Здравейте приятели, минаха 2 дни в приготовление на бокса, напръсках го с дезифектант с 98%спирт и много добре изтърках. Дано да не излезе пак този проблем с БъдРот и това загниване не стеблата към края на цъфтежа, както и ръкавици ще ползвам при всяко пипане вътре. Моля само ми дайте съвет как да изчистя тези 2 пота от предния гроу. Вътре има остатъци от корените, както и се вижда как са бели заради торовете. Мисля си в един лиген да ги накисна с прах за пране или не е добра идея?
И такаа, вчера на бял свят се показаха WW и Legendary Og Punch, Critical се бави, но се вижда как избутва със сетни сили горния слой почва и до края на деня ще си кажем Здрастиии
Планът ми за този гроу е да използвам техниките ЛСТ и Topping.Отказах се да правя експерименти с FIM, както и да използвам мрежата макар, че доста добре се получи предния път с нея. Смятам да ги оставя около 30 дни вегетация и през този период, ако успея 2 пъти да ги топирам добре, ако не ще си останат само веднъж. Вчера се разрових и видях, че критикала го дават само 50 дни цъфтеж, което означава, че ще бъде първото закачено да съхне, а другите 2 са в периода 60 - 65 дни.
Лампата е на разстояние ~65см 35% 18/6
Почвата е на Plagron Grow Mix (много добра и я препоръчвам)
Торове Адвансед Нутриентс като за първите 2 седници само Voodoo Juice и B52
Температура 26 - 27 светло, 22 - 23 тъмно
Влага 50 - 60%, но предполагам, че в дъждовния период в Германия ще скочи до 70 - 80%.
ПОЗДРАВИ