Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Айде на Стикерите

Предложения и въпроси за Grysty.com
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Вече си имаме стикери. На живо са още по-хубави. :) На мен много ми харесват, как изглеждат стикерите и много им се радвам, за това реших да го отбележа, като си свих 1 масур и запалих. :roll: :joint:
Какво ви е мнението за стикерите? Харесват ли ви, как изглеждат?
Прикачени файлове
stikeriiiii-min.JPG
stikeriiiii1-min.JPG
stikeriiii6-min.JPG
stikeriiii3-min.JPG
stikeriii4-min.JPG
stikeri88-min.JPG
insatru999
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 11
Регистриран на: 24 Яну 2019, 23:25
Has thanked: 26 times
Been thanked: 54 times

Уникални,това лого бих го нашляпал и по шапки,тениски,маратонки и кво ли не още.
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Мнения: 462
Регистриран на: 18 Ное 2019, 14:16
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Много са готини! сега какво ще ги правиш Фърст?
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 921
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1874 times

ganjalove написа: 17 Дек 2019, 16:51 Много са готини! сега какво ще ги правиш Фърст?
Каквото се прави със всички стикери :) , ще се лепят !
Аватар
Zafor19
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 356
Регистриран на: 19 Окт 2019, 09:53
Has thanked: 1241 times
Been thanked: 859 times

Много са хубави. Имат народни мотиви, добре ще изглеждат и ако се направят като битови чинии за храна
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

insatru999 написа: 17 Дек 2019, 16:36 Уникални,това лого бих го нашляпал и по шапки,тениски,маратонки и кво ли не още.
Това е много яка идея! :)
WDScorpio написа:
ganjalove написа: 17 Дек 2019, 16:51 Много са готини! сега какво ще ги правиш Фърст?
Каквото се прави със всички стикери :) , ще се лепят !
На места където ще ги видят най-много хора. :)

Трябва повече хора да разберат за Гръсти, а Фейсбук и другите социални мрежи са ни блокирали. Като не може през вратата, ще влезем през Комина. :D
Zafor19 написа: Много са хубави. Имат народни мотиви, добре ще изглеждат и ако се направят като битови чинии за храна
хАХ Много се зарадвах и разсмях на коментара ти. Заради теб, специално ще има и чинии :D

Да, на нас също ни харесват народните мотиви, защото обичаме корените си. :)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Елбетицата е олицетворение на българската Сила, Корен и Дух и е един от символите ни на културното наследство. Този стикер е вид композиция, а Елбетицата е масово срещана в българската везба.

Среща се в различни варианти, като примери за това са растителните и животински мотиви. Елбетицата най-лесно може да се разпознае чрез двата кръстосани Кръста, разположени един върху друг. Кръста е знак на Слънцето. Има различни теории за символиката, вплетена в този символ. Елбетицата символизира Хармонията. Двата кръста условно изобразяват четирите основни посоки на света и четирите допълнителни посоки на Света, или образно казано осемте посоки на Света (Север, Юг, Запад, Изток, Северозапад, Североизток, Югозапад и Югоизток), съединяващи се в един Общ Стабилен Център, който ги държи в Синхрон. По този начин се тълкува и идеята за кръговрата на природата – Зима – Север, Лято – Юг, Пролет – Изток, Есен – Запад...

Елбетицата представлява Кръговрата на Живота и Съдбата и се появява в Близкия изток, Анатолия и на Балканите още през Неолита. Срещат се и в изкуството на Древен Китай, Древен Египет, Древна Индия и Япония.

Елбетицата е в основата на много български шевици и орнаменти, изобразявани по ръкавите и яките на дрехите, както и в най-долната част на женските поли. Това са местата, където са свършвали дрехите и се е вярвало, че там човек е най-уязвим. Затова за всички шевици и орнаменти се вярва, че притежават магична сила, която да закриля притежателя им от нечистите сили.

Животинските символи в Елбетицата се свързват със закрила, а Растителните с връзката на човека с Природата!

Елбетицата може да бъде открита и в конструкциите на на старите ни столици Плиска и Преслав, както и в друга архитектура от тази и по-ранна Епохи.


С течение на времето защитният характер на Елбетицата се преплита с естетичния и така тази везба се превръща в неизменна част от декорацията на българските народни носии от всички фолклорни региони.

Подобно е първоначалното предназначение и на накитите и по-специално на металните пафти на коланите от женската българска народна носия. Те са се носили като защита точно на местата от човешкото тяло, през които се е вярвало, че могат да проникнат нечисти сили и духове. Това са почти същите места, наричани Чакри от източните народи, и през които според тях протича обменът между човешката и космическата енергия.

Елбетицата, като символика илюстрира раждането на Младия Бог, който почитаме в коледния празничен Цикъл.
Имаме една песен в която се пее "Замъчи се Божа Майка да си роди Млада Бога, не си роди Млада Бога, роди си Сур Елен". Сурият Елен е олицетворение на Слънцето. Според тълкуванията на фолклористите и етнолозите младият Бог е Новото Слънце, а Божата Майка е Слънчовата Майка.

Интересно е и значението на самата дума "Елбетица". В някои краища на България и до момента казват "елбетя", в смисъл "Каквото е рекъл Господ, това ще стане"!
Шевиците са запазени първите знаци на древните хора, преди появата на буквите и писмеността. Остатъците от тази комуникация се виждат в пещерните рисунки, те са били част и от древните татуировки, част от различни племенни традиции. :)))))))


Съединяването на триъгълници по определен начин е подчинено на много строга символика. Когато върховете на триъгълниците са обърнати нагоре това е Мъжкото Начало, когато са надолу е Женското Начало.



Винаги шевиците са били поставяни в крайните части на дрехата. Накрая на ръкавите, около шията и слънчевия сплит, върху главата, долу в края на фустата и на пояса. Причината е, че по този начин те имат защитна функция и охраняват видимите и невидими граници на тялото. Наши дни бижутата с бродерия са наследници на тези защитни механизми.

Всеки който пристъпи към това занимание трябва да го прави с отговорност, заради силата на знаците, заради традицията и заради уважението към предците.


Канабис Листото символизира Гръсти / #БГКоноп, Канабиса / Марихуана / Grysti / Grysty / билката/ Българското Каннабис Общество, Майката Земя и Дървото на Живота. Канабиса е Панацея на 21 век! Растението на което всичко може да се използва за лечебни цели и главите, и листата, и стеблата и семената, и корените... Растение от което може да се прави всичко от еко-пластмаса, хартия, дървени плоскости, биогориво, през козметика, храна до лекарства. Едно растение, което лекува и успокоява симптомите на хиляди заболявания. (от пъпки, през епилепсия, депресия, до рак и т.н. ) Едно растение, което лекува и възстановява почва от тежки метали и радиация, растение, което пречиства въздуха. Растение на което може и се ползва всичко! Ако това растение не е достойно за символ на Дървото на Живота, незнам, кое е !?! Канабиса наистина е растение, което е ДАР от Твореца с които да се лекуваме и с който да излекуваме и изчистим Планетата.
Ако найлоновите торбички и пластмасовите опаковки са от Индустриален Коноп, няма да има никакъв проблем, че никой не си ги събира, защото те щяха да се разлагат и да наторяват почвата...

Капката е символ на Канабис Маслото ( cannabis oil / Rick Simpson Oil / thc / cbd ). На сълзите на феникса. ( Phoenix Tears )
Най-доброто и лечебно масло от Канабис е направенето масло от Вас. Когато отгледате растението и направите сами маслото вие следите целият процес, но освен това вие влагате и енергията си в целият процес и олиото става още по-силна медицина за вас.



Какво е Крайно и какво е Безкрайно?

Когато казваме Краен, ние говорим за цяла система с числа.
Математиката означава, от 1 до никой не знае кое е последното число, защото не знаем последния номер и поради тази причина казваме Безкрайно.
Крайното означава, че можем да броим, това, което не можем да преброим за него ще създадем калкулатори.
Това, което калкулаторът не може да преброи за него ще създадем компютър.
Това, което компютърът не може да преброи за него ще създадем суперкомпютър.

Но числовата система не свършва дотук, защото просто продължава.
Дори да направите върховен компютър, все още не можете да преброите, той просто отива на някъде да изчисля...
Така че казахме има нещо наречено Безкрайно...

По същество казваме нещо, което е извън нашето разбиране. Не говорим за безкрайността, като някакъв краен номер, а говорим за това, което е извън нашето разбиране и ние наричаме това Безкрайно.

Безкрайността не е някакъв огромен брой, всъщност не е число. Той е извън системата на числата.
Дори 0 ( Нула ) е извън системата с числа, но ние сме се адаптирали и адаптирахме нула, защото не можахме да надхвърлим броя на пръстите си. Така че ние приехме 0-та.

Знаете ли как са броили римляните? Хаха Каква нещастна математика са имали и използвали ?! Хах
Не знаеш ли? Познавате ли римската цифрова система?
Докато стигнете до 200 ( двеста ), щяхте да полудеете. ХАХХ :D

И така, българите измислили система по която се адаптирате, защото ако продължите с номера, ще се изгубите.
Адаптирате нещо, което не принадлежи към системата с числа и да направи комплимент на числовата система, която е 0 ( Нула ).
Не, това не са фенове на математиката, това са българи. Хахах :D
И така, чудехме се какво да правим с безкрайността. Тогава индийските йоги намериха начин, като те просто държали ръката си по определен начин (примерно: протегната длан на горе) и животът става Безграничен, те провериха и откриха, че собствената им енергия върви, като Спирала. Така че винаги, когато стават безгранични, тяхната енергийна система приема този Модел. Хорото ни въздейства на енергията по сходен начин. Хорото, което е символ на цялост и на обединението ни навсякъде по света, символ на кръга, на безкрайността...

"Хорото е магичен ритуал — символ на единството, на кръга. Онази енергия, която изпитваме докато играем хоро е несравнима с друг танц." Ванга

Така предците ни дадоха това като символ за това, което е безбройно или надхвърлило числовата система. Затова днес използвате спиралата, като знак за Безкрайност...

Това също може да бъде посочено като Уроборос, което е змия, която се усуква сама, където яде собствената си опашка. (понякога може да са 2 Змии или 2 Дракона или 2 Спирали :) ;) )

И така, той се превръща в символ на Безкрайността. Защо това е важно е, защото това е явно, това се проявява в нашия собствен опит, в собствената ни енергия, че когато станем безгранични в нашия опит, нашата енергия започва да се движи така.

Спиралата в йогийската система се нарича Самсара. ( Кръговрат ) Спиралата означава, че непрекъснатият процес, които просто продължава и продължава, и отново, и отново...
И е с кръгла Природа, а това означава, че по някакъв начин се контролира. В тази контролирана сфера тя продължава безкрайно
и така хората очакват да бъдете. Искат те ... нямам нищо против да тичаш наоколо, стига да си някъде наблизо и да тичаш наоколо.Ето защо по света, ако пушите, ако пиете и дори ако сте малко замаян или замислен, те няма да имат нищо против.
Но ако им кажеш, че отиваш при Гуру. От тях ще дойде най-лошият вид съпротива, защото те знаят, че сега се опитваш да вървиш изправен. Но след като започнете да вървите по този начин, вие се отдалечавате от тях.

Но духовният процес означава, че не трябва да избягате някъде, защото географията е такава, че където решите да живеете, това не определя качеството на живота ви. Независимо дали живеете у дома или в Ашрама, можете или да бъдете свободни, или да се заплетете и в двете посоки.

Географията не решава, това е движението на живота Вътре във Вас, а по кой път се движиш Ти? В Спирала ли е или е попаднал в правилния вид контур, че се движи към своята Безкрайна Природа.

Ако държите отворите на този жизнен процес отворени, тогава естествено ще се движи, защото безкрайната възможност е широко отворена, Целият Живот, който държи Космосът, е на разположение за Вас...

Веднъж включени енергиите си в безкрайна предавка, Животът се случва различно, напълно различно.

За това поставяме символ на безкрайността. Този символ на безкрайността, това не е символ, току-що съставен от хора. Това всъщност се случва. Не бива да ходите да поставяте ръка върху главата на другите хора, защото кой знае, че може да се превъплътите в Бхасмасура.
Така че, не трябва да опитвате това, но всъщност ... така че няма да ви кажа къде да опитате, но на главата си, ако е в определено състояние, ако държите ръката си, ще видите енергиите, които се движат по определен начин.
Няма да ви кажа къде, за да не ходите и да правите тези неща на всички. Така че това не е нещо, което сме измислили.
Това е естествената последователност на енергия, в която попада, когато ограничено Измерение се докосне до Безграничния Характер на Съществуването.

Енергийната система, която все още трябва да бъде ограничена за да накара тази функция на тялото да попадне в този цикъл.
Ако това стане Безгранично, това не може да бъде индивидуален живот, ще продължи... Но тя е в границите на това тяло докосва измерение, което е Безгранично...

Сега тази ограничена енергия влиза в този модел. Така стигнахме до символа за безкрайността. Нулата и Безкрайността, направени в България.

Защото е нужно дълбоко медитативно Същество, за да се стигне до число, което не е Нищо. Нула е Нищо, Безкрайността не е нищо по някакъв начин. За да стигнете до числова система, която всъщност не се добавя, това може да стане само от дълбоко медитативно Същество, в противен случай не може да се направи. Така че ние ще поставим символ на Безкрайността и малка точка ще бъде там и това бавно ще се движи по линията и ще пресече образа на Безкрайността. Ще отнеме четири минути и 20 секунди за да завършите един цикъл. Искам и визуално и психически да си го представите, ако е възможно, влагате емоция в тази точка, защото повечето от вас не могат да сдържат ума си за нищо, освен ако не сте емоционално свързани с него.



Космоса, Звездите, Слънцето, Луната и Българите сме свързани. Българите народ от Космоса ! !

Започвам от там, че всички сме в Космоса. Технически погледнато Земята е в Космоса и Слънчевата система пътуват в Космоса. Всичко е в и е част от Космоса.

Повечето учени смятат, че произходът на името българи трябва да се търси в Азия. В древността, част от дедите ни наистина са се заселили далеч на Изток, но това не дава право на никого да дефинира прародината ни край Алтай, или пък край Памир.
Името на нашия народ бива свързано с Тракия, Приазовието, Британия, Гърция а и Индия. Нека разгледаме подробностите и да разберем как точно стоят нещата, къде най-рано са споменати хора, чието название е станало основа за етнонима Българи.

В далечното минало, на Юг от Хималаите е живял народ, влезъл в историята под името Баргава/Бргу. Индийците считат Баргава/Бргу за полубогове и казват за тях, че са бойци-колесничари, че са донесли Огъня и са свързани с Брамините.

Много интересно защото неотдавна проведено генетично проучване показа, че Брамините се различават ярко от населението на Индия. За разлика от говорещите тамилски език, телугу и т.н., брамините са носители на ДНК–ка маркерите J2, G2, E, R1a.

Това означава, че предците на арийците брамини са дошли от най-вероятно от Балканите защото тази комбинация от маркери е езкотична, чужда за населението на Средна Азия. Понеже около 56% - 60% от хората у нас са носители на маркерите J2, G2, E, R1a, то нашите деди се явават най-добрия кандидат за спътниците на тракиския бог по време на похода му за далечната Азия.

Излиза, че историите за идването на Дионис в Индия не са плод на фантазия, а предаване на реални събития с появата на арийците на юг от Хималаите. Явно ненапразно Луций Ариан твърди, че Дионис е създал индийската цивилизация.
Ако към тези факти добавим и това, че Ария е най-старото име на Тракия, то нещата си идват на мястото и става ясно кой е мистериозния народ баргава. Това са наследниците на хората, които тракийския бог (всъщност обожествен цар) оставя в земите на юг от Хималаите.

Те не са дошли от Тибет, а тръгват от нашите земи в четирите посоки на Света, за да възстановят българския ген, разрушен след избухването на Атлантида. А той е бил много важен за човечеството, тъй като носи специфичната светлинна конфигурация в 3-ия, 5-ия и 7-ия ДНК набор, която не се среща при никой друг народ и може да записва историята на Земята и Космоса. А тъй като тази светлинна верига е вписана и в Акаша, то тя е неунищожима и има за цел да запази генофонда на човечеството. Откъде идва това предназначение на траките? Това е закодирано в техния, т.е. в нашия произход, в който е посято доброто творческо начало и който е коктейл от звездни цивилизации. Това е съхранено в руната, знака на Тангра IYІ , в която са изобразени двете звездни цивилизации от „Плеяди” и от съзвездието „Фаетон”, които са били двуполови същества. После се включва и гена от „Сириус”- С и от „Орион”.

Животът е възникнал край бреговете на тогава сладкото езеро, сега Черно море и Адам и Ева, като успешни клонинги, са били родоначалници на атлантите и оставят своите поколения по нашите земи, които впоследствие тръгват навсякъде по света. Неслучайно Ной идва след Потопа тук и по-точно в Рупите, където е бил един от духовните центрове, както и лабораториите на Плеядианците, които са възстановили живота. Ной не просто е натоварил един куп животни в „кивота”, а е донесъл генетичен материал и с него се възстановява живота в тези пирамиди-лаборатории. В египетските пирамиди също са живеели нашите прародители. Е- означава „Космос”, ги- означава „древните”, а пет – петте български племена, които след промяната на климата потеглят за нашите земи. Мойсей е бродил по нашата Сакар планина, а не в Сахара, бил е „пътник” в смисъла на трупащ познание ученик в т.н. „Златен град”, в който се е възстановил Генезисът на новото поколение след ядрения взрив на Атлантида. Така че Древният Египет е около Черно море, тогава Тракийско /Йонийско/.

Като толкова специални, нашите прадеди, навярно, са имали и специално познание и специални технологии? Хаха :D
Траките запазили за дълго висшите познания, духовните съкровищници на Атлантида, предадени им от Ной и съхранени от тракийските царе и жреци. Векове наред те са ръководили Ѕ от Земята чрез немислими за нашите представи средства.
Най-просветените им хора, така наречените Жреци, са имали телепортационнни центрове намиращи се по върховете на българските планини. По-късно ги унищожили, за да не се злоупотреби с тях в резултат на спада на духовното познание и на отслабените връзки с Космоса. Траките са имали и забележителни холографски технологии. Не са имали нужда от писменост, защото са изпращали своите „писма” чрез холографски образци и със звук, с т.н. „Кивот”, но все пак за по-обикновени неща са използвали йероглифи. Прабългарите също имали такъв вид техника, макар че и те използвали подобно на днешното секретарско писмо. Нашата писменост наистина е Боговдъхновена и в нея има много послания и космически закони. Траките изрязвали своите скални ниши, които били тип „пощенски кутии” за холографска свръзка с различни точки на Земята и Космоса. Този тип „писмо” може да се разчете и днес, ако се възстанови "машината". Тракийските мистерии са един начин за свързване с Космоса и с различни негови обитатели. Жреците са обменяли информация и техники чрез изкривявания на пространството са създавали силни енергийни вълни.
Философският камък също е спомен от времето на траките, с който сякаш от нищото са създавали желаното, било то съкровище или младост. Владеели са добре и химичните процеси. Чрез механизъм, подобен на черен камък, са навлизали в други светове и пространства за енергиен обмен. Този център на желанията има свой аналог и в Човешкото Съзнание. Представлява малко като топче в големия мозъка (Епифизата), което се развива чрез Вяра, но без Воля атрофира и тогава започват проблемите. Веществото отделяно от нея, се командва от Душата, може да се изолира и стимулира. Този „камък” е в пряк контакт с Бог и висшия духовен елит. Затова винаги ще се търси и малцина ще го намират.
Перперикон е бил важен за траките център и неговата овална зала не е храмът на Дионис, а на Перун. Храмът на Дионис е на 2 км северно от Перперикон в подножието на Родопите и е на 3 нива, там има и винарски линове. Намира се до село, свързано с виното, с винарско име /наблизо има село Винево/. Виното се смятало за по-ценно от живота, служило за лекарство и при мистериите.

От този храм е ставало изпращане на хора в Космоса и са били посрещани Извънземните. Там са се извършвали ритуали, подобни на тези в Белинташ, горели са огньове с омайни треви, пиело се е вино с омайниче, беладона, мак и 1-2 зрънца татул. Имали са връзка с Космоса и затова залата им е била открита. На големия овален камък жрецът е пиел и изливал вино 9 пъти. 99 жреци в бели одежди са танцували около огньовете, които са били от 27 до 33. Тримата жреци са пророкували около главния камък по пълнолуние всеки месец. Там са предсказвали и на Александър Македонски.

В околностите на Перперикон ще бъде открита и библиотека в средата на един лабиринт. В нея има много древна книжнина, една малка част от изгорялата в Александрийската библиотека. Но засега е по-добре да си стои под земята. Когато се изпълни времето, нейното откриване ще даде голям тласък на българската история. На 2-3 км от южните врати на Перперикон, в местност „Тепето” се е намирала много важна тракийска школа в която са преподавали Учители от земен и неземен произход. Ходили са с дълги раса с качулки, от които лицата им не се виждали, тъй като не са имали съвсем човешки вид. Самият Исус е бил в тази школа и е подготвял ученици за своята мисия.

Може би и тракийските съкровища не са били това, което са те сега за нас?
Тъй като духовните значения за траките са предшествали материалните, съкровищата им са имали преди всичко сакрално значение. Те са били свързани в специална енергийна система. Ако едно съкровище не е на мястото си, това създава голяма енергийна дупка и просто крещи, а пък в новото му място се създават центробежни сили и горко на тези, които са го изместили. Траките са заравяли съкровищата си на границите на земите си за плодородие и богатство и малко в чуждите земи, за да завземат нови територии. За царе са избирали тези, които през последните 7 години са имали най-много ясновидски, лечителски и пророчески прояви. Така се отсявали най-изявените хора, говорещи с боговете и Космоса. Претендентите за поста около 22 юни заспивали на открито след третата нощ от пълнолунието и този, който най-точно откривал заровеното съкровище, ставал цар за 7 години. Останалите претенденти в ритуала оформяли жреческия съвет. После новият цар също заравял съкровище в границите на земите си.

Някои от новооткриваните съкровища ще бъдат „ключове” за първата енергийна порта към новото измерение на човечеството. Но, за да се отвори, трябва да се наредят един до друг седемте „ключа” на тракийските царе-жреци. Един от тях е намерената от д-р Китов, което е „Златна маска”.

В България ще бъде първата порта към преминаването в новото измерение.
Затова тук идват много чужденци, техните тайни общества знаят тази информация и неслучайно казваме, че чрез българския език разгадава етимологията на много имена, чиито значения досега не сме доразбирали. Не само имената, но и вложените в тях значения, предаденото чрез тях знание. Повечето от достигналите до нас имена, всъщност не са имена. Примерно Ной не е самият човек, а служителят на Бога, на Светлината. С „Но” атлантите са наричали светлината, а „й” е означавало Влужител. Затова някога са наричали Йсус с “Й”. Това наименование е и цяла философия и означава истината и успеха, тъй както е и Любов. С Христос пък се означава Х-хромозомата, която е божествена и чрез нея стоте слънца във Вселената са обитавани от носещите я същества. Христос е седмото прераждане на Светлинното същество от Сириус-С, което е било тук учител много преди Исус. Чрез Х-хромозомата в себе си, която пази информационния блок, всеки един от нас е един Малък Бог. Много ми беше любопитно да разбера, че Учители от рода на Исус и на Дънов, които са били част от Духа, не са имали нужда от душа, за да получат откровенията на Твореца. Орфей също не е име, а от „орфе” и „й” означава Божи служител в храма на Хармонията, Музиката, Красотата. Интересна е и етимологията на Корана . На всички езици се произнася по един и същ начин, за да се запази основното му послание. С думата „Ана” в него е назована бабата на Исус, която е била тракийска жрица, внесла познанието, проповядвано от Христос. Знае се, че след Исус, Дева Мария има други свои деца и вторият й син е Исмил, просветен тракийски жрец. Става Исмаил по-късно, когато се отправя на юг, където фонетиката е друга. И той, и другите му братя и сестри са имали задача да разнасят учението на Исус. Мохамед също произтича от този наш древен род. Всички днешни просветени хора, независимо от коя религия са, знаят, че коренът на всички тях е Единен. Затова ще дойде времето, когато това деление ще отпадне, времето на групите мина, сега всички Потоци трябва да се слеят в общия Океан.







Най-често използваните цветове за обточване на шевицата са Червено, Зелено и Бяло.

Червеното е символ на Майчината Кръв и продължител на живота, червеният цвят предпазва и от „лоши очи“. Редица поверия и обичаи са свързани с него (първото великденско яйце задължително се боядисва в червено; булката се венчава, покрита с червено було; Еньова буля също е покрита с червен воал; червен конец се връзва на китката на новороденото и др.) Поради тези дълбоко вкоренени традиции, приложението на чеци, са имали телепортационнни центрове намиращи се по върховете на българските планини. По-късно ги унищожили, за да не се злоупотреби с тях в резултат на спада на духовното познание и на отслабените връзки с Космоса. Траките са имали и забележитеервения цвят е пренесено и в българската шевица.
Счита се за символ на принципа на живота и свързаните с това излъчване, огненост и мощ. Цвят на кръвта, чувствата, страстите и емоциите. Олицетворява космичната сила на Любовта и блясъка на живота. Предизвиква усещане за радост, енер­гия, емоционалност, сила и топлота.
По Света:
За египтяните червеното е знак за агресивност, гняв, отмъстителност и примирение. То е възприемано като подпомагащ живота цвят, символизиращ яростта и победата.
При юдеите е символ за грях, при китайците – за благоприличие. В край­­ния Изток (Япония и Китай) червеното е цвят на живота, на безсмъртието и богатството. В Япония червения цвят (АКА) се носи изключително само от жените като символ на добросърдечност и щастие. В Шинтуизма червеното се асоциира с хармония и бурно разви­тие.
В ежедневието се използва за подсилване значението на заповеди и забрани (табели, пътни знаци, светофари).
Дрехи: Червените дрехи създават впечатление за жизненост, страсти и индивидуализъм. Те стимулират, придавайки на човек повече действеност, решителност и енергия.
Светлочервен: слънчев, дневен, мъжки, енергичен и тонизиращ цвят, предразполагащ към повече действеност. Символизира младост, здраве, смелост, импулсивност, красота, богатство, триумфиращ еротизъм. В различните традиции се използва в об-редността на пролетните празници, сватбите и ражданията.
Червеното символизира Матрицата, Земята и централния огън в човека. Това е цветът на сърцето, либидото и душата, на науката и окултното познание. Тъмночервеното въплащава също и скрита­та същност и условието за живота. Според Артемидор този цвят има отношение към смъртта.
Червеният цвят – това е цвета на Марс и овена, на първа чакра и респективно на емоциите, стимулирането, сексуалността. Овена е първосигнален и ръководен от емоции. Облечени в този цвят ние даваме сила на емоциите си, както и правото те да ръководят деня ни. Даваме сила на сексуалността над всичко останало. Червеното е и знак за внимание! Червеното затопля и активизира. Пробужда жизнена физическа сила и може да стимулира дълбоки чувства – сексуални, смели, омразни и дори отмъстителни. Може да бъде използван за повишаване на телесната температура и енергетизиране на кръвта. Може да бъде използван при настинки, лошо квърообращение, анемия и проблем със слузоотделянето. В големи дози червеният цвят може да свръхстимулира и влоши определени състояния. Високото кръвно налягане е един признак за твърде много червено. Балансира се със зелено. :)

Зеленият цвят се възприема като израз на вечно възраждащия се живот и е свързан с Дървото на Живота, което дарява вечен живот и дава целогодишно плод, а листата му изцеляват народите. Тясната връзка между човека и природата се олицетворява от зеления цвят, който съвсем естествено присъства в българската шевица.
Цвят на водата, така както червеното е цвят на огъня. Свър­зва се с пробуждането на първичната Вода и на живота. Цвят на природата, растежа и възраждането. Олицетворява веге­тация, изо­билие, хармония и отмора. В някои страни има поверие, че да дадеш сутрин на някого нещо зелено то ще му донесе Щастие.
По Света:
При египтяните е знак за надежда и удоволствие, при юдеите – за живот, при китайците – за доброта. Бог Вишну се изобразява като костенурка със зелено лице. Граалът, изработен от изумруд или кристал с най-чисто зелен цвят съдържа кръвта на Бога, в чиито символи се смесват понятията Любов и Саможертва – условия за възраждането, из­разено в зелените отблясъци на Граала. Византийският монограм на Исус Христос Изкупителя представлява две кръстосани съгласни от думата "зелено". Алхимиците от Средновековието свързвали зеленото с отблясъците на смарагда, а Зеленото е основен цвят в Масонството.
В Исляма зеленият цвят е този на познанието и на Пророка Мохамед. Мюсюлманското знаме е зелено, емблема на Избавлението и символ на най-висши материални и духовни богатства, първото от които е Семейството.
Зеленото обгръща, успокоява, освежава и тонизира. Днес се използва като символ за безопасност и свободен достъп.
Дрехи: Зелените дрехи издават стабилност, самоуважение и практицизъм. Помагат ни да изглеждаме по-здравомислещи, да се чув­­стваме по-земни, делови и решителни. Зеленото има тонизиращ ефект и си отива с повечето други цветове.
Зеленият цвят – цвета на Венера, на Сърдечната Чакра, на Любовта. Балансира, успокоява, подпомага растежа. Може да бъде използван за повишаване на чувствителността и състраданието. Има успокояващ ефект при възпалителни процеси.

Белият цвят символизира чистотата, нетленността и Божествената Светлина. Традиционно булката се венчавала, стъпила върху бяла вълна, предяла бяла вълна за сватбения обред и в „бели“ менци се наливала „мълчана вода“ за обредните хлябове за сватбата. Това е цвят на прехода, на светлината и девствената белота, на съвър­шенството, изяществото, хармонията и пречистването, на чистотата, стерилността, неутралността и отразената енергия. Белият цвят символизира още разкритието, откровението, опрощението и преобразяването.
По Света:
В световните представи Бялото се асоциира с Оста Изток-Запад. Бялото на Запада представлява матовото Бяло на смъртта, което поглъща съществото и го въвежда в тъмния, лунен, женски свят на нощната празнота и загуба на усещането за цвят. В този смисъл Бялото сим­волизира и траур, който за разлика от Черния цвят се свързва с временна липса и празнота.
Бялото на Изтока отвежда към идеята за завръщането и белота­та на зазоряването, към времето на преход от нощната доба към блясъка на зората. Искрящото (Слънчевото) Бяло символизира Отво­реното Дневно Съзнание. Слънчево бялото се доближава до златния цвят, а тези два цвята са основни в знамето на Ватикана, където олицетворяват утвърденото земно царство на християнския Бог.
При египтяните Бялото е знак за великолепие и разкош, при юдеите – за чистота, при китайците – за справедливост, а в масонството е символ на висшите степени от 31 до 33. В някои страни при годеж се пие Мляко, за да бъде животът на влюбените бял като Мляко. Бялото е тра­урен цвят за древните перси, германи, китайци и символ на духовния свят в Антропософията.
Дрехи: Белите дрехи са подходящи за горещо време и сред мно­го хора, с цел да се защитим - както от слънчевите лъчи, така и от силното енергийно натоварване на тълпата. Според учителя Беинсá Дунó ( Петър Дънов ) "Белият цвят носи здраве".


Черното е символ на Космоса. В някои краища от България традиционния цвят е Черното и Черното го има в много от дрехите ни. В различните култури, черното символизира различни неща. От отрицанието на човешката суета и на разкоша откъдето идва и цвета на свещеническото расо. До траурен цвят, през цвят на отмъщение и бунт. В българскта символика черното символизира Космоса. В Българските традициите Черното е и знак на полюсите, понеже може да е символ на Добро, може и на Зло, може да е и Неутрален, може да символизира и Космоса. Примерно имаме изречението "Тая църна Чума уморила девет души бракя" или "Двеойко църни са ти очите, църна ти е косата, църни са ти веждите". Черното е сигнал за недостъпност, скрита заплаха.
По Света:
Абсорбиращ, поглъщащ и задържащ цвят. За разлика от бе­лия, черния цвят е по-болезнен и необратим, символ на крайната загу­ба или падение, на страданието, егоизма и пасивността. Черното е универсална субстанция, израз на абсолютната неподвижност и необ­­ратимата смърт, олицетворение на Тъмнината на Ха­­­оса и произхода, на злото, меланхолията и песимизма.
В Зороастризма, Адам и Ева, изкушени от Ариман и изгонени от Рая са представени облечени в черно. Черното става цвят-символ на осъж­­дането и отричането от светската суета.
В древния Египет черното се отъждествявало едновременно като цвят указание за смъртта и подземния свят, но същевременно и за прераждане. Владетелят на отвъдния свят Озирис често бил наричан "Черния".
При древните римляни и гърци Черното е знак за траур и смърт, при юдеите – за тъга, а при китайците за мъдрост. В Египет и Сев. Аф­рика черният цвят е символ още на плодородна земя и живителни, дъждоносни облаци. В Китай черното отговаря на женската ИН енергия – на земната, майчинската и инстинктивната сила. Черни са и ня-кои женски божества – Диана от Ефес, индуската Кали, Магна Матер на хъл­ма Палатин и др.
В сънищата появата на черни или тъмни хора, животни и предмети показва влизане в контакт със собствения първичен и инстинктивен свят. Ние сме тези, които трябва да го осветим, да разберем и канали­зираме силите си в посока преследване на по-високи цели.
В Антропософията е символ на природния и минералния свят. Съв­местяването на Бял и Черен цвят дава Сив, който в сферата на цветовете има стойност на Центъра и Човека.
Дрехи: Черните дрехи са енергийно привличащи, затова е добре да се носят, когато сме в емоционално доминантни или стоим над обикновените неща.
Черният цвят – защита, заземяване, подсилване. Ефективно в комбинация с бяло при полюсна терапия. Заземява и успокоява свръхчувствителните. Активира магнитните женски енергии в тялото и ги подсилва. В големи дози може да причини депресия. Може да активира подсъзнанието, което да даде израз на всички свои мании и неуравновесености. Не трябва да бъде често прилаган самостоятелно. :D Хах

Или просто са стикери с които да информираме хората за форума на Гръсти и Билката . :)

#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Много ме кефят как изглеждат стикерит в кутията на Seedsman . Така са по-подредени :D

Готвих с невероятна био Куркума, нараво боядиса масата, баси Куркумина. :D Майтапа на страна, Куркумина е натурална медицина :) Ще трябва да ползвам оня био препарат дето маха боята за д аго изчистя от масата :D Хах

#БГКоноп
Прикачени файлове
stabilen stiker-min.JPG
stabilen stiker3-min.JPG
stabilen stiker2-min.JPG
Аватар
SativaLover
Градинар
Градинар
Мнения: 206
Регистриран на: 14 Ное 2019, 18:15
Has thanked: 87 times
Been thanked: 91 times

Ако дадете шаблона къде могат да се направят такива стикери ... примерно в печатница ? А бокса на Seedsman е много яко нещо... вътре пристига пълно със семки, стикери и най-различни подаръци - гриндери, листчета и какво ли още не :)
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта”