Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Mortal Kombat

Всичко останало
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Помня МК1😆И две и три, всички ги имах на Сегата, да. Брат ми беше/е геймър и с него сме играли какво ли не. Даже отнякъде им беше изкопал и всичките фаталитита записани. Имам и сега на някой комп един Мортал комбат от последните.👍 Там имаше и Фреди Крюгер и др нови, пришалеца.... Много ме кефи как им се трошат костите и черепите в близък план. 🤣Изродска игра е!
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

Любимата ми игра 😆, няма МК дето да не съм цъкал, едно време си купих ПС2 заради Deception. 😂
Keep on growing :stone:
PhenoHunterr
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 14 times
Been thanked: 6 times

Помня, че MK3 Ultimate започваше със следното мото "THERE IS NO KNOWLEDGE THAT IS NOT POWER"

УСПЕХ!!!
Mr. "F*CK-A-COP" is back a.k.a. COP KILLER
PhenoHunterr
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 14 times
Been thanked: 6 times

Здравейте банда,

това тук от линка по-долу е една от най-бруталните джаджи на които съм попадал напоследък...

https://www.amazon.com/sega-genesis-usb ... controller

С този геймпад може да цъкате ”МК TRILOGY” на PC / компютър понеже това издание на Mortal Kombat си е баш за компютър и т.н.

Пък и да не говорим, че от край време си има SEGA Emulator-и със по над 1000 игри за тях и при това напълно безплатно.

А може би помните SEGA игрите за по двама играчи, като "MK3 ULTIMATE", "ROAD RASH", Micro Machines 2: Turbo Tournament и пр?!

УСПЕХ!!!
Прикачени файлове
images (6).jpeg
images (6).jpeg (9.51 KiB) Преглеждано 702 пъти
sddefault.jpg
Mr. "F*CK-A-COP" is back a.k.a. COP KILLER
Публикувай отговор