Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Алеопатия за канабиса.

Перфектното място за публикуване на вашият дневник. Отглеждане на Марихуана, коноп, трева
Семена марихуана
Bobikratos50
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Фев 2024, 19:35

Здравейте, искам да попитам кои растения имат положително съжителство(Алеопатия) с канабиса, ще садя канабис за първа година на открито, завършил съм специалност Агроекология и съм запознат много с отглеждане на култури и като цяло с земеделие. Плана ми е да намеря качествени семена, да си измеря pH , ще се старая да бъде около 5.5-6-5. Ще подготвя почвата с тор, ще гледам да съдържа всичко нужно като калции, магнезии, желязо, азот, сяра, фосфор и тн. ако ги изчерпват бързо ще направя листно подхранване, ще следя също pH и на водата, мисълта ми е как да го предпазя по биологичен начин от акари и паразити ,затова се сещам само с алеопатия, търся предложение и на други биологични начини. Благодаря за отделеното време.
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Мнения: 371
Регистриран на: 20 Дек 2022, 10:12
Has thanked: 191 times
Been thanked: 338 times

Bobikratos50 написа: 10 Фев 2024, 19:53 Здравейте, искам да попитам кои растения имат положително съжителство(Алеопатия) с канабиса, ще садя канабис за първа година на открито, завършил съм специалност Агроекология и съм запознат много с отглеждане на култури и като цяло с земеделие. Плана ми е да намеря качествени семена, да си измеря pH , ще се старая да бъде около 5.5-6-5. Ще подготвя почвата с тор, ще гледам да съдържа всичко нужно като калции, магнезии, желязо, азот, сяра, фосфор и тн. ако ги изчерпват бързо ще направя листно подхранване, ще следя също pH и на водата, мисълта ми е как да го предпазя по биологичен начин от акари и паразити ,затова се сещам само с алеопатия, търся предложение и на други биологични начини. Благодаря за отделеното време.
https://www.royalqueenseeds.com/content ... nnabis-rqs има още няколко статии в този сайт, изчети ги !
Публикувай отговор

Обратно към “Дневници - Отглеждане на Марихуана”