Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Дилема между два сорта ?

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Семена марихуана
Fashionfox
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 15
Регистриран на: 21 Фев 2020, 00:25
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Привет и от мен ! Трябва ми помощ , понеже се двоумя, межде два коренно различни сорта за таз годишният аутдор Blue Dream или Gorilla Zkittlez... Ще се радвам на мнения и предпочитания :stone:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Мнения: 2307
Регистриран на: 04 Май 2019, 00:46
Has thanked: 3481 times
Been thanked: 4731 times

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
racata
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 4
Регистриран на: 13 Фев 2020, 11:27
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Здравейте , градинари и аз имам подобна дилема между Afghan Kush Feminesed и Amnesia Fast FEminesed за outdoor се приготвям.Също ще се радвам за други предложения .Първи outdoor ми е ще започна и дневник но първо да изберем семките.Ще се радвам ако някой помогне :) :)

П.С - Градинката ми ще е в Югозападна България , казвам го защото от вас разабрах , че има значение :joint: :joint: :joint: :passg:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3188
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7112 times
Been thanked: 4750 times

Гледайте за БГ най-вече колко цъфти,да е ДО 10 седмици,като дори 10 седмичните поякога не успяват да доцъфтят идеално(затова питат колегите къде горе долу ще растат,защото във Враца примерно е едно,в Петрич-друго есента,когато ще стават).Ако може да не е нещо претенциозно за по-лесно......Затова за по-сиг по-бързички,но пък с аутото може да стане гаф и да не изкарате нищо,затова задължително да има и фотопериодни в избора:)А защо дилема?Вземете ги и двата,стига да се съобразите с цъфтежа.
racata
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 4
Регистриран на: 13 Фев 2020, 11:27
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Inna написа: 21 Фев 2020, 13:26 Гледайте за БГ най-вече колко цъфти,да е ДО 10 седмици,като дори 10 седмичните поякога не успяват да доцъфтят идеално(затова питат колегите къде горе долу ще растат,защото във Враца примерно е едно,в Петрич-друго есента,когато ще стават).Ако може да не е нещо претенциозно за по-лесно......Затова за по-сиг по-бързички,но пък с аутото може да стане гаф и да не изкарате нищо,затова задължително да има и фотопериодни в избора:)А защо дилема?Вземете ги и двата,стига да се съобразите с цъфтежа.
Мерси Inna , точно това ще направя взимам и от двете (seedsman естествено) 7-8 седмици е цъвтежа,Ще започна и дневник само ги чакам да дойдат. Мерси и успех :roll: :roll:
outgrower
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 4
Регистриран на: 26 Мар 2020, 23:52
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

Що не пробваш sweet seeds-killer kush fast version(10-20 септември е готов),world of seeds-pakistan valley(15-20 септември), seedsman-mama mia(тука вече е на кантар, защото преди ставаха някой фенота 10-ти септември, а сега някой последните години стават 30-ти септември), а гледам се чудиш и за тип бърза амнезия-тази дето става пак в срок е амнезия лемън на барнис фарм
Аватар
kingpin
Градинар
Градинар
Мнения: 93
Регистриран на: 21 Яну 2020, 20:21
Has thanked: 31 times
Been thanked: 54 times

Пичага, според мен няма какво толкова да го мислиш.... този сорт или онзи сорт... като ти е кеф взимай и от двата..... Кефа цена няма, тъй да знаеш... Пък вече ако не разполагаш с достатъчно Cash мога да ти предложа един магазин, където продават даже и по една семка. Пиши ми на лично ако те интересува.
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”