Температура на топене: 62°C
Температура на кипене: 210°C
Мисля с изобутанол да пробвам. Цялата операция под аспиратор. Сигурно и пртивогаза ще влезе в употреба. Не ми се мисли, ако нещо се обърка ще подлютим всичко наоколо.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Люти чушки
- Crazy Train
- Баш Градинар
- Мнения: 888
- Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
- Has thanked: 1352 times
- Been thanked: 1220 times
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар
- Мнения: 888
- Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
- Has thanked: 1352 times
- Been thanked: 1220 times
Здравейте,
За новия сезон заложих останалите семена ред хабанеро и каролина рийпър преди десетина дена.
Съхранявах ги в хладилник и все пак не ми се рискува да ги държа още една година. Почнаха да се показват, да видим колко.
Почвата е същата като при кемикал брадърс - слаба,
Поляти с рут бедър, еднократно.
Темп. преди да поникнат 25-35*С.
Също така залпожих халапеньо и кайен да никнат.
За новия сезон заложих останалите семена ред хабанеро и каролина рийпър преди десетина дена.
Съхранявах ги в хладилник и все пак не ми се рискува да ги държа още една година. Почнаха да се показват, да видим колко.
Почвата е същата като при кемикал брадърс - слаба,
Поляти с рут бедър, еднократно.
Темп. преди да поникнат 25-35*С.
Също така залпожих халапеньо и кайен да никнат.
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар
- Мнения: 888
- Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
- Has thanked: 1352 times
- Been thanked: 1220 times
Гледах Каролина Рийпър преди 2-3 години. Много бавно се развиват. Ако мислиш да ги гледаш навън, не ги изкарвай изведнъж на силното слънце, че се пресичат и отнема време, докато тръгнат пак. И една препоръка от мен - пипай дори и зелените чушлета с ръкавици, че аз плаках няколко часа.
-
- Marijuana Mom
- Мнения: 3207
- Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
- Has thanked: 7139 times
- Been thanked: 4762 times
Абе и моите бавно растат?! Иначе много свежо, ама доста втеме вече за да стигнат до това положениеАз обикновено взимам готови разсади от баба, а от семка реших сега аз да си ги започна. Това са едни топчета, които на кутлон като ги опукаш и после с чесън и оцет са много хубава разядчица, доста лютички, но не чак като Рипъри и тем подобни, ядат сеКакво, купил си си порше кайен
- Crazy Train
- Баш Градинар
- Мнения: 888
- Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
- Has thanked: 1352 times
- Been thanked: 1220 times
"Какво, купил си си порше кайен"
Ааааа, за сега съм с "тарга", кайена още не е слезнал от поточната линия.
Ааааа, за сега съм с "тарга", кайена още не е слезнал от поточната линия.
completely mad
- mravkatrevoman
- Градинар
- Мнения: 267
- Регистриран на: 12 Окт 2020, 20:45
- Has thanked: 641 times
- Been thanked: 371 times
- Crazy Train
- Баш Градинар
- Мнения: 888
- Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
- Has thanked: 1352 times
- Been thanked: 1220 times
Супер! Ще е интересно тука в лютата тема!
Успех на всички!
Успех на всички!
completely mad
- mravkatrevoman
- Градинар
- Мнения: 267
- Регистриран на: 12 Окт 2020, 20:45
- Has thanked: 641 times
- Been thanked: 371 times
Ще има подлютени със сигурност . Късмет !
- Crazy Train
- Баш Градинар
- Мнения: 888
- Регистриран на: 11 Дек 2018, 20:59
- Has thanked: 1352 times
- Been thanked: 1220 times
Кайенския пипер е много ароматен. Купувал съм си от "метро" 50г лют кайенски и го слагах в разни запръжки /обичам да си готвя/ и ухаеше невероятно! За това си засях. Като минавах през унгария, сегет, ги продаваха на нанизи край пътя, а къщите им червенееха от далече, висяха под стрехите чушки, чушки...
completely mad