Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

*Почва* съотношение %

Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Мнения: 1263
Регистриран на: 10 Дек 2018, 16:11
Has thanked: 1807 times
Been thanked: 3263 times

Inna написа: 20 Апр 2019, 13:17
Vetrushka написа: 19 Апр 2019, 16:40 Ти видя ли някъде да казвам за зеолит и мраморно брашно да казвам, че не стават. Ти изобщо знаеш ли състава на кафявата горска почва и какво pH има та говориш глупости ? Кафявата горска почва е кисела, на нея се слага варовик и мраморно брашно за вдигане на pH. Хумуса в нея е 10-12% и все още не е свършил процеса на хумификация, киселинността е около 5 pH и не става за земеделие, освен ако не се тори комбинирано с много минерални и органични добавки. Те са плитки, каменисти, леки, кисели, бедни на усвоими хранителни елементи и с ниско плодородие и няма приложение в нашия микс!
Човека пита за почва от мястото, а ти развиваш теории за зеолити и брашнна те са си съвсем отделна тема от тази. Аз също ползвам, доломита, зеолит и вермикулит
Така ли пише в нета,добре:)На коя почва какво се слага и за какво става аз мога много добре да си определя на око,скъпи:)така,че не,не им знам пх-то по области,но лесно мога да го препиша от търсачката хаха
Говоря за почвата която обработвам,нормално е да проверя какви са и качествата в нета, а и не само. На мен това ми е и специалноста, която съм завършил. И пак ти казвам, не оспорвам качествата на другите минерали и карбонати, който използваме. С тези постове и усмиване не ти отива просто. Аз също ползвам доломита, зеолит и вермикулит.
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”