Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Десерти и сладкиши (място за грях)

Нещо за хрупане
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Моля да споделите с нас вашите любими сладки изкушения в тази тема, тя е за всеки, които иска да съгреши с десерт или сладкиш.



Веган шоколадов десет с допълнително парченца мандарини за финес.
fo3.jpg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Сладкиш от времето, когато консумирах уиски и Нутела :)
papapa.jpg
pap.jpg
Аватар
Фея
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 17
Регистриран на: 15 Дек 2018, 12:57
Has thanked: 6 times
Been thanked: 49 times

Основният въпрос относно курабийките и котките, роден в Страната на чудесата: Може ли да има котка без усмивка и усмивка без котка
Прикачени файлове
Cookie without a cat:)
Cookie without a cat:)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3188
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7112 times
Been thanked: 4750 times

Така ,докато чакам кваса в другата тема за да си направя хлебче спретнах едни палачинки с брашно от спелта и ръжено.Рецептата е супер елементарна(като за мен)-една чаша(водна към 250гр)брашно,една чаша вода,едно яйце,една,две лъжици мляко(кисело или прясно),малко сол и разбито с пасатор.Ако ви трябва за повече палачинки-две чаши брашно,две вода,две яйца...….С две чаши стават доста.Ако ви се струва гъсто може да се добави още вода на око,ама някъде там е пропорцията.

място за грях хаха да затова си ги намaзах с шоколад:DНо опитах и с мед и банан(мммммм),както и лютеница и сирене...….А много обичам и с пилешко месо да си правя нещо като дюнер,също и с картофи и сирене или картофи и майонеза(но домашна).
Прикачени файлове
P1010301.JPG
P1010299.JPG
P1010298.JPG
spy.bg
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 3
Регистриран на: 09 Юни 2021, 17:16

Смути
Какво ни е необходимо, за да си направим перфектното смути сутрин?
От гледна точка на кухненското оборудване, единственото, което би ви потрябвало, е блендерът – тези уреди набират все по-голяма популярност и безспорно се нареждат сред най-любимите кухненски добавки от асортимента. За направата на добро смути ви е необходим достатъчно мощен уред, за да сте сигурни, че всички съставки биха се разбили наистина добре и качествено. Добрата новина е, че за разлика от обикновените сокоизстисквачки, където ценните фибри и витамини от плодовете остават в остатъците, то при блендерите консумирате продуктите в тяхната цялост под формата на течна хомогенна смес.

Смути от манго, грейпфрут и моркови
Освежаваща напитка, която е перфектна за горещите летни дни – това смути от манго, грейпфрут и моркови може да помогне на тялото ви по повече от един начин.

Мангото съдържа витамин С и други хранителни вещества, които действат за укрепване на имунната защита, почистване на системата на тялото и намаляване на риска от рак и други заболявания. Грейпфрутите стимулират храносмилателната система, намалявайки подуването на корема и газовете. Междувременно морковите са полезни не само за очите, но и за цялото тяло. Те са чудесен източник на фибри, витамин К, калий и бета-каротин.

Направа: сложете в блендер манго, грейпфрут, моркови, ленено семе, мед и бадемово мляко. Смесете, докато се получи хомогенна смес. Охладете във фризер за 15 минути преди консумация.
Копирано от топновини
Публикувай отговор