Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Bitcoin и други крипто

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 920
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1872 times

Почти всички от вас са чували за крипто валутите, а някой дори са инвестирали в тях, ще ми бъде интересно, а и за много други полезно да обсъдим бъдещето на този вид валута. Има прогнози, че bitcoin, ще избухне до 1-2месеца или главоломно, ще се срине. За момента има прогнози да премине $9,000 - $10,500 още тази седмица.
А вие как си инвестирате парите?
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Мнения: 678
Регистриран на: 19 Мар 2019, 15:44
Has thanked: 865 times
Been thanked: 963 times

WDScorpio написа: 06 Апр 2020, 09:40 Почти всички от вас са чували за крипто валутите, а някой дори са инвестирали в тях, ще ми бъде интересно, а и за много други полезно да обсъдим бъдещето на този вид валута. Има прогнози, че bitcoin, ще избухне до 1-2месеца или главоломно, ще се срине. За момента има прогнози да премине $9,000 - $10,500 още тази седмица.
А вие как си инвестирате парите?
На времето се запалих по акциите покрай Вълкът от Уолстрийт, отворих си демосметка в Трейдър бг и Плюс 500 цъках малко и така и си останах на ниво цъкане :) . От няколко години влагам пари в Буркан Банк.... Принципно бих се захванал с инвестиции, стига някой да ме насочи....
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3190
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7121 times
Been thanked: 4750 times

Злато,сребро,скъпоценни камъни,алкохол,имоти,дрога хахахах В това бих вложила,то си запазва стойността при всякакви обстоятелства,дори хартиените пари да се обезценят,дори интернета да изчезне или да няма ток:)Хартиените банкноти утре може да си палим огън с тях,не се знае,особено лева:)Банката днеска я има,утре фалира........
Акции и такива не съм опитвала,мисля че ще знам кое ще върви,но нямам такива спестявания,че да ги пробвам.Криптовалутите идните месеци предполагам,че ще се ползват много и ще скачат,понеже сега интернет търговията и доставките са в подем.те са много несигурни,но може да сполучи човек с единичен удар.Но всичко не бих вложила в тях,само излишни пари:)
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Мнения: 286
Регистриран на: 12 Фев 2020, 18:52
Has thanked: 10 times
Been thanked: 580 times

За съжаление бъдещето е на крипто валутите.Хартийки и монети няма да има.Всичко се прави с цел контрол.Не тъпчете пари в буркани и под дюшеци,ами се разкарайте от градовете,отглеждайте сами храната си(градина и животни),лов и риболов...etc...back to the nature...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3190
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7121 times
Been thanked: 4750 times

А защо з а съжаление?Според мен са по-трудно проследими,доста удобни изглеждат.Единственото,което не ми харесва е,че няма ли ток/интернет те не съществуват:)Но и хартиените пари без предметна стойност стават само за подпалки.Трябва да имаш нещо,което да ти бъде разменна монета всякога при всякакви обстоятелства и отделно такива рискови инвестиции.
не всеки може да се разкара от градовете,но е хубаво да не си продавате селските имоти,ниви ,гори и тн,дори в този момент да не ви изглеждат необходими.Дайте под наем,измислете нещо друго......Хубаво е да са поддържани обаче,бих вложила в ремонти на къщите ми,които вече имам,защото само поддържани имоти носят печалба(не непременно парична,но както каза храната да си произведеш сам си е печалба),изоставени къщи са само разход,данъци и тн.
И лошото е ,че за всеки план трябва да имаш начален капитал,а не е хубаво той да е от заем/кредит,освен ако не си сигурен в успеха на плана си и възвръщаемостта.
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Мнения: 678
Регистриран на: 19 Мар 2019, 15:44
Has thanked: 865 times
Been thanked: 963 times

Don Marijuan написа: 06 Апр 2020, 23:28 За съжаление бъдещето е на крипто валутите.Хартийки и монети няма да има.Всичко се прави с цел контрол.Не тъпчете пари в буркани и под дюшеци,ами се разкарайте от градовете,отглеждайте сами храната си(градина и животни),лов и риболов...etc...back to the nature...
Под пари визирам актив, хубаво е човек да има активи, които да използва като му опре яйцето у гъза! :)
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3190
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7121 times
Been thanked: 4750 times

Приятели, включих(по много начини) се към един интересен крипто проект, който постепенно започва да нашумява, затова ви го показвам да го проучите и вие ако не сте го мернали, много обещаваща (според мен, не съм специалист) алт монета е в момента с много плавна, стабилна и хубава графика нагоре. Хубавото е, че е в начална фаза горе долу и все още се развива, няма определени собственици и ceo-та, което е добре за децентрализацията и, изобщо препоръчвам да и хвърлите едно око. Казва се Kaspa. Който има останало майнинг оборудване в момента тя е най-доходоносната за копаене или поне една от най.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3190
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7121 times
Been thanked: 4750 times

Inna написа: 03 Апр 2023, 11:01 Приятели, включих(по много начини) се към един интересен крипто проект, който постепенно започва да нашумява, затова ви го показвам да го проучите и вие ако не сте го мернали, много обещаваща (според мен, не съм специалист) алт монета е в момента с много плавна, стабилна и хубава графика нагоре. Хубавото е, че е в начална фаза горе долу и все още се развива, няма определени собственици и ceo-та, което е добре за децентрализацията и, изобщо препоръчвам да и хвърлите едно око. Казва се Kaspa. Който има останало майнинг оборудване в момента тя е най-доходоносната за копаене или поне една от най.
Приятели, подсещам ви за Kaspa, защото както си и знаех тя избухва постоянно! Но това не е нищо спрямо това, което се очаква за нея.Имате възможност да спечелите почти както беше с Биткойна(макар че вече доближи 20 цента) , защото цената и се очаква да достигне долар, долар и 50, след това 5 и 10 долара и нагоре и няма никакви данни въобще да падне някога, нито таван. Дори сега, макар че се е качила не знам колко пъти откак съм писала за нея тук(ще погледна колко е била тогава) , пак е оферта да се купи, защото ще се качва още много. Доказано е по-бърза и подобрена технология от Биткойна с по-малки такси, добре е да прочетете за нея. Не спекулирам дали ще го задмине, но Етериума може да издуха като нищо и ще бъде в топ 10 рано или късно.Много съм булиш за нея, вие преценявайте сами, но ви съветвам да я проучите, който се интересува от криптота. Подсещам сега, защото предстои да бъде листната в най-големите борси и тогава ще и се вдигне пак цената. 👌😁
Публикувай отговор