Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Как да - Гъби (Псилоцибин / халюциногенни гъби)

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 920
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1871 times

Отказ от отговорност: Псилоцибин е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина това ръководство е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото.
Никоя употреба на наркотици не е напълно безопасна.

Това съдържание е създадено строго за целите на намаляване на вредата и трябва да отбележите, че единственият начин да бъдете напълно в безопасност е да не ги приемате изобщо. Същото е и с алкохола, скачането с парашут и секса - единственият начин да бъдете напълно безопасни в тези дейности е да не ги правите.

Психеделичните гъби са незаконни в почти всички страни и не са без риск. Ние не подкрепяме придобиването и употребата на незаконни наркотици. Ако направите избора да използвате психеделични лекарства, моля, направете вашето изследване.

Магическите гъби трябва да се уважават. Ако ще вземете гъби независимо от всичко останало, пътувайте безопасно и направете своите изследвания. 🍄👽

Избягвайте при определени здравословни състояния
⛑ Помага да се избегнат сериозни рискове.

Избягвайте, ако имате някое от тези противопоказани състояния:

Да нямате настояща или минала история на шизофрения или други психотични разстройства, да няма биполярно разстройство първа или втора степен („Роднина от втора степен се определя като кръвен роднина, който включва бабите и дядовците, внуците, лелите, чичовете на индивида , племенници или половинки и сестри. ”) роднини с тези разстройства.
„Трябва да се проведат задълбочени психиатрични интервюта (напр. SCID; First, et al., 2001), за да се идентифицира противопоказаното психологическо функциониране или история.“
И нямате шизоидна личност
Високи резултати за личностните черти на ригидността и емоционалната лабилност (Емоционалната лабилност е разстройство, характеризиращо се с неволни емоционални прояви на настроение, които са твърде чести и прекомерни, често резултат от различни невропатологии)

Трябва да имаш:

Добро общо здраве.
Да не сте бременна.
Здравословно кръвно налягане
„В нашите проучвания за псилоцибин до момента доброволците са били изключени, ако кръвното налягане в покой надвишава 140 систолично и 90 диастолично (mmHg), средно за четири оценки за поне два отделни дни.

Избягвайте лекарства, които взаимодействат с психеделиците
⛑ Помага да се избегнат сериозни рискове.

Ти трябва:

Да не се използват трициклични антидепресанти или литий, SSRI, халоперидол или МАО (някои от тях увеличават психеделичните ефекти, някои от тях намаляват ефекта) .
Да не използвате 5-HTP, жълт кантарион или други добавки, които „могат да повлияят на серотонинергичната функция“
Не консумирайте канабис или дронабинол поне 24 часа преди сесия
Да не се използва Ritonavir / Indinavir
Трицикличните антидепресанти включват: Amitriptyline, Anafranil, Asendin, Aventyl, Elavil, Endep, Norfranil, Norpramin, Pamelor, Sinequan, Surmontil, Tipramine, Tofranil, Vivactil.

Не се съобщава, че SSRIs предизвикват опасно взаимодействие, въпреки че се съобщава, че значително намаляват ефектите на гъбите.

Използвайте безопасна доза и помислете да започнете с ~ 0,8 грама сушени гъби
Помага да се избегнат сериозни рискове и 😁 спомага за увеличаване шанса за приятен трип.

Започнете с малко
Griffiths et al. установяват, че като се започне с малки дози и се увеличава с течение на времето с последващите сесии (на "интервали от 1 месец") обикновено се получават по-големи персистиращи положителни ефекти.

По-вероятно е да се възползвате от психеделиците в клиничните условия, когато започнете първо с ниски дози. „Изследователите също откриха, че участниците, които са получавали по-ниски дози псилоцибин преди по-високите дози, са по-склонни да имат дълготрайни положителни промени в отношението, поведението и си спомнят мистичния опит от тези, които първо са получили най-високата доза.“ Следвайки изследователя протоколът би включвал първо пътуване с ~ 0,8 g, след това пътуване с ~ 1,6 g преди нещо по-голямо, след това пътуване с ~ 3,2 грама преди нещо по-голямо, а след това или спиране до там (това беше дозата, която доведе до най-голямо увеличение на благосъстоянието )

С гъбит започнете първо с ~ 0,8 грама.

След това можете да увеличите до максимум ~ 1.6 грама, след това максимум ~ 3.2 грама, а след това максимум ~ 4.8 грама.

Ако сте особено нетърпеливи, можете първо да прескочите най-малката доза и да скочите до ~ 1,6 грама.

Клиничните изследвания показват, че е по-вероятно да изпитате трайни ползи, ако започнете с ниска доза, вместо да започнете с висока доза.

При дозировка от ~ 4,8 грама гъби в терапевтична клинична среда, може да очакваме 86% от хората да изпитат някакъв силен страх, за средно около ~ 11 минути силна тревожност, и може да очакваме около ~ 65% до отчетете трайно положително повишаване на настроението от тази доза, като приемем, че първо са опитали 0,8 грама, след това 1,6 грама, след това 3,2 грама и след това 4,8 грама
При дозировка от ~ 3,2 грама в терапевтична клинична среда, може да очакваме 14% от хората да изпитат някакъв силен страх, за средно около ~ 2 минути силна тревожност, и може да очакваме около 60% да докладват персистиращо положително повишаване на настроението от тази доза, като се предполага, че първо са опитали 0,8 грама, след това 1,6 грама, след това 3,2 грама
При дозировка от 1,6 грама в терапевтична клинична среда, може да очакваме 0% от хората да изпитат някакъв силен страх, за средно около 1 минута силна тревожност, и може да очакваме около ~ 45% да съобщят за постоянен положителен повишаване на настроението от тази доза, като се предполага, че първо са опитали 0.8 грама, а след това 1.6 грама

Осигурете висока увереност в дозата си
Някои щамове от гъби са с по-висока потентност от други.

Може би е добре да започнете с доза, която е ~ 50% по-ниска от тази, която обикновено приемате, ако се опитвате с нов щам, за който не знаете каква е потентността.

Дозировката варира ли според теглото?
Не изглежда, че дозата трябва да варира според теглото, поне не много. Това е възможно, защото хората, които тежат повече, имат повече серотонинови рецептори и следователно не се нуждаят от по-голяма доза, за да отчитат повишеното тегло. Въпреки че са необходими повече изследвания.

Как мога да конвертирам между дози LSD (киселина) и гъби?

За приблизително преобразуване от LSD в гъби: дозировка на LSD в микрограми * 0,024 = дозировка на гъби в грамове

например 100 микрограма LSD * 0,024 = 2,4 (грам сушени гъби)

При това се използват 6,25 mg псилоцибин на грам сушени гъби и 1,5 микрограма LSD са приблизително еквивалентни на 225 микрограма псилоцибин.

Това е грубо сближаване по много причини, включително че потентността на гъбите може да бъде много разнообразна.

Трипвайте в 100% безопасна, приятна и позната среда
Помага да се избегнат сериозни рискове и 😁 спомага за увеличаване на положителността.

Приятната обстановка може да намали вероятността от лоши трипове по време на сеанса.

Вашият списък за психоделична подготовка на околната среда:

🤕 „Всички потенциално опасни предмети (например мебели с остри ъгли; стъклени лампи) трябва да се избягват.“
🖼 Да няма прозорци, от които бихте могли да паднете „ако са в заблуда“
🏡 Вие сте 100% запознати с околната среда (прекарали сте поне няколко часа там)
Почистете пространството предната вечер, анекдотичните доклади предполагат, че безпорядъка и мръсотията могат да бъдат неприятни, докато сте под въздействието на гъби
Имайте нулеви отговорности в деня на преживяването
Избягвайте всякакви потенциално опасни среди
Избягвайте неприятни неща или хора
Небитовата среда увеличава вероятността да се случи нещо неочаквано. Непредвидените неща могат да бъдат трудни за справяне с психеделиците. Моля, изчакайте, докато имате поне няколко опита с даденото ниво на дозата, преди да правите неща като изпробване в много обществена среда.

Изчакайте, докато сте в доброто настроение.

Пътуването ви вероятно ще бъде по-лесно и по-приятно, ако в деня сте в добро състояние на душата и по принцип сте били в добро настроение през последните няколко седмици.

Докато сте на психеделика, ще трябва да се откажете от контрола и желанието да разберете всичко, което ви се случва.

„Винаги когато се съмнявате, изключете ума си, отпуснете се, плувайте надолу по течението.“

Хората са по-склонни да имат предизвикателни преживявания („лоши“ пътувания), ако имат:

„Прекомерно първоначално опасение“
„чувство на вина или конфликт“
„Тези, чиято основна защита е параноична проекция“

Уважавайте психеделиците
Оценете колко мощни могат да бъдат психологическите ефекти на психеделиците.

Не пътувайте отново, докато не интегрирате напълно в живота си предишното си пътуване.

Не пътувайте отново, докато не почувствате, че предишното ви пътуване е напълно интегрирано в нормалния ви живот
😁 Спомага за увеличаване на положителността.

Интеграцията включва да вземете опита си и да се опитате да получите положителни ползи от него в ежедневието си.

Не вземайте големи решения поне поне ден-два, може би малко по-дълго.

Още съвети
Има някои добавки, които могат да ви помогнат допълнително да намалите риска от лошо пътуване. Вижте добавки за психеделици като LSD и гъби.
📅 Следвайте тези съвети за деня на вашето пътуване
Трябва да изключите телефона си.
Не трябва да се налага да шофирате.
Отнасяйте се към психеделиците като двудневно преживяване. Така че, ако ядете гъби, опитайте да го направите, когато сте почивка на следващия ден, или го направете в събота, за да можете да почивате в неделя.
Получете 8+ часа сън в нощта преди и в нощта след.
Уверете се, че имате нулеви отговорности за деня (а в идеалния случай и деня след това, и дори по-добре, ако това важи и за деня преди или поне няколко часа в деня преди да подготвите и зададете намерения)
Вземете лека храна, може би малко плод и комбуча
Яжте добре и здравословно 1-2 часа преди да пътувате (може би няколко яйца или овесени ядки), тъй като няма да имате много апетит, докато сте под въздействие.
Помислете за закупуване / намиране на свещ, „семейни фотографии, огледало, художествени предмети, цветя и други красиви естествени или изкуствени предмети“, за да имате на разположение за разглеждане, докато се отключвате
Ако обикновено пиете кафе сутрин, помислете дали да пиете чаша кофеинов чай ​​(ще има малко по-малко кофеин и също така
Наслаждавайки се на природата
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 920
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1871 times

Нива на дозата на гъби (Моят опит)

Ниска доза .5 - 2 грама - Това бих описал като скачане в басейн, но с носенето на спасителна жилетка през цялото време. Тя ви позволява да плувате наоколо в красотата на живота. Леки визуализации с усилени емоции. Нищо лудо и определено чудесно място да започнете.

Средна доза 2 - 4 грама - Това бих казал, че можете да свалите спасителното яке, но все пак можете да останете на ръба на басейна и да се закачите за реалността, ако решите. Визуалните стават много по-интензивни, а натоварването на тялото е много по-тежко. Нещата започват да се изкривяват и ако се гмуркате достатъчно дълбоко, можете да видите или чуете някои луди неща. Приятна доза за по-опитни потребители и определено може да има някои промени в живота

Висока доза / Героична доза 4 - 7 грама - Тук нещата наистина започват. Това е мястото, където гъбите престава да бъде това любящо грижовно преживяване и се превръщат в истински задник, но в добър смисъл. Ще ви покаже, че трябва да се събудите и че тази планета умира, така че да направете нещо. Не сте скочили в басейна, а по-скоро сте бутнати в дълбокия край, независимо дали искате или не. Ако се борите с гъбите, те ще ви удавят и определено ще бъде лошо пътуване. Тук визуалните изображения стават много интензивни. Започвате да виждате древни йероглифи като рисунки, изкривяване на предмети и геометрични шарки. Тази доза не е за хора със слаба психика (имах 2 лоши опита с високи дози). Тук ще се случат неща като смъртта на егото / духовно прераждане. Емоциите и свързаността към всичко ще се обхванат и е възможно да срещнете мощни шамански образувания и дори да говорите с тях, или те просто ще ви говорят. Тази доза е предназначена само за опитни, които желаят да търсят повече.

Скок на вярата доза 7+ грама - Тук ще преживеете метафизична смърт. Интензивни изображения, голямо натоварване на тялото и много по-високо състояние на съзнанието. Ще бъдете хвърлени в басейн и басейнът ще бъде запечатан. Тогава басейнът ще се обърне с главата надолу и ще ви обърне в друго измерение. Ще срещнете мощни същества. Някои добри и някои чисто зло. Ще сте наясно с неща, за които никога не сте мислили, че са истински и наистина ще усетите силата на съществата. Няма повече обичащи грижовни гъби, а по-скоро много сурова, но много необходима трансформация. Ще те удави, ще те задуши и почти ще почувстваш, че наистина ще умреш. Тогава накрая осъзнавате защо е необходимо човек да премине през това. Тази доза е само за много опитните и смелите. Внимавайте, защото веднъж спуснете ли се в заешката дупка достатъчно дълбоко, Ще извадите повече от заек и това може да бъде много за обикновения човек, който да понесе в ежедневието си. Това е мястото, където гъбите буквално ще рита задника ви и ще ви кажат да станете и да направите нещо, за да промените този свят. Тази доза бих препоръчал само на тези, които наистина са готови да приемат различна реалност.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

С този си пост не подстрекавам никой да взема каквито и да е наркотици. Идеята на поста е да намали вредата от употребите. Моля ви не приемайте поста за достоверен източник на информация. По-скоро е творческо произведение на изкуството..., което цели да замисли хората и възпре от употребата от наркотици.
Edno CQLO s Vishia Az-min.jpg
Магическите /Псилоцибинови гъби са много сериозно нещо, което не е играчка, а нещо, към което трябва да се отнесете с уважение и страхопочитание. Гъбите могат да ви разкрият и отключат много познания, които се намират вътре във вас. Тези познания ги има във всеки един от нас, но се отключват само на определено настроение и ниво на Духа. Тези неща могат да се отключат и без дроги, могат да се отключат и с Медитация, Молитва, Работа, движения и куп други неща.
Гъбите могат да ви свържат с Природата, Земята, Всичко живо и неживо във Вселената, както могат и да ви свържаш с Висшия ви Аз. НО към псилоцибиновите гъби човек трябва да се отнася с истинско уважение, както и към всичко в Природата... ако покажете нужното уважение към гъбите, Природата, другите и себе си, това може да отключи и "инсталира" във вас "софтуер", които не само, че може да ви излекува, но може и да ви промени за цяло живот. В самите гъби има лечебни полизахариди, а и самият псилоцибин има лечебни свойства, но най-важното е че може да ви отключи и даде осъзнаване от което после сами да можете да се лекуват от най-различни неща без необходимост от субстанции.
Но ако не покажете нужното уважение, гъбите и Духовете могат да ви наритат задника много здраво, а "шамарите" са по-страшни от физическия бой! Ако не покажете нужното уважние, така здраво могат да ви нашамарят, че да развалят деня ви ... . Е понякога един здрав бой може да ви накара да се мобилизирате и да се промените. Но ако напишете домашното си, направите собствено проучване и след това покажете отдаденост и уважение, те могат да ви възнесат и да ви покажат безкрайни чудеса на вашето собствено съзнание и въображение ;) . Ще ви покаже всъщност колко невероятно и прекрасно е да си Човек. Хората сме невероятно сложни разумни същества. Обаче в нас има вложена невероятна космическа логика. Примерно: Една бременна жена незнае как да направи бебе в утробата си, незнае как да развие ембриона, но тялото го прави автоматично със съвършенна логика и хармония. Същата логика е вложена и в дишането ни. Никой от нас не е знаел как да диша до момента в който сме се появили на тоя свят, като сме се родили и сме поели първата си глътка и това за нас става толкова естественно нещо. Но никой не ни е учил на това... защото просто то го има в ДНК-то ни, така има и всички тайни на Вселената, защото ние самите сме част и тази Вселена.



Скорпи много добре и изчерпателно е описал всичко. Наистина е по-добре да се започне от малко и лека полека с гъбите, но ако продължите с тях в един момент несъмнено ще ви сритат задника и ще ви покажат, че умира Планетата, Човечеството, животните, растенията и всичко, в това число и вие... тези картини за някоя психика могат да са много тежки и психиката да се прекърши, но може и да те мобилизира. Защото се задава битка и то не само заради живота на всичко живо в момента и но и на всички бъдещи животи. От нас зависи каква Планета и какво ще оставим на следващите поколения. Гъбите несъмнено ще ви свъжат с Майката Земя и Природата, защото ще ви помогнат да осъзнаете, че всички сме свързани и не само, защото живеем на една Планета с обща атмосфера. Всички сме свързани и това означава, че за да се спасим трябва да спасим всички. Извинявам се, че може да звучи малко депресарско, но си е такова.
sylzite na osyznavaneto-min.jpg
sylzite na osyznavaneto-min.jpg (113.68 KiB) Преглеждано 2882 пъти
Maikata Zemq-min.jpg
Maikata Zemq-min.jpg (34.1 KiB) Преглеждано 2882 пъти

Също така гъбите несъмнено в един момет ще ви покажат вашите зависимости, вашите проблеми, както и някой ваши травми, които сами да излекувате в себе си, ако го поискате.

На гъби съм се уплашвал много и ви предупреждавам, че Страха има други понятия и измерения, когато си на гъби или други халюциногенни. Обаче тоя Страх ако не те пречупи те прави по-силен, защото това по някакъв начин те кара да РАСТЕЖ, както и ти дава невероятна увереност и смелост. В смисъл след, като преминеш през Ада с всичките му дяволи, демони, измъчени души и всички останали, като се върнеш тук си много по-силен, защото имаш чувството, че можеш да се справиш с всичко. Като в Ада различни неща могат да се случат в зависимост каква ти е психиката и за кой път слизаш там .... едни ревът и ги измъчват собствените им Демоните и Дяволи, а други си пият ракията с Рогатия господар и да си бичиш айляк с усмивка пред строени в Мирно всички Демони, Дяволи и мъртъвци хаха :D




Ще ползвам един цитат от Скорпи:
" Щом оцелях след това нещо, то няма какво да ме бутне в този живот

Гъбите са изпитание за психиката и нищо не може да ви подготви за това, което можете да преживеете. Консумирайте само и единствено ако сте готови да бъдете сдъвкани и изплюти "


Но как да ви кажа, че след Ада всичко на Земята ще ви се струва по-хубаво. Ще се радвате на семейството си, на приятелите си, на живота си, на някакви елемнтарни неща ще ви носят невероятна радост. Все едно сте оцелели след някаква ситуация, която е близка среща със Смърта. След това сте благодарни и се радвате на всеки един момент, които имате тук, както и искате да направите това място по-добро, по-подредено, по-щастливо и т.н. ...

Но с новите сили ше получите и нови отговорности
532261_10200816262688685_30458194_n-min.jpg
532261_10200816262688685_30458194_n-min.jpg (48.25 KiB) Преглеждано 2882 пъти

Една и съща дозировка на няколко различни човека може да им влия по различен начин, защото 1 може да реве, друг може да се смее,а трети може да лети в Космоса. Както и една и съща дозировка при вас в зависимост от моментното ви духовно състояние ще ви влия по-силно,по-слабо, по-интензивно или по-различно. Два еднакви трипа няма!

Въпреки, че е невъзможно да се пресъздаде трип с картинка, защото трипа го усещаш с цялото си съществуване, защото е свързна с живота ти, както и всеки човек и психиката му се различава все пак ще се опитам да дам белгли примери за ефектите, но с условието, че това е слаба картинка и многооооооо неточна в сравнение с това което можете да изживеете. Защото вариаците са безгранични....


В ниско количества ще имате изострени сетива (Слух, зрение, обуняние и вкус) и за това е важно какво ядете, пиете, дишате и правите по време на трипа, защото може да го усетите и ще го усетите като много приятно и вкусно или отвратително... Давам пример: Ако ядете плодове, като портокали, манго или нещо друго ще ви е много вкусно. Ако запалите една цигара с тютюн или канабис може усетите много силно пушека на вкус до степен да ви откаже от тях (временно или постоянно ). Ще имате усещане, че образа е по-ярък. Все едно цветове се по-ярки, все едно гледате на екран с по-висока резолюция. Бих го определил като лъч светлина огряващ всичко.
2-min.jpg
2-min.jpg (39.8 KiB) Преглеждано 2882 пъти
В по-високи дози вече можете да имате не само ярки сети и цветове, а и видения. Може просто ума ви да хване някой обект и да го удължи, смали, разчупи, раздвижи и оживи. Примерно ако сте сред природата можете да видите лица на Жени, Животни, Духове, Шамани, които се материлизират от поклащащите се дървета и храсти. Движещи се обекти много активират визуалките.
2-min.jpg
2-min.jpg (39.8 KiB) Преглеждано 2882 пъти
3-min.jpg
3-min.jpg (59.5 KiB) Преглеждано 2882 пъти
В малки количества гъбите дават невероятна радост и еуфория все едно си подпийнал, напушен, но по някакъв начин тази радост е по-приятна. Но освен това дават невероятна връзка с Природата и всичко в тази Вселена. Възприемаш по коренно различен начин всичко ... . Но това не са гарантирани усещания и те могат много да варират, защото някой хора могат да ги изпитат независимо от количеството гъби. Всичко зависи от съзнанието на човека, а всяко едно е уникално и различно...
4-min.jpg
Може образа ви да стане рисуван, дигитален или безкрай много вариаци.
5-min.jpg
61-min.jpg
Гъбите могат да ви свържат по уникален начин с Природата и Космоса, както и ви разкрият различни пластове на вашият ум.
62-min.jpg
62-min.jpg (29.8 KiB) Преглеждано 2882 пъти
При високи дозировки тази реалност може да се разпадне на малки пиксели и да имате изживяване извън тялото в Безкрайната МултиВселена на вашият ум. Ето така нещата "загрубяват" и приемат съвсем други ниво на измеренито... Хахх :)
ei tuka ve4e ..-min.png
977875-widescreen-dmt-wallpaper-1920x1080-iphone-min.jpg
a0170096734_10-min.jpg
nmn-min.jpg
zgdhzdtht-1000x620-min.jpg
219344a1350601037-big-min.jpg




Басейна:

След определени количества и един момент, осъзнаваш, че Басейна е Океан/Заешката дупка този Космически Океан няма дъно, няма стени, няма ограничения, безкрайно и разнообразно е... В един момент осъзнаваш, че не си някаква незначителна капка в Океана. Ти си целият Океан в капка. Това е нещо прекрасно за което ако го изживеете трябва да сте благодарни :)

Пътувайте безопасно и бъдете здрави

#БГКоноп
Прикачени файлове
baseina-min.jpg
1-min.jpg
1-min.jpg (23.58 KiB) Преглеждано 2882 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Поста е с художествен характер и не гарантира истинност и не промотира употребата на забранени вещества.

Псилоцибиновите гъбите са вид биохакерство, което не е за всеки. Това биохакерство може да го постигне всеки чрез различни пътища, като Медитация, Молитва, интензивен труд/спорт и т.н., но не всеки може да го постигне с гъби или с други субстаниции, защото просто тези субстанции не са за всеки. Докато не опитате не можете да знаете дали сте за тях или не. (не ви съветвам да опитвате, каквото и да е ) Много добре обмислите дали наистина желаете да опитате магически гъби. Ако все пак се престрашите започнете с малко и вижте как ще ви се отрази, ако не ви се отрази добре не повтаряйте, ако ви се отрази добре можете да обмислите увеличаване постепенно дозировките при следващи приеми след определен период на изчакване за да бъде интегрирано изживяването, защото малките крачки са безопасните крачки, защото на всеки човек рецепторите и възприятията са различни. Буквално на някой сетивни хора нещата им влият в пъти по-силно, и това което за едни е мини дозировка, при друг човек същото количество може да се окаже, че е максимално изживяване. Затова съвета ми за безопасност е ако решите да играете играта започнете от малко и постепенно с малки крачки да увеличавате дозировките. Всичко друго е опасно и се равнява на чисто безрасъдство. За неопитните според мен не е препорачително, а направо си е задължително да имат трезвен човек, които да ги пази първите пъти. Знам, всички се притесняваме, как ще изглеждаме в очите на другите, но другите не винаги ни съдят. Безопасността трябва да е на първо място! За приемането на тези енергии и информция Тялото и Съзнанието могат да бъдат тренирани и подготвяни за повишаването на вибрациите постепнно, което предпазва. Третирайте Духовете и Себе си с уважение, като се пречистите с детокс на тялото. (въздържание от алкохол, наркотици, лекарства, определни храни, мисли и други) Защото иначе част от трипа ви ще е чистене.



Ще ви разкажа какво се случи с мен, но не го препоръчвам на никого, защото е много опасно и граничи с Лудостта. Аз се пуснах и му се отдадох, като гмурнах във водовъртежа, след което се отпуснах и му се отдадох. В този момент се Обединих/Слях с Божественното, с Висшия си Аз. Да, точно за онова, което говорят по Йогите, изпитах Сливане с Божественното.
Но можете да достигнете до ниво в което колкото и силно да сияте да не изгорите, колкото и силно да пръщите. Защото в един момент Вие се Обединавате/Сливате с Божественото Съзнание, с Висшият АЗ. Тази психаделична Медицина ме Освоби и Пробуди. Просто повечето от вас няма да ме разберат, какво означава това. Усещам как Вселената се Разгъва във всеки един момент и това е едновременно красиво и ужасяващо. Хах Невероятно е да осъзнаеш шегата и играята, която сам си създал на нещо, като мини индор бокс (екосистема) в която позволявам да умра вечно в онова чисто блаженство на съзнанието на Бог ... роден отново и отново във вечността, изграден от източника на божествена бяла светлина ... ние сме винаги в това съвършенно Обединение с Безкрайната Вселена, завинаги разгръщащо се и завинаги разширяващо се Съзнание. ВСИЧКИ сме свръзани в Едно. Всички сме Божественни и изградени от Звезден Прах. След тази божествена връзка спира да ти пука за теб, защото си се доверил изцяло на Божественото си Аз и кот такова. Тази Възка ми дава смелост, сили и увереност да правя невъзможни неща- възможни.

"Всичко най-прекрасно на Света е направено от нарцисисти... Най-интересното - от шизоиди... Най-доброто - от депресирани хора... Невъзможното - от психопати... Нормалните почти с нищо не допринасят към историята ... " Пётр Ганнушкин


Скоро ще напиша наръчник за трипситъра със съвети и препоръки за безопасност по време на пътуване :)

#БГКоноп
Amnezia
Мнения: 2
Регистриран на: 29 Ное 2023, 15:00
Has thanked: 6 times

Здравейте група
Имам един въпрос към по компетентните в материята.
Искам да попитам дали някой е наясно дали гъбките могат да помогнат на човек със епилепсия който доста забравя някой неща и ще помогнат ли да подобри паметта си?
И ако да, какви дози са препоръчителни?
Благодаря предварително!
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 920
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1871 times

Amnezia написа: 29 Ное 2023, 16:17 Здравейте група
Имам един въпрос към по компетентните в материята.
Искам да попитам дали някой е наясно дали гъбките могат да помогнат на човек със епилепсия който доста забравя някой неща и ще помогнат ли да подобри паметта си?
И ако да, какви дози са препоръчителни?
Благодаря предварително!
Здравей,

Няма почти никакви доказателства за положително въздействие на псилосибина при епилепсия. Според мнения на хора които са опитвали високи дози и микродозиране също не е открита пряка връзка с честотата на пристъпите.

ЦИТАТ
" I am 31 and have temporal lobe epilepsy that affects me only for 3-7 days during the midpoint of my menstrual cycle. (Maybe an obvious statement, but it's hormonally activated.) It strikes most months, but not all, and is far less likely to happen when I am consistently doing simple basic self care (sleep, nutrition, stress-reduction). I have not tried seizure medications yet. I've been closely tracking my TLE since it began 10 years ago.Psilocybin experience: I used psychedelics recreationally as a teen with no issues (no seizures, but my epilepsy hadn't started yet). More recently, I have used various psychedelics medicinally/spiritually in both lower and higher dosages. I've noticed absolutely no positive or negative correlation between my trips and my seizure activity.**However** I did recently try microdosing psylocybin for three months and noticed such an increase in seizure episodes in the second and third month that I had to stop. I had two of the most prolonged and erratic seizure cycles of my life. I was taking extremely small amounts because I am quite sensitive to it.Since stopping the microdosing, I have again tried regular dosages and there has been no effect on my seizures. My unprofessional opinion: psychedelic trips are extremely good for your emotional and cognitive well-being, but perhaps microdosing lowers the seizure threshold and/or increases brain activity too much for an epileptic brain."
Amnezia
Мнения: 2
Регистриран на: 29 Ное 2023, 15:00
Has thanked: 6 times

WDScorpio написа: 30 Ное 2023, 18:15
Amnezia написа: 29 Ное 2023, 16:17 Здравейте група
Имам един въпрос към по компетентните в материята.
Искам да попитам дали някой е наясно дали гъбките могат да помогнат на човек със епилепсия който доста забравя някой неща и ще помогнат ли да подобри паметта си?
И ако да, какви дози са препоръчителни?
Благодаря предварително!
Здравей,

Няма почти никакви доказателства за положително въздействие на псилосибина при епилепсия. Според мнения на хора които са опитвали високи дози и микродозиране също не е открита пряка връзка с честотата на пристъпите.

ЦИТАТ
" I am 31 and have temporal lobe epilepsy that affects me only for 3-7 days during the midpoint of my menstrual cycle. (Maybe an obvious statement, but it's hormonally activated.) It strikes most months, but not all, and is far less likely to happen when I am consistently doing simple basic self care (sleep, nutrition, stress-reduction). I have not tried seizure medications yet. I've been closely tracking my TLE since it began 10 years ago.Psilocybin experience: I used psychedelics recreationally as a teen with no issues (no seizures, but my epilepsy hadn't started yet). More recently, I have used various psychedelics medicinally/spiritually in both lower and higher dosages. I've noticed absolutely no positive or negative correlation between my trips and my seizure activity.**However** I did recently try microdosing psylocybin for three months and noticed such an increase in seizure episodes in the second and third month that I had to stop. I had two of the most prolonged and erratic seizure cycles of my life. I was taking extremely small amounts because I am quite sensitive to it.Since stopping the microdosing, I have again tried regular dosages and there has been no effect on my seizures. My unprofessional opinion: psychedelic trips are extremely good for your emotional and cognitive well-being, but perhaps microdosing lowers the seizure threshold and/or increases brain activity too much for an epileptic brain."
Благодаря за отговора!
Значи може да се пробва с по висока доза за да се види дали ще има някакъв положителен ефект ментално и конгитивно!
А случайно някой да знае какъв ефект може да се очаква от една Музейна доза? Дали са възможни халюцинации или просто леки визуални!
Аз лично съм експериментирал преди 16 години няколко пъти с високи дози 5 до 7гр и имах един доста стресиращ трип но от тогава не съм трипвал но от няколко месеца съм се по запалил отново искам да се докосна до магията но този път мисля да подходя по внимателно не както когато бях тинейджър!
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”