Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи новобранец

Семена марихуана
Gerginaa
Мнения: 2
Регистриран на: 25 Фев 2024, 13:15

Здравейте на всички прочетох всички теми но повечето се придържат към био отглеждането. Казуса ми е такъв че ще рискувам да гледам директно в моята градина затова целта е да изкарам максимално количество,повече от 1 максимум 2 растения няма да бодвам . Може ли някой да препоръча,кой сорт ражда най добре като количество и едновременно да не е много сложен новобранка съм все пак .Същото да препоръчате разни торове химии или както искате го наричате просто поемам голям риск и поне да си струва Благодаря ви.
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Мнения: 367
Регистриран на: 20 Дек 2022, 10:12
Has thanked: 191 times
Been thanked: 338 times

На първо време сядаш и изчиташ тези 2 теми + всичко останало във форума от индекс за важните теми. Проучи ли мястото - съседи, любопитни бабешки очи, полицаи, шпиони а у т.н. Сортовете, които ти препоръчвам са Purple Punch на BARNEYS FARM - миризма никаква , вкус и напушване - много добре, Freakshow на Humboldt Seed Co. тези вторите са си по-скъпички да знаеш, не те знам как си с бюджета. Заложи на органиката по -евтина, по-трудно създава ядове е и с времето особено като използваш едно и също място се отплаща.
viewtopic.php?t=565
viewtopic.php?t=3
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3188
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7112 times
Been thanked: 4750 times

Peggy Zina написа: 26 Фев 2024, 12:02 На първо време сядаш и изчиташ тези 2 теми + всичко останало във форума от индекс за важните теми. Проучи ли мястото - съседи, любопитни бабешки очи, полицаи, шпиони а у т.н. Сортовете, които ти препоръчвам са Purple Punch на BARNEYS FARM - миризма никаква , вкус и напушване - много добре, Freakshow на Humboldt Seed Co. тези вторите са си по-скъпички да знаеш, не те знам как си с бюджета. Заложи на органиката по -евтина, по-трудно създава ядове е и с времето особено като използваш едно и също място се отплаща.
viewtopic.php?t=565
viewtopic.php?t=3
Абсолютно, точно на двора е най-подходящо с органика. И това е по-скоро мит, че щяло да даде много повече с химия, особено навън. Може, може би, зависи от изпълнението, но органиката по нищо не отстъпва ако растението е отгледано добре. Подобно е количеството каквото и да го правиш, зависи от размера на растението и дали е свежо и обгрижено. Като е доволно дава максимално.Други неща са също решаващи, обилното е редовно поливане. Разбира се може да се пробва и с химия, всеки си преценява, Плагрон, Адвансед нутриентс, Експерт също са доста силни и като цяло всички специализирани серии от гроу шоповете работят....А ако питаш за някакви селитри и Кристалони, селитрата е чист азот и пълен боклук, кристалона има видове, които вършат работа, ама тия да си ги изливаш на двора..... Като цяло да ги сипваш навън в земята течните не е най-удачно, за навън е важна хубавата почва и е добре да се ползват сухи добавки, които се смесват в нея и така не изтичат толкова в земята, а отдават продължително около корените. Такива са примерно Гуанокалонг сериите, Гуано диф или просто тор от червей и оборски, а те също така ще подобрят почвата на двора каквото и да се сади после там, както колегата спомена...
Gerginaa
Мнения: 2
Регистриран на: 25 Фев 2024, 13:15

Благодаря много
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”