Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Аутдоор 2023

Семена марихуана
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Мнения: 307
Регистриран на: 26 Ное 2019, 15:35
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Привет, започвам да събирам сергията за аутдоор 2023. Тази година ще гледам само peyote zkitlez на seedsman. Имам два въпроса. Обикалях много и в едно изоставено село в гората намерих една чешма в подножието на една планина ( много трудно достъпно ), която е препълнила една циментирана мивка много стара с вода и тече доста.. водата беше хладка а времето купи студ.. което ще рече че извира някъде от подножието на планината или ? Мисля да ползвам мястото но ме притеснява дали ще спре лятото.. а също тази година мисля направо да бодна семките в саксиите, защото миналата година половината семки послнаха сложих ги и половината от тях така и не тръгнаха пак от сийдсмена .. Поздрави !
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Мнения: 888
Регистриран на: 24 Апр 2021, 14:11
Has thanked: 444 times
Been thanked: 1411 times

Замери и ЕС то а в това дали ще тече лятото никой не може да ти каже. Относно семките слагай ги в вода 5-6 часа и директно в разсада ще стане!
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”