Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Gorilla cake auto Mars Hydro TS 600

Семена марихуана
George
Градинар
Градинар
Мнения: 99
Регистриран на: 20 Фев 2021, 15:27
Has thanked: 172 times
Been thanked: 304 times

Peggy Zina написа: 03 Юли 2023, 14:57
George написа: 30 Юни 2023, 20:42 Здравейте. Качвам едно бързо гроуче с последната ми семка, която остана от няколкото автомати, които бях поръчал последно. Тази е Gorilla cake и е от мафията. За този бокс и с тази лампа мисля ,че е ок, но все пак не съм доволен от твърдостта и плътността на главите. Дали аз нещо им бъркам на автоматите или целя такива генни, не знам, но определено нещо не ги аресах. Почвата е на Gold Label-custom no perlite. Саксията е около 25л. Лампата е ясна..около 100 W я дават. Зобта е на Terra Aquatica Nova Max- Fulvic, Grow, Bloom и Bloom Boster. Общото време беше около 3 месеца. Слагам съм и няколко пъти меласа в цъфтеж и..те така.
Евала! Един наболял за мене въпрос, как се справяш с температурата и дистанцията , не се ли получава светлинно изгаряне?
Извадих късмет с късната жега и затова нямах толкова проблеми в цъфтежа относно жегата. Но ако обърнеш внимание в средата на гроуа пуснах саксията на около 40-50см от върховете, защото започнах да виждам точно това изгаряне, за което говориш. Един климатик би решил проблемите с жегите. Но ако няма поле за действие да вдигаш лампата или съответно да сваляш саксията, както е в моя случай..горят :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”