Пробвах на вейпа, обаче много цапа, затова сега си пуша надробен хеш на малки бучици в тревата го добавям евентуално. Най добре се получи като го смесих с кийф на топче и от него си късах мънички. Иначе като масло някак си не беше много удачно за вейп, поне за моите, адско мазало прави, черно като катран е.
А по принцип съм си го мазала от вътрешната страна на листчето като пуша коз, за добавка. Може би може да се изпуши и на някаква такава луличка, но чистото масло много се мацоти.... Хваща и на пушене и за ядене, то е един вид хеш. Но формата му не ми е удобна, то си е за лечение. Затова него го пазя чисто в стъклено, малко съдче, а ако искам да го изпуша(което сега не го практикувам, понеже ползвам ситце за кийф и го пуша него) го смесвам с нещо да стане на по сухо топче. Ако няма кийф може и ситен трим или стрита главичка. А ако искам да се мажа външно(пък и за вътрешен прием) тогава го разтварям в подходяща мазнина или така течно си капвам с пипетка по 10 капки примерно.Но спиртната тинктура не е много подходяща за кожата, по скоро под езика.... С мазнина, олио, масло се приема според мен най лесно от организма.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Благодаря за изчерпателния отговор! общо взето придобих представа и ще го правя и аз,само материал да има:)Inna написа: ↑10 Май 2021, 15:17 Пробвах на вейпа, обаче много цапа, затова сега си пуша надробен хеш на малки бучици в тревата го добавям евентуално. Най добре се получи като го смесих с кийф на топче и от него си късах мънички. Иначе като масло някак си не беше много удачно за вейп, поне за моите, адско мазало прави, черно като катран е.
А по принцип съм си го мазала от вътрешната страна на листчето като пуша коз, за добавка. Може би може да се изпуши и на някаква такава луличка, но чистото масло много се мацоти.... Хваща и на пушене и за ядене, то е един вид хеш. Но формата му не ми е удобна, то си е за лечение. Затова него го пазя чисто в стъклено, малко съдче, а ако искам да го изпуша(което сега не го практикувам, понеже ползвам ситце за кийф и го пуша него) го смесвам с нещо да стане на по сухо топче. Ако няма кийф може и ситен трим или стрита главичка. А ако искам да се мажа външно(пък и за вътрешен прием) тогава го разтварям в подходяща мазнина или така течно си капвам с пипетка по 10 капки примерно.Но спиртната тинктура не е много подходяща за кожата, по скоро под езика.... С мазнина, олио, масло се приема според мен най лесно от организма.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Масло на рик симсън съм ял 2 пъти като взимам супена лъжица кисело мляко и изстисквам малка част от спринцовката в самото млекце . Така не остава по устата и тн . Един вид го прави много лесно за хапване . И си хващаше стабилно въпреки че пуша не малко първия път си ми стана доста тежко на стомаха и заспах набързо . Незнам правилно е ли е не е ли ви кажете просто си споделям нищожничкият опит хах
.

- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
-
denis1948
- Нов Градинар

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
Здравейте приятели,
Ако случайно outdoor градина бъде следена от полицията и да речем, че като отида ме видят, мога ли да се измъкна като кажа, че не знам на кой е тази градина и, че само съм се разхождал? Благодаря
Ако случайно outdoor градина бъде следена от полицията и да речем, че като отида ме видят, мога ли да се измъкна като кажа, че не знам на кой е тази градина и, че само съм се разхождал? Благодаря
- mravkatrevoman
- Градинар

То всеки би казал това . Много ясно никой няма да каже мойта слагай белезниците . Ако не са те следили и незнаят дефакто на кой е и ако не носиш вода или нещо подобно с ковто да уличат че ти ги отглеждаш може и да мине това с разходката освен ако не ти е в имота...

- mravkatrevoman
- Градинар

Според мен си търси ново място дори и да са само съмнения . Savety first!!!

.png)