, вкусен барбекю сос със канабис , който вече може да използвате.
Прикачени файлове
20200906_205730.jpg
20200906_205655.jpg
Made by Mexico,Tamaulipas
Аватар
senakmz
Градинар
Градинар
Мнения: 127
Регистриран на: 05 Мар 2020, 15:09
Has thanked: 37 times
Been thanked: 26 times

хваща ли
🍀
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Мнения: 678
Регистриран на: 19 Мар 2019, 15:44
Has thanked: 865 times
Been thanked: 963 times

Stacyyy написа: 07 Сеп 2020, 00:43 Барбекю сос с марихуана.
Барбекю сосът е един от най-известните и най-популярните сосове. Това е сос, широко използван за меса, приготвени на скара (пилешки крилца, ребра, хамбургери и др.). Но някой го използват и върху зеленчуци, картофи, пици , риба и др.

За вашия барбекю сос:Той е универсален сос , лесно и бързо може да си го приготвите сами,и в допълнение,можете да изберете да си го направите в сладък вариант, или ако сте любители на пикантното, можете да добавите малко табаско като добавка.
Рецептата за нашия канабисов сос барбекю е:

Съставки за барбекю сос от канабис:

2 средни на големина глави лук.

2 супени лъжици кафява захар.

200 гр. Доматено пюре натурално(домашно правено прясно).

2 супени лъжици мед.

1 супена лъжица сладък или лют червен пипер по желание.

2 супени лъжици сос Perrins или сос Worcestershire.

2 супени лъжици кетчуп.

1 супена лъжица горчица.

1 супена лъжица соев сос.

4 супени лъжици оцет.

1 супена лъжица канабисово олио.

Смлян черен пипер и сол на вкус.

По желание: 7-8 капки табаско.

Рецепта за барбекю сос от марихуана:

Ще започнем,с лука, предварително измит и нарязан на малки квадратчета.
След като нарежете лука,сложте малко зехтин в тиган или тенджера на умерен огън и след това ще добавим първо лука с малко сол и го оставяме да се изпържи, докато лукът стане нежен и прозрачен . Важно е да не го оставяте да покафенее!
Когато видите, че лукът е почти готов, добавете кафявата захар и разбърквайте с помощта на лъжица (бъркалка) няколко минути, докато видите, че лукът е напълно карамелизиран .
После ще добавим доматеното пюре (можете да използвате и доматен сос също пресен) и ще трябва да разбърквате още няколко минути.
След това добавяме и останалите съставки: меда , червения пипер (сладък или пикантен според вкуса), сосът Perrins , кетчупа , горчицата , соевият сос , оцет и канабисовото олио, смления черен пипер и сол.
Забележка: Не забравяйте, че ако предпочитате вашия сос за барбекю да е пикантен, може да добавите няколко парчета(капки) табаско .
Трябва да разбърквате много добре, докато всички съставки се смесят и сварят добре после го оставете да ври за 2 минути на тих огън. Не забравяйте да разбърквате барбекю соса постояно докъто ври, за да предотвратите залепването му по тенджерата(или тиган).
Опитайте и го овкусете по ваш вкус със още сол и черен пипер докъто получите вашият барбекю сос
с марихуана.
И така вече си имате вашия готов, вкусен барбекю сос със канабис , който вече може да използвате.
В близкото бъдеще ще се изпробва, на това количество продукт какво количество канабисово олио се слага, за да имаме приятно така да се изразя напушване......
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Публикувай отговор