Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

HHC?

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Мнения: 277
Регистриран на: 02 Ное 2022, 23:27
Has thanked: 538 times
Been thanked: 384 times

https://m.dir.bg/dnes/krimi/otkriha-v-t ... -marihuana
Някой знае ли какво представлява и как се разпространява в България?
Гледам разни желирани бонбони по чужбински магазин.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Мнения: 657
Регистриран на: 11 Дек 2018, 22:58
Has thanked: 967 times
Been thanked: 1552 times

Bathory написа: 22 Апр 2023, 14:31 https://m.dir.bg/dnes/krimi/otkriha-v-t ... -marihuana
Някой знае ли какво представлява и как се разпространява в България?
Гледам разни желирани бонбони по чужбински магазин.
До колкото съм наясно, това е синтетичен вариант на ТХЦ-то, който не е незаконен( все още :D ). Близко до нас отвориха такова магазинче, където се събират отрепките от квартала :lol: идеята също така е, че не излизало на дръг тест и то това им трябва на тия дето не им пука особено какво вкарват в тялото си :) От теб разбирам за edible варианти аз мислех, че само се пуши с вейп. Мой приятел, който живее в Германия ми разправя за този проблем от 2 години някъде, че масово били пръскали нормална трева с това с идеята да се засили ефекта и така е било трудно да си намери сигурен източник без ХХЦто, понеже не си било личало по самата глава да има нещо нередно. Мисля че VICE бяха правили някакъв документален филм по този въпрос и то именно в Германия, виж го в ютуб. Един гроуър да пуши това нещо е върха на иронията за мен, не говоря за теб разбира се :lol: .
Keep on growing :stone:
Аватар
WDScorpio
СЕО
Мнения: 920
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:59
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1873 times

Хексахидроканабинол (HHC) е психоактивен канабиноид, който се намира в растението коноп (Това което се продава не е натурално извлечено от коноп а е забъркано в лаборатория). Той е структурно подобен на THC (тетрахидроканабинол), който е основният психоактивен компонент на конопа. Въпреки това HHC се смята, че е по-малко потентен от THC, и в момента има ограничено научно изследване на неговите ефекти върху хората.

1. От доста време вървят един безумни реклами на вейпове с HHC които твърдят, че не го ловят тестове - Абсолютна лъжа! Всички тестове го хващат, та дори тези за левче от аптеката.
2. Тялото изгражда толеранс към веществото изключително бързо - Дори след 3-4 употреба ти трябва двойна доза, за да имаш същите ефекти.
3. Хората нямат никаква представа какви са ефектите от тази синтетика в дългосрочен план.
4. Пазара е наводнен поради липсата на регулация следователно HHC компаниите и продавачите не са задължени да предоставят доказателство за чистотата и ефикасността на своя продукт, въпреки че някои продавачи включват резултати от лабораторни тестове на трети страни със своите HHC продукти.
5. Вреден ли е ННС - Никой не знае със сигурност точно какво се случва с тялото ни при употреба на ННС, но ще поживеем, ще видим! Аз не бих го употребявал.
radolini
Нов Градинар
Нов Градинар
Мнения: 19
Регистриран на: 06 Яну 2019, 18:15
Has thanked: 7 times
Been thanked: 25 times

Има спусната директива от Европейската комисията, която отговоря за наркотиците до държавите членки, да сложат в списък 1(най-опасните наркотици), или иначе казано да го криминализират. Нашия съвет по наркотични вещества март, изготви препоръка за точно това и го пусна за одобрение до министерски съвет, но понеже за сега нямаме редовно правителство, явно служебните министри не искат да подписват такива документи и се чака редовен кабинет. До тогава обаче, го приравняват по ТХЦ-цо, и за това бяха тея акции вчера по телевизията дет съобщиха. Та накратко вече може се каже, че е нелегално, почти официално.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3190
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7121 times
Been thanked: 4750 times

Поредният боклучак..... Нищо, което не е извлечено директно от растението НЕ СТРУВА.Това са някакви... китайщини, не бих го помирисала... Да го закачим някъде това, нека се вижда, че не бихме желали върху децата да се изпробват полулегални субстанции, то не бяха райски газове, то не бяха лайна!!!!! Забраняват марихуаната, но доставят какво да е друго без никакъв контрол?!!!!
Публикувай отговор