Страница 1 от 1

Барбекю сос с марихуана (канабис) рецепта:

Публикувано на: 07 Сеп 2020, 00:43
от Stacyyy
Барбекю сос с марихуана.
Барбекю сосът е един от най-известните и най-популярните сосове. Това е сос, широко използван за меса, приготвени на скара (пилешки крилца, ребра, хамбургери и др.). Но някой го използват и върху зеленчуци, картофи, пици , риба и др.

За вашия барбекю сос:Той е универсален сос , лесно и бързо може да си го приготвите сами,и в допълнение,можете да изберете да си го направите в сладък вариант, или ако сте любители на пикантното, можете да добавите малко табаско като добавка.
Рецептата за нашия канабисов сос барбекю е:

Съставки за барбекю сос от канабис:

2 средни на големина глави лук.

2 супени лъжици кафява захар.

200 гр. Доматено пюре натурално(домашно правено прясно).

2 супени лъжици мед.

1 супена лъжица сладък или лют червен пипер по желание.

2 супени лъжици сос Perrins или сос Worcestershire.

2 супени лъжици кетчуп.

1 супена лъжица горчица.

1 супена лъжица соев сос.

4 супени лъжици оцет.

1 супена лъжица канабисово олио.

Смлян черен пипер и сол на вкус.

По желание: 7-8 капки табаско.

Рецепта за барбекю сос от марихуана:

Ще започнем,с лука, предварително измит и нарязан на малки квадратчета.
След като нарежете лука,сложте малко зехтин в тиган или тенджера на умерен огън и след това ще добавим първо лука с малко сол и го оставяме да се изпържи, докато лукът стане нежен и прозрачен . Важно е да не го оставяте да покафенее!
Когато видите, че лукът е почти готов, добавете кафявата захар и разбърквайте с помощта на лъжица (бъркалка) няколко минути, докато видите, че лукът е напълно карамелизиран .
После ще добавим доматеното пюре (можете да използвате и доматен сос също пресен) и ще трябва да разбърквате още няколко минути.
След това добавяме и останалите съставки: меда , червения пипер (сладък или пикантен според вкуса), сосът Perrins , кетчупа , горчицата , соевият сос , оцет и канабисовото олио, смления черен пипер и сол.
Забележка: Не забравяйте, че ако предпочитате вашия сос за барбекю да е пикантен, може да добавите няколко парчета(капки) табаско .
Трябва да разбърквате много добре, докато всички съставки се смесят и сварят добре после го оставете да ври за 2 минути на тих огън. Не забравяйте да разбърквате барбекю соса постояно докъто ври, за да предотвратите залепването му по тенджерата(или тиган).
Опитайте и го овкусете по ваш вкус със още сол и черен пипер докъто получите вашият барбекю сос
с марихуана.
И така вече си имате вашия готов, вкусен барбекю сос със канабис , който вече може да използвате.

Re: Барбекю сос с марихуана (канабис) рецепта:

Публикувано на: 01 Юли 2021, 04:06
от senakmz
хваща ли

Re: Барбекю сос с марихуана (канабис) рецепта:

Публикувано на: 01 Юли 2021, 17:48
от FikiStoraro
Stacyyy написа: 07 Сеп 2020, 00:43 Барбекю сос с марихуана.
Барбекю сосът е един от най-известните и най-популярните сосове. Това е сос, широко използван за меса, приготвени на скара (пилешки крилца, ребра, хамбургери и др.). Но някой го използват и върху зеленчуци, картофи, пици , риба и др.

За вашия барбекю сос:Той е универсален сос , лесно и бързо може да си го приготвите сами,и в допълнение,можете да изберете да си го направите в сладък вариант, или ако сте любители на пикантното, можете да добавите малко табаско като добавка.
Рецептата за нашия канабисов сос барбекю е:

Съставки за барбекю сос от канабис:

2 средни на големина глави лук.

2 супени лъжици кафява захар.

200 гр. Доматено пюре натурално(домашно правено прясно).

2 супени лъжици мед.

1 супена лъжица сладък или лют червен пипер по желание.

2 супени лъжици сос Perrins или сос Worcestershire.

2 супени лъжици кетчуп.

1 супена лъжица горчица.

1 супена лъжица соев сос.

4 супени лъжици оцет.

1 супена лъжица канабисово олио.

Смлян черен пипер и сол на вкус.

По желание: 7-8 капки табаско.

Рецепта за барбекю сос от марихуана:

Ще започнем,с лука, предварително измит и нарязан на малки квадратчета.
След като нарежете лука,сложте малко зехтин в тиган или тенджера на умерен огън и след това ще добавим първо лука с малко сол и го оставяме да се изпържи, докато лукът стане нежен и прозрачен . Важно е да не го оставяте да покафенее!
Когато видите, че лукът е почти готов, добавете кафявата захар и разбърквайте с помощта на лъжица (бъркалка) няколко минути, докато видите, че лукът е напълно карамелизиран .
После ще добавим доматеното пюре (можете да използвате и доматен сос също пресен) и ще трябва да разбърквате още няколко минути.
След това добавяме и останалите съставки: меда , червения пипер (сладък или пикантен според вкуса), сосът Perrins , кетчупа , горчицата , соевият сос , оцет и канабисовото олио, смления черен пипер и сол.
Забележка: Не забравяйте, че ако предпочитате вашия сос за барбекю да е пикантен, може да добавите няколко парчета(капки) табаско .
Трябва да разбърквате много добре, докато всички съставки се смесят и сварят добре после го оставете да ври за 2 минути на тих огън. Не забравяйте да разбърквате барбекю соса постояно докъто ври, за да предотвратите залепването му по тенджерата(или тиган).
Опитайте и го овкусете по ваш вкус със още сол и черен пипер докъто получите вашият барбекю сос
с марихуана.
И така вече си имате вашия готов, вкусен барбекю сос със канабис , който вече може да използвате.
В близкото бъдеще ще се изпробва, на това количество продукт какво количество канабисово олио се слага, за да имаме приятно така да се изразя напушване......