Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Половин дневник на аматьора

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Mamadana написа: 22 Окт 2019, 09:04 Добро утро, както споделих живея в огромен град в, който се пуши трева буквално на всякъде макар, че не е позволена, но полицията някак неглежира този факт и не прави проблем на пушещите и притежаващи трева. Това ме наведе на идеята да проверя в Google и о чудо, намерих 6-7 гроушопа на разстояние 4-5 км от мен.
Има надежда за моите цветя отивам да им купя bad guano днес.
Иначе все повече жълти листа направо виждам есента в палатката си.
Днес ги почистих от жълтите листа, така го почувствах като ги видях сутринта.
Благодаря ви много за съветите и подкрепата. Добри учители сте.
Обещавам, като стана по-опитна и аз да помагам на хората в нужда. Само така мога да се отблагодаря за добрина та ви, като предам нататък.
Незнам колко е голям този град за който говориш, но ако сигурността е на първо за теб, винаги ходиш и пазаруваш в най-далечният магазин спрямо мястото на което живееш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 343 times

Според мен са доста по-добре, взеха да се накланят от тежестта на цъфтежа.
Прикачени файлове
IMG_20191023_165010.jpg
IMG_20191023_164959.jpg
IMG_20191023_165446.jpg
IMG_20191023_165509.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Само да направя пояснение че когато нямаш проблем и конкретен въпрос, може да не получиш коментар, защото виждаме че се справяш добре и нямаш нужда от помощ.
Спряваш се много добре.

Имаш още време преди бране, но ако започнат много да се накланят ще трябва да измислиш нешо да ги подпреш за да не се счупят.
#БГКоноп
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Аз съм ги връзвал с конци за рейките на тавана на палатката. В други случаи, без палатка съм ползвал бамбукови колци+сезал, или пък обръчи-зависи от ситуацията.
Гледай да не се допират. Каква е влагата на въздуха, защото с натрупването на маса по главите, и ако влажността е висока мухъла е много вероятно да се появи.
Мир
completely mad
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Нещо едната китка изобщо не ми харесва качвам снимка да я видите.
Прикачени файлове
IMG_20191028_070244.jpg
IMG_20191028_070315.jpg
IMG_20191028_070217.jpg
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Да дам малко повече информация. Дадох им Бад гуано, поливам ги при нужда с около 7 литра за всичките 4 растения влажността е 42%. Едното ми растение сякаш умира, всичко е сухо по него. Нямам идея какво да правя.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Това изгорялото изгледа по-напред от останалите, приготвяй ножиците и още няколко дни най-много. Отрежи само него другите не изглеждат готови.
Това че са изгорели листата да не те притеснява толкова много, може да е от лампата , торовете или от двете взете заедно.

Само от снимката неможе да се каже със сигурност.
С опита ще разбереш от какво се е получило така.
#БГКоноп
Mamadana
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia Cannabis написа: 29 Окт 2019, 03:31 Това изгорялото изгледа по-напред от останалите, приготвяй ножиците и още няколко дни най-много. Отрежи само него другите не изглеждат готови.
Това че са изгорели листата да не те притеснява толкова много, може да е от лампата , торовете или от двете взете заедно.

Само от снимката неможе да се каже със сигурност.
С опита ще разбереш от какво се е получило така.
Благодаря за информацията. Сега следват няколко въпроса. Мисля да го преместя в гардероб и там да го суша. Не очаквах този сценарии. Ще мирише сигурно, смятам с бели а да прикрия миризмата.
Искам нови семки . Обичам коз, който ми повдига настроението и ме освежава, също така да е с дълготрайно действие. Трябва да е лесен за гледане защото още се уча. Палатката ми е 1 на 1кв.м. Лампата е 2000вата лед. Каква почва или кокос да взема за следващия проект? Торове имам още, но бих купила и други. Колко и какви семки да поръчам? Нещо липсва ли ми освен знания и практика?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Mamadana написа: 28 Окт 2019, 08:04 Нещо едната китка изобщо не ми харесва качвам снимка да я видите.
Както каза Sofia Cannabis това е изгоряло или от лампата или торовете, или от двете взете заедно. Тоя връх по-високо от останалите ли е ? Колко градуса е на този върх? Защото при него може да е по-висока температурата, а долу да е ок? При необходимост можеш да резнеш растението частично и да вземеш този стърчастият връх, като оставиш пуканките му да дозреят с останалите по-ниски глави.
На този етао изгаряне от торове не трябва да те притеснява. По-скоро следи да няма топлинно засушаване на върховете от прекалена висока светлина.

Ти колко гуано даде на 1 растение ?

Имаш ли лупа с която да следиш трихомите? Ако нямаш лупа или микроскоп, камерата на фотоапарата или телефона с която снимаш пробвай да снимаш и да приближиш за да си разгледаш трихомите. (дали ще се получи зависи от камерата)
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Миризма ще има но след като го сложиш на закачалка да виси и не го пипаш повече, няма да е непоносимо. Отваряй гардероба когато мислиш че миризмата ще създава най-малко проблеми.
Съхранението е лесно, слагаш го в буркан след като е сухо и слагаш едно пакетче boveda 62% pack, можеш да го съхраняваш години по-този начин.
"дълготрайно действие" - имат външно отгледаните растения защото получават по-добра светлина от слънцето, растенията отгледани със изкуствено осветление винаги ще имат по-кратко действие.
На един 1кв.м моят начин на отглеждане е 9-11 растения в 12 литрови саксии.
Отностно почвата, първо трябва да решиш дали искаш да отглеждаш органично или не.
От коя банка искаш да си поръчаш семена за да разгледам и да ти препоръчам нещо.
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”