Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Azarius SmartShop

Цялата важна информация на едно място
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Гръсти ( grysti.com ) са официален партньор на Azarius. Азариус през 1999 година става един от първите Smartshop/смартшопове в Холандия. Какво е Smartshop/Смартшоп? Смартшоп е подобно на кофишопа, но в смартшопа не се продава Марихуана, не се продава и Алкохол, но за сметка на това се продават семена за Канабис, магически трюфели, гроукитове за магически гъби, спори за магически гъби, семена за кактуси, кактуси, различни екзотични билки (различни от Конопа) с определени ефекти върху човешкият организъм и психика.
iIfuy16b_400x400.jpg
iIfuy16b_400x400.jpg (14.81 KiB) Преглеждано 2083 пъти
Историята зад Azarius:

Някога в Холандия през 1990 година момче от колежа срещна колежанка. Това било любов от пръв поглед и нашата любовна двойка споделяла една голяма страст: интерес към етноботаника, фантастична дума, която основно означава интерес към всички дарове на Майката Природа и ползите, които те предоставят.

Тогава Google бил в зародиш, а Уикипедия дори не съществувала. Интернет било вълнуващо ново нещо, но намирането на надеждна информация за етноботаниката било кошмар. Така че, нашата млада двойка започнала съвместен информационен уебсайт за ефедрата и ефедрина.

Сайтът привличал посетители от цял свят, които имали един горещ въпрос. - Къде да купя тези страхотни неща? И децата от колежа започнаха да продават суперкапсули от ефедрата.

Azarius е един от първите smartshop онлайн магазини:

Една любов водела към друга. През 1999 г. (между купоните точно действително1999 г.) дуото разширили бизнеса си, за да продава различни психоактивни продукти. Азариус е роден! Били са един от първите онлайн магазини в Европа. Съвсем вероятно в цялата Вселена. ;)
azarius-group-photo-2013.jpg
azarius-group-photo-2013.jpg (159.07 KiB) Преглеждано 2083 пъти
Хората като че ли харесвали това, което правели. Техните редици нарастнали и се преместили в по-голямо пространство в Амстердам. Днес Азариус са наели повече от 40 души персонал, всеки от които е специален по свой собствен начин. О, и децата от колежа? Те са също толкова влюбени и са започнали едно страхотно семейство ... времето лети!

Правейки това, което правят най-добре:

Тяхната цел никога не е била да станат големи, просто се е случвало по пътя. Но дали са най-добрите в това?
Азариус влагат много усилия в техните продукти и услуги.

Това, което започнало като апартамент с една спалня, сега е голям склад с офис площи в Амстердам. Там техният екип от страстни психонавти непрекъснато търси нови преживявания и прави всичко възможно, за да осигури отлично обслужване.
take-a-trip-with-azarius.jpg
take-a-trip-with-azarius.jpg (22.88 KiB) Преглеждано 2083 пъти
Мисия:
Тяхното скромно начало все още характеризират Азариус и днес. Например, те все още се забавляваме като през 1999 г. Все още обичат това, което правят, и го правим с любов. Колко често намирате група хора, които вярват в работата, която вършат? Утивайки реално на работа с усмивка ? :)

Ние вярваме, че това, което расте в природата, има право да съществува. Поради заблуждаваща информация и предразсъдъци много растения и билки са забранени и заклеймени. Това има сериозни последици за общественото здраве и безопасност (Войната срещу наркотиците). Ето защо правят всичко възможно, за да информираме правилно посетителите на техния уебсайт. (както и ние на нашия grysti.com )

Нашето мото е: това, което расте в природата, има право да съществува. Ние даваме на хората достъп до растения, билки и семена от цял свят. Неща, които могат да осигурят невероятни преживявания и уроци.

Информацията е Ключа

Azarius стартира като информационен сайт и до ден днешен все още се стараят да предоставят ясна и пълна информация за всички техни продукти. Благодарение на тази информация техните клиенти могат безопасно и отговорно да се наслаждават на техните продукти.

Azarius подкрепя организации, които се стремят към по-добри политики в областта на наркотиците; политики, основани на научни изследвания, подкрепени от здравни експерти, вместо страх и политически лобита. Искате ли да ги подкрепите?

От Амстердам с Любов:

Екипа на Азариус се старае да получи билките от надеждни земеделски производители и доставчици от цял ​​свят, които ги изпращат до техният склад (и се надяваме да не е в спалнята) или поне в малко повече от торба за боклук с тиксо.
Прегърни бонга :))))

След това я поръсват с малко любов от Azarius в техния собствен производствен отдел, където корените и листата се настъргват, семената се преброяват и водките се разклащат (не се разбъркват). В крайна сметка, всичко е опаковано в цветната гама от продукти, които виждате на техният уебсайт.

Марки като Herbs of Gods/ Билките на Боговете, Seeds of Gods/ Семената на Боговете и Innervisions изникнали от собствените им умове, ръцете и разбира се от сърцето.Много се горедеят с това!

Това е тяхната история накратко. Ако искате да научите повече или ако искате да ни кажете какво мислите, бихме искали да чуем от вас: добрият, лошият и грозният. Всяка обратна връзка е добре дошла, тъй като ще ни помогне да подобрим нашите услуги.

Любов & Мир !



+++++++++++++

Примерно в Азариус продават Салвия, Кратум, Banisteriopsis caapi ( МАО инхибитор), билки повишаващи сексуалното желание, енергизиращи, релаксиращи, психаделични или такива които стимулират сънищата. Azarius притежават голямо разнообрази от продукт, но бъдете внимателно какво правите поръчка, защото производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света!Моля запознайте се с местните си закони. Но Azarius имат стрикна политика и не продават забранени неща в страните които са забранени. Така, че не се очудвайте ако видите надпис Unavailable in your country/ Не на разположение за вашата страна.


Shipping restrictions: Unfortunately we cannot ship this product to your country. Possibly because of its legal status, or because we cannot guarantee safe and duly arrival of your parcel. Our shipping restrictions are binding. For more information about the legal status of our products we kindly refer to our terms and conditions.Shipping restrictions
Ограничения за доставка: За съжаление не можем да доставим този продукт във вашата страна. Вероятно поради правния си статут или защото не можем да гарантираме безопасно и своевременно пристигане на Вашия пакет. Нашите ограничения за доставка са задължителни. За повече информация относно правния статут на нашите продукти се отнасят към нашите условия и ограничения.

Ние от Гръсти, нито докосваме доставките, нито знаем имена, адреси, телефони или каквито и да са данни на купувачите на Азариус. Дори не ни интересува такава информация. Но с всяка ваша поръчка през банера на Azarius в Гръсти, вие ни подкрепята и подпомагате за развитието на Гръсти ( grysti.com ).

Примерно семена за кактуси и/или кактуси са легални. Така, че всеки колекционер на бодливковци може да си допълни колекцията от екзотични кактуси съвсем спокойно и легално. Пример за такива кактуси са Peyote (Lophophora williamsii) и San Pedro (Echinopsis pachanoi) .
Примерно други легални екзотични растения са популярните за Аяуаска компоненти, като Banisteriopsis caapi, Mimosa hostilis (Jurema) и много други.
Azarius притежават голямо разнообразие от продукти включително синтетични стимуланти или по-известни като умни дроги, които подобряват паметта и много хора ги ползват преди изпит или когато учат нещо ново (чужд език). Също така продават и тестове за наркотици (много по-добре е да тествате това, което употребявате), защото един такъв тест за 3 евро може да спаси живота ви, защото ако си купувате нещо нелегално от улицата не можете да знаете дали дилъра ви продава наистина това, което ви казва. Азариус също така продават бонгове, запалки, дрехи, храна, напитки, книги, списания, продукти свързани със здравословния начин на живот и много други джунджурии. Гръсти ( grysti.com ) не стимулира купуването, продаването, разпространението и притежанието на нелегални вещества. Моля ви задъжлитено преди да поръчате каквото и да е от Азариус, да се запознайте с местните си закони.

o.jpg
Ако Природата е нелегална, Свободата не съществува.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3189
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7116 times
Been thanked: 4750 times

Ха,яко!Какво е това в тази саксия навитото?!Много ме кефи:)
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Inna написа: 22 Фев 2019, 12:17 Ха,яко!Какво е това в тази саксия навитото?!Много ме кефи:)
Мен също много ме радва. Това е кактус или по-точно е изключително рядък кактус с научното име Echinopsis pachanoi f. cristata (Crested San Pedro / Гривест Свети Петър е името на кактуса сред не научните среди). Това не е стандартният кактус Свети Петър, от неговото семейство е, но този го водят Гривест Свети Петър освен, че е по-рядък, но има много симпатична форма от която идва не научното му име, защото прилича на кръстосващи се гриви и е много по-разчупен от "нормалните" кактуси.

Семената за този кактус, както и самият кактус са легални в България. Но извличането, преработката и употребата на Мескалин от кактусите е забранена. По-добре проучете закона сами. :)
Хубаво е че е легално отглеждането му, защото е много красиво растение. Ти си фенка на кактусите и вече имаш бая голяма колекция от такива спасени от улицата. Нищо чудно някой от тях също да е много рядък.

Хората предпочитат да отглеждат кактуса Св. Петър, защото кактуса Пейот расте много по-бавно в сравнение със Св. Петър. Но ако човек е фен на бодливковците е напълно нормално да отглежда повече и различни видове кактуси. (да си има бързо и бавно растящи) Има много интересни кактуси, които цъфтят изключително рядко. Аз самият станах фен на кактусите. Преди ги пренебрегвах нещо, но в един момент започнах да виждам красотата в тях и ми станаха много симпатични.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Мнения: 1993
Регистриран на: 04 Дек 2018, 20:34
Has thanked: 5554 times
Been thanked: 3486 times

Azarius стават на 20 години от създаването си. Рожденника ( Azarius ) за да благодари на техните клиенти за честа и доверието което са им гласували от Azarius пускат 20% отстъпка за някои от техните най-известни продукти - само за ограничен период от време.

20 години Азариус
20 години Азариус
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Мнения: 3189
Регистриран на: 03 Дек 2018, 16:20
Has thanked: 7116 times
Been thanked: 4750 times

Meжду другото и там имат много видове вейпове на добри цени......
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”